-
November 4th, 2013, 13:52
پرشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-بازگشت ه
با نام و یاد خدا فروش سرور های مجازی با منابع اختصاصی به تعداد محدود رو شروع میکنیم.
سرور تست ارائه نمیشود.اما به دلیل اطیمانی که به کیفیت سرور ها داریم 24 ساعت ضمانت بازگشت هزینه با دلیل موجه در نظر گرفته شده-برای اطمینان از کیفیت سرویس ها و ... هم میتونید نظرات و پست های مشتریان رو در اهمین تاپیک فروش مطالعه کنید
کد تخفیف 30% ماه اول
برنزی ویژه
سی پی یو 2 هسته
رم: 1 گیگابایت
هارد: 35 گیگابایت ساتا 3
پورت: 1گیگابیت نامحدود
لوکیشن: انگلستان
فقط 16 هزار تومان
|
|
نقره ای ویژه (2 موجود است)
سی پی یو:2هسته
رم: 2 گیگابایت
هارد: 55 گیگابایت ساتا 3
پورت: 1گیگابیت نامحدود -متوسط سرعت هر سرور 20-65 مگابایت
20 هزار تومان
طلایی (2 موجود است)
سی پی یو:4هسته
رم: 4 گیگابایت
هارد: 110 گیگابایت ساتا 3
پورت: 1گیگابیت نامحدود -متوسط سرعت هر سرور 20-65 مگابایت
28 هزار تومان
سرورهای نیمه اختصاصی:
برنزی نیمه اختصاصی (3 موجود است)
سی پی یو:4هسته
رم:2گیگابایت
هارد:500 گیگابایت
پورت:1گیگابایت نامحدود
65 هزار تومان
نقره ای نیمه اختصاصی (2 موجود است)
سی پی یو:8هسته
رم:4گیگابایت
هارد:1000گیگابایت
پورت:1گیگابیت نامحدود
110 هزار تومان
ارادتمند - افشار
persianvds.com
پرشین وی دی اس در یک نگاه :
#بزرگترین فروشنده وی پی اس کشور با میزبانی بیش از 550 وی پی اس فعال
#اپتایم 100درصدی 16 سرور اختصاصی در حداقل 7 ماه گذشته به دلیل تجربه و تخصص بسیار بالای کادر فنی
#تحویل 2 ساعته در ساعات کاری
#نصب تمامی سیستم عامل ها با تمامی کانفیگ ها مربوطه
# یک روز ضمانت بازگشته هزینه بدون هیچگونه سوال (ضمانت و گارانتی کیفیت سرویس ها)
# پشتیبانی فول تایم در ساعات اداری توسط 3 پشتیبان فنی
#منابع کاملا اختصاصی و قابل مشاهده در پنل کاربری
#سرورهای مجازی از دیتاسنتر با کیفیت و گران رداستیشن انگلستان
#رضایتمندی 99% مشتریان(24 ساعت بازگشت وجه برای تمامی سرویسها از روز اول ارائه شده هست)
سوالی بود در خدمت هستیم
پدرام افشار-مدیریت پرشین وی دی اس

.
ویرایش توسط persianmagic : April 19th, 2014 در ساعت 21:40
-
تعداد تشکر ها ازpersianmagic به دلیل پست مفید
4bnava, amin6969, ashkan90, bossm, glxx, ho3yn_sha2, hossein_n, hotler, iamjj, LiGA, m.ahmadi, mhossein, mohammad8711, morteza1200, pudge, Raid_10, sajjad65, sepehr_gm, varzeshbank, yaghi
-
November 4th, 2013 13:52
# ADS
-
December 23rd, 2013, 01:15
پاسخ : رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-باز
اول از همه این که سایت از جمعه برای من باز نمیشه(بعد از این تیکت متوجه شدم که این مشکل فقط برای منه و به زور ***** شکن وارد سایت شدم)
2. در تاریخ 13/12/2013 به دلیل عدم لینک فاکتور صادر شده از جانب شما و سرور من اطلاعات سرورم پاک شد که با مهندس افشار مکاتبه شد(تیکت شماره 799690)
3. از این که این موضوع را در این جا مطرح کردم عذر خواهی میکنم(به دلیل باز نشدن سایت چاره دیگری نداشتم) و از جواب مودبانتون! کمال تشکر را دارم
ادامه مشکل را از سایت پیگیری میکنم
ویرایش توسط davidsoft2 : December 23rd, 2013 در ساعت 01:32
-
تعداد تشکر ها ازdavidsoft2 به دلیل پست مفید
-
December 23rd, 2013, 01:42
پاسخ : رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-باز

نوشته اصلی توسط
davidsoft2
اول از همه این که سایت از جمعه برای من باز نمیشه(بعد از این تیکت متوجه شدم که این مشکل فقط برای منه و به زور ***** شکن وارد سایت شدم)
2. در تاریخ 13/12/2013 به دلیل عدم لینک فاکتور صادر شده از جانب شما و سرور من اطلاعات سرورم پاک شد که با مهندس افشار مکاتبه شد(تیکت شماره 799690)
3. از این که این موضوع را در این جا مطرح کردم عذر خواهی میکنم(به دلیل باز نشدن سایت پاره دیگری نداشتم) و از جواب مودبانتون کمال تشکر را دارم
ادامه مشکل را از سایت پیگیری میکنم
موردی که متاسفانه جدیدا مشاهده میشه این هست که بعضی از کاربران عزیز با وقتی کوچکترین مشکلی مواجه میشند کنترل خودتشون رو از دست میدند و یک صحبت هایی رو مطرح میکنند که واقعا جای تعجب دارد و در بعضی موارد باعث بروز درگیری شده.در حالی که اگر با مقدار صبر و حوصله مشکل رو یگیری کنند قطعا مشکلی نخواهد بود الته منظورم شما نیستنید و کلی عرض کردم
در مورد سایت هم بله هموطنور که متوجه شدید سایت هیچگونه مشکلی نداره.وضعیت اینرتنت ایران کاملا مشخص هست و ممکن هست روی بعضی از isp ها سایت به کل لود نشه و ... که باید از نرم افزارهای دیگه استفاده نمایید
در مورد پشتیبانی هم از روز اول تاکییمون بر پشتیبانی در سایت و تیکتینگ بوده و این موضوع در امضا و صفحه اول تاپیک کاملا مشخص هست.در سایت به جز بنده یکی از همکاران عزیز هم تقریبا به صورت فول تایم فعالیت دارند و همونطور که در شات های گذشته نشان داده شد با توجه به حجم بسیار بالای تیکت ها زمان متوسط رسیدگی به اکثر تیکت ها کمتر از یک ساعت بوده.مشکل شما در حال بررسی هست و بزودی فیکس خواهد شد
فروش بر روی سرور جدید ادامه دارد ....
-
تعداد تشکر ها از persianmagic به دلیل پست مفید
-
December 23rd, 2013, 02:08
لطفا یک سرور رم 2 گیگ برای من فاکتور کنید(با لحاظ 8 تومن تخفیف ماه اول)
و در صورت ممکن سرور رو در سرور دیگری(بجز سرور اولم با ای پی: 88.150.136.21) تحویل دهید
نام کاربری: Info@dkf.ir

نوشته اصلی توسط
persianmagic
1سرویس دیگه تحویل شد
فروش بر روی سرور با پورت 10 گیگ ادامه دارد-بر روی سرورهای رم 2 گیگ تا اخر هفته 8 هزار تومان تخفیف ماه اول ارائه خواهد شد
تحویل 2 ساعته....
-
تعداد تشکر ها از davidsoft2 به دلیل پست مفید
-
December 23rd, 2013, 03:07
سلام
یک سوال داشتم. در حال حاضر سروری که روش مجازی میسازین و میفروشین چه مشخصاتی داره؟ سخت افزاری.
و بر روی این سرور چند سرور مجازی دیگه خواهد بود؟
-
-
December 23rd, 2013, 09:27

نوشته اصلی توسط
davidsoft2
لطفا یک سرور رم 2 گیگ برای من فاکتور کنید(با لحاظ 8 تومن تخفیف ماه اول)
و در صورت ممکن سرور رو در سرور دیگری(بجز سرور اولم با ای پی: 88.150.136.21) تحویل دهید
نام کاربری:
Info@dkf.ir
لطفا سرویس رو سفارش بدید ولی فاکتور رو پرداخت نکنید تا براتوتن ادیت بشه
-
-
December 23rd, 2013, 09:29

نوشته اصلی توسط
irmet
سلام
یک سوال داشتم. در حال حاضر سروری که روش مجازی میسازین و میفروشین چه مشخصاتی داره؟ سخت افزاری.
و بر روی این سرور چند سرور مجازی دیگه خواهد بود؟
سرور پنجم با 2 سی پی یو فیزیکی هگزا کور و با 24 هسته و بیشتر از 32 گیگاهرتز قدرت کلی و پورت 10 گیگ
قروش بر روی سرور قدرتمند با پورت 10 گیگ ادامه دارد...
ویرایش توسط persianmagic : December 23rd, 2013 در ساعت 09:36
-
-
December 23rd, 2013, 09:50
سلام ،
من برای ورود به یک سایتی که ایران رو تحریم کرده دنبال سرور با آی پی انگلستان هستم. کار زیاد سنگینی ندارم که نیاز به منابع خیلی قوی داشته باشه. شما چی پیشنهاد می کنید؟
-
-
December 23rd, 2013, 10:37
با سلام
برای این کار پلن اول پیشنهاد میشود
ارادتمند
-
-
December 23rd, 2013, 11:25

نوشته اصلی توسط
persianmagic
با سلام
برای این کار پلن اول پیشنهاد میشود
ارادتمند
لطفاً آی پی سرور رو برام ارسال کنید.
-
-
December 23rd, 2013, 12:32

نوشته اصلی توسط
karaoke
لطفاً آی پی سرور رو برام ارسال کنید.
لطفا از طریق سایت در تماس باشید
فروش بر روی سرور ها پورت 10 گیگ با 8 هزار تومان تخفیف ماه اول ادامه دارد....
-