-
December 21st, 2013, 18:48
عضو جدید
پاسخ : اسکریپت رایگان VirtualFreer ویرایش JayPalEdition با امکانات رایگان
نه نداره
ولی خوب داره پیش میره اگه این چند تا امکان رو اضافه کنه
کد تخفیف+مازول بانک ملی+پیگیری خرید محصولات که تو یه قالب دیدم کدشو بردشاتم کار هم میکرد اما وتی اسکریپت قبلی فریر رو حذف کردم تا ویرایش جی پال رو نصب کنم یادم رفت برش دارم! هرچی هم گشتم دیگه تو نت پیداش نکردم+کد تخفیف+ارسال ایمیل+صفحات جانبی مثل تماس باما و ... ساختن اینا هم برا اساتید کاری نداره!
با هسته فریر اشنا نیستم وگرنه میتونم چند تا از این امکاناتو خودم اضافه کنم اما مایل ینستم وقت خودمو الکی بزارم سر این موضوع!
فقط دوستانی که مدتیه فعالیت میکنند مثل سایت اصلی فریر وظیفشه این کارارو انجام بده!
یا همین جی پال!
اگر دوستان کم لطفی نکنند و هر کی از این اسکریپت های ویرایش شده استفاده میکنه در صورتی که امکانات خوبی اضافه کنند و به رایگان ارائه بدن. باید استفاده کننده مبلغی بین 5 تا 15 هزار کمک مالی کنه تا دوستان تشویق بشند!
از همه مهم تر کپی رایت را پاک نکنید!
و برای حمایت بیشتر از یکی از درگاه های بانکی جی پال هم استفاده کنید تا هم تبلیغ بشه هم ممکنه باعث بشه جی پال هم بیاد روی کار
الان اول زرین پال و بعد پارس پال معتبر دارن کار میکنند
سایر درگاه ها مثل پی لاین هم فقط کار راه اندازه و اعتباری بهش نیست!چون اصلا مکانشون معلوم نیست و نحوه برخورد خوبی با من نداشتند!
09355565235
08134280004
همدان،شهرک مدنی،سه راه هنرستان،افرا سافت
afra.ory.ir
-
تعداد تشکر ها از vebc به دلیل پست مفید
-
December 21st, 2013 18:48
# ADS
-
December 26th, 2013, 05:11
عضو جدید
09355565235
08134280004
afra.ory.ir
-
-
December 26th, 2013, 09:34
عضو انجمن
Fatal error: Uncaught exception 'SmartyException' with message 'Unable to load template file 'index.tpl'' in ******/public_html/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php:163 Stack trace: #0 ******/public_html/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php(552): Smarty_Internal_Template->i***isting(true) #1 ******/public_html/include/libs/smarty/Smarty.class.php(338): Smarty_Internal_Template->getRenderedTemplate() #2 ******/public_html/include/libs/smarty/Smarty.class.php(382): Smarty->fetch('index.tpl', NULL, NULL, NULL, true) #3 ******/public_html/index.php(207): Smarty->display('index.tpl') #4 {main} thrown in */public_html/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php on line 163
این ارور رو تو سایت می ده تو ورژن 9.9 و همینطور اینو تو مدیریت
Parse error: syntax error, unexpected '<' in*********/public_html/admincp/template/footer.php on line 34
شرکت فنی و مهندسی دانش بنیان پاسارگاد تلگرام: 09101004330 احمد مهدیلو
سفارش ها در http://021host.eu
تماس مستقیم : 00436889587387 Telegram: @mahdilou
-
-
December 26th, 2013, 10:32
عضو جدید
فکر میکنم مشکل از قالب باشه
ولی باز اساتید بیان نظر بدن
09355565235
08134280004
afra.ory.ir
-
-
December 29th, 2013, 21:26
دوستان کسی میدونه این لینک ساز چه جوری کار میکنه ؟
قلق خاصی داره یا سر کاریه ؟
یه لینک میده که میزنه ایمیل و شماره تلفن وارد نشده با صفحه خالی و سفید
این یعنی چی ؟
مگه نباید این اطلاعات رو کاربر وارد کنه پس چرا فیلدش در ادمینی هست و باید ما پرکنیم ؟
دوستانی که استفاده میکنند و در پستهای قبلی بَه بَه و چَه چَه کردن و از این امکان راضی بودن لطفا یه راهنمایی بدن
-
-
January 6th, 2014, 21:39
سلام
تنظیم ارسال ایمیل با smtp چطوری هستش؟
همچنین گزینه ایی نمی بینم
فقط تنظیمات ایمیل جی میل هستش
-
-
January 6th, 2014, 22:15
عضو انجمن
Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/iraovi/public_html/shop/admincp/template/footer.phpon line 34
ئەی خوداوەندی پاك و بێ گەردم وەك گەلای پایز نەخۆش و زەردم گەر دەرمان نەکەی برینو دەردم ئەمرۆ لە هەوام سبەی لەعەردم
-
-
January 10th, 2014, 19:26
توی پرداخت با مبلغ دلخواه ارور کارتی انتخاب نکرده اید رو میده!
-
-
January 15th, 2014, 15:43
عضو انجمن
-
-
February 16th, 2014, 13:20
چطوری میشه فقط مبالغ دلخواه رو ببرم تو فریر چون خیلی چیزها روش دارم
-