نقل قول نوشته اصلی توسط reza* نمایش پست ها
دوست عزیز متاسفانه اوضاع جامعه به شکلی هست که اگه زمین بخوری و سرمایت رو از دس بدی جبرانش خیلی سخت میشه . برای همین به کسانی که ترجیح میدن به اصطلاح آهسته و پیوسته برن جلو حق داد . شاید با 100 میلیون سرمایه بشه ماهی به راحتی 7-8 تومن بی برو برگرد سود داشت اما نگرانی از بابت از دست دادن سرمایه باعث میشه به همون 2 تومن بانک اکتفا کنن .

شما آیدی یاهو نداری ؟
سلام دوست و همکار خوبم
ممنون که پست منو خوندی و نظرتو جلب کرد.چرا من آی دی یاهو هم دارم seomaster_web
در مورد ریسک هم کسی که توان ریسک نداشته باشه ، خوب بهتره بره کارمند بشه ، قطعا میدونه که ماهی نزدیک یه تومان بهش میدن ، نیاز به صد میلیون سرمایه گذاری و استرس و ... هم نداره ، تازه بازنشستگی هم داره ، ببین من در پست نوشتم که بیاییم با هم کار کنیم ، خوب وقتی شرکتی تشکیل میشه همه برنامه نویس نیستند ، یکی بازاریابیش خوبه ؛ یکی تخصص سرور و نرم افزار داره ، یکی سخت افزارها رو خوب بلده و ... من پیشنهادم اینه که چه این دوست چه دیگران نیاییم ده بیست میلیون هامونو الکی و تکی هدر بدیم ، بعد بیاییم اینجا مشتری را با قیمت های بچه مدرسه ای خراب کنیم (دیدم کسی که شرکت بوده اما وی پی اس 10 تومانی هم داده ، در تعجبم همه چی به کنار اینا پول آی پی هم نمیگیرند ، چطور سود می کنند؟) من میگم بیایید متحد بشیم ، راه کار رو پیدا کنیم ، بعد سود کنیم و حتی به کشورهای بکر اطراف هم بفروشیم.مثال هم بخوای خود من با کمال صداقت بهت نشون میدم که فروش به کشورهای خارجی برای من چقدر سود داره ، یا اینکه ماهی چقدر این شغل به من درآمد میده ، اونوقت عده ای میان اینجا ناله می کنند که نیست و نمیشه و ...