-
December 22nd, 2013, 00:25
پاسخ : درگاه واسطه به صورت مستقیم

نوشته اصلی توسط
downloaddl
فقط زرین پاله
که پدر آدم رو در میاره تا طلایی بده
برای طلائی شدن در زرين پال اگر تهران باشيد، کافی هست به صورت حضوری به شرکت مراجعه کنيد. (اينکار با توجه به ترافيک و مسافت های تهران حدود 1 ساعت 30 دقيقه زمان ميبره.)
اگر در شهرستان هم هستيد کافی هست قوانين سايت رو در دفتر اسناد رسمی امضا و تاييد امضا کرده و به آدرس پستی شرکت ارسال کنيد. (با توجه به تعدد دفاتر اسناد رسمی اينکار حدود 20 دقيقه زمان ميبره.)
-
تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید
-
December 22nd, 2013 00:25
# ADS
-
December 22nd, 2013, 00:28

نوشته اصلی توسط
samansystems
برای طلائی شدن در زرين پال اگر تهران باشيد، کافی هست به صورت حضوری به شرکت مراجعه کنيد. (اينکار با توجه به ترافيک و مسافت های تهران حدود 1 ساعت 30 دقيقه زمان ميبره.)
اگر در شهرستان هم هستيد کافی هست قوانين سايت رو در دفتر اسناد رسمی امضا و تاييد امضا کرده و به آدرس پستی شرکت ارسال کنيد. (با توجه به تعدد دفاتر اسناد رسمی اينکار حدود 20 دقيقه زمان ميبره.)
با سلام
ببینم زرین پال این کاری که من گفتم میکنه یعنی میاد نام پذیرنده رو عوض کنه به اسم دلخواه من اگه طلایی بشم
-
-
December 22nd, 2013, 00:40

نوشته اصلی توسط
kjwr38iu39t
با سلام
ببینم زرین پال این کاری که من گفتم میکنه یعنی میاد نام پذیرنده رو عوض کنه به اسم دلخواه من اگه طلایی بشم
زرين پال تنها سايتی هست که اين سرويس رو ارائه ميده و نمونه اون رو ميتونيد در سايت زير مشاهده کنيد:
کد:
http://ubanner.ir/%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA/
-
تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید
-
December 22nd, 2013, 00:43
برای سطح نقره ای چی؟ چون فعلاً فرصتی برای اومدن نیست
-
-
December 22nd, 2013, 00:46
حتی درگاه مستقیم برای سطح نقره ای نداره؟
-
-
December 22nd, 2013, 00:48

نوشته اصلی توسط
kjwr38iu39t
حتی درگاه مستقیم برای سطح نقره ای نداره؟
يکی از شروط استفاده ازين سرويس دارا بودن سطح تاييد طلائی هست. برای طلائی شدن هم اگر خارج از تهران هستيد نهايتا 20 تا 25 دقيقه وقت شما گرفته ميشه که با توجه به مزايای کاربران سطح تاييد طلائی اينکار به صرفه و توجيه پذير هست.
-
-
December 22nd, 2013, 00:51
نمیشه بنده ثبت نقره ای رو بگذرونم و فقط درگاه مستقیم رو بدین؟ اسم پذیرنده رو نمیخوام عوض کنم در صورتی که این کار انجام بشه در آینده ای نزدیک برای طلایی شدن هم اقدام میشه
-
-
December 22nd, 2013, 00:53
اگه این کار انجام بشه دیگه از جای دیگه نمیگیرم
-
-
December 22nd, 2013, 00:55
تا جائی که من ميدونم اين امکان وجود نداره. باز همکاران و اپراتور های وبسايت زرين پال بهتر ميتونن شما رو راهنمائی کنن.
-
-
December 22nd, 2013, 00:59

نوشته اصلی توسط
samansystems
تا جائی که من ميدونم اين امکان وجود نداره. باز همکاران و اپراتور های وبسايت زرين پال بهتر ميتونن شما رو راهنمائی کنن.
ببینید بنده اگه تیکت بزنم جواب نه میدن برای اینکه معلومه به صورت عمومی نیست
میخواستم ببینم اگه شما میتونین کاری برای بنده بکنید من یوزر رو خدمتتون ارائه بدم شما این امکان رو برای بنده فراهم کنید بازم ممنون
-