با سلام
ضمن تشکر از همه دوستانی که توی این تاپیک به ما اظهار لطف کردند لازم دیدم که چند نکته را بیان کنم
1- سایت خوب رهپویان ربطی به تاپ هاست نداره البته برای ما باعث افتخاره که برای ما باشد ولی خوب چه کار کنیم که ....
2- در مورد هاست استاندارد باید عرض کنم که توی همه هاست ها قوانین هاست استاندارد مشخص است (10 درصد از منابع) و ما هم سعی کردیم تا جایی که امکان داره قیمت ها را کم کنیم که مشتری ها راضی باشند ولی خوب برخی دوستان تمایل دارند با سالی 4 هزار تومان مالک یک سرور اختصاصی باشند که خوب معقول نیست و بهتره این دوستان یا سرور مجازی بگیرند و یا سرور اختصاصی
3-سخت افزار سرور ها معمولی نیست (حداقل فکر نمی کنم رم 32 گیگ و سی پی یوی corei7 هشت هسته ای معمولی باشد) هارد ssd و یا ... برای مصارف مشخصی استفاده می شوند و اصلا لزومی ندارد کسی که می خواهد سایتی راه اندازی کند حتما هاردaش اس اس دی باشد ... الان بعضی دوستان دارند با سرور هایی با رم 4 گیگ و .. هاست می فروشند که خوب سرور ما در مقابلشون ....
4- یک نکته را بگذارید دوستانه عرض کنم البته به این مسئله افتخار می کنیم
از قدیم می گویند هر چقدر پول دهید آش می خورید ولی با افتخار می گویم ما داریم با پول آش کباب می دهیم، چون معتقدیم حتما نباید روی یک سرور که شاید سالی 5 میلیون هزینه اش شود سالی 30 میلیون سود خورد
موفق باشید