ما هم دقیقا روی نسخه 5.2.14 این خطا رو میگیریم :
No response received.
آخرین نسخه ماژول رو هم نصب کردیم
چی شد پس؟
دوست عزیز ازهمون سایت اصلی دانلود کنید مشکل نداره
WHMCS Module
ارزانترین مرکزفروش ssl و اولین مرکزدارای ssl ev درایران
WebSite : Shiraz.technology : com=9$, net=10$ , co=15$ , xyz=2$
با توجه به استفاده از آخرین نسخه ماژول معرفی شده توسط Resello و نصب بر روی WHMCS 5.2.14 متاسفانه همچنان مشکل پا برجاست. مشکل رو از طریق فرم تماس ریسلو مطرح کردم، در پاسخ گفتن که از طریق پنل ریسلری خودتون اقدام کنید تا سریعتر پیگیری بشه. از طریق پنل ریسلری هم تیکت باز کردم ولی با گذشت 7 روز هیچ پاسخی ارسال نشده، دوباره از طریق فرم تماس ریسلو موضوع عدم پاسخ تیکت رو ارسال کردم که تا این لحظه (بعد از 72 ساعت) هنوز پاسخی ارسال نکردن.
لاگ یکی از دامین ها
Module: hostcontrol - Action: domain-getnameservers
Request
Responseکد:Array ( [0] => domain.com )
کد:exception 'HostControlAPIClientError' with message 'No response received.' in /home/.../modules/registrars/hostcontrol/hostcontrol_api_client/php/base.php:109 Stack trace: #0 /home/.../modules/registrars/hostcontrol/hostcontrol_api_client/php/base.php(49): HostControlAPIClient->execute_request('GET', '/domain/domainname...', Array) #1 /home/.../modules/registrars/hostcontrol/hostcontrol_api_client/php/domain.php(63): HostControlAPIClient->get('/domain/domainname...') #2 /home/.../modules/registrars/hostcontrol/hostcontrol.php(249): Domain->getNameservers('domain.co...') #3 /home/.../includes/classes/class.module.php(0): hostcontrol_GetNameservers(Array) #4 /home/.../includes/classes/class.domains.php(0): WHMCS_Module->call() #5 /home/.../clientsdomains.php(0): WHMCS_Domains->moduleCall() #6 {main}
up
دوستان این مشکل هنوز رفع نشده![]()
بر روی WHMCS 5.2.15 هم تست کردم متاسفانه همین مشکل هست. دوستانی که ماژول ارائه شده توسط ریسلو برای اونها درست کار میکنه بفرمایید که از کدوم نسخه whmcs استفاده می کنید. متاسفانه هنوز resello هیچ پاسخی ارسال نکرده!
مشکلی ندارد
آی پی های طرفین در هر دو سمت باید چک شود
هاست لینوکس NVMe - هاست لینوکس ارزان
ارائه نمایندگی هاست لینوکس SSD و NVMe و مستر ریسلر نامحدود
تلفن: 8-950131396-031 فکس : 950131399-031 وب سایت : www.host97.net
روی نسخه 5.0.3 مشکلی نداره و به خوبی کار میکنه
.:: گروه فناوری اطلاعات میزبان پارس::.
ارائه هاست لینوکس قدرتمند -- ارائه نمایندگی هاست لینوکس با امکانات ویژهemail : mizbanpars.com@gmail.com █ yahoo ID : mizbanpars █ mobile : 09107849309
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)