نقل قول نوشته اصلی توسط geniune نمایش پست ها
سلام دوستان
بنده احتیاج به یک سرور جهت انتقال سایت و فیلم ها به سرور جدیدرو دارم
به دلیل خرید اسکریپت vip میخوام فیلم های سایت رو به سرور منتقل کنم و احتیاج به سروری پرقدرت دارم که از لحاظ سرعت کم نیاره چون کاربران مصرفشون بالاست

هزینه زیر 120 تومن باشه
رم مورد نیاز 4-6 گیگ خوبه
هارد هم 500 گیگ یا 1 ترابایت بسه . احتیاجی به 2-3-4 ترابایت نیست
سی پی یو 2.4 - 3.4 به بالا

پیشنهادتون رو لطف کنید بگید

اگر برای سایت پربازدید کم میاره و مشکل هست مشکلی نیست میتونم ساب دامین رو به سرور وصل کنم فقط برای بنده سرعت دانلود مهمه
هلند باشه بهتر بعد فرانسه بعد ... (شما بگید)
با تشکر
لینوکس - لایت اسپید یا Nginx بهینه - دایرکت ادمین

تست سرعت :

Ram : 4096 MB - HDD : 500 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-4770 2 Core 6000Mhtz | Bandwich : 6TB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%

ماهانه : 100 هزار تومان

Ram : 8192 MB - HDD : 1000 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-4770 4 Core 8000Mhtz | Bandwich : 6TB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%

ماهانه : 200 هزار تومان

Ram : 8192 MB - HDD : 1000 GB SATA 6 Gb/s 7200 rpm HDD Enterprise- Klasse
CPU : Intel® Xeon® E3-1245 4 Core 8000Mhtz | Bandwich : 6TB | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed | IP : 1 | OS : Custom | Uptime : 99.99%

ماهانه : 200 هزار تومان

سرورهای اختصاصی هست که روی آن ها فقط 2 آی.پی قرار دارد یعنی فقط برای فروش دو سرور مجازی استفاده می شود، با توجه به این موضوع، قطعا منابع بسیار اختصاصی و پرت و سرعت واقعا عالی در اختیار شما قرار می گیرد، هزارنویس این مدل سرورها را برای آن دسته از افرادی که کیفیت برایشان معیار است و مورد استفاده آن ها "هاست دانلود" یا "دانلود و آپلود" است، ارایه می دهد.

قبل از سفارش حتما با واحد فروش مکاتبه نمایید.

• طبق ماده 37 قانون تجارت الکترونيک مشتري به مدت 7 روز کاري از تاريخ تسليم کالا به مصرف کننده (فروش سرور مجازی لینوکس و ویندوز) حق انصراف دارد و به محض استفاده از حق انصراف، تاميين کننده بايد بدون مطالبه هيچ گونه وجهي عين مبلغ دريافتي را در اسرع وقت به مشتري مسترد کند / تنها هزينه تحميلي بر مصرف کننده هزينه باز پس فرستادن کالا خواهد بود.