نقل قول نوشته اصلی توسط mibfa نمایش پست ها
خیلی جالب است . بحث های بی فایده و ...

دوستانی که با قوانین ایرنیک و همچنین نظر دوستان مخالف هستند و اعتقاد دارند که حقشان داره پایمال میشه بهتر است مشکلشان را با ایرنیک حل کنند

اگر این باور را دارید که میتوانید در این بازار و این سیاست رقابت کنید و ... بهتر است اول مشکلتان را با ایرنیک حل کنید . این نکته را هم عرض کنم نمایندگی آش دهن سوزی هم نیست که ما بخواهیم ایجاد نمایندگی محدود بشه و تا انجایی که بنده از وضعیت خودمان اطلاع دارم هزینه سرور زیر نماینده های شرکت هم از سود این کار تامین نمیشود

وضعیت دیگر نمایندگان را مطلع نیستم ولی خود ما نیاز سالانه مان بیش از مقدار قرارداد ایرنیک است لذا برایمان ارزش دارد و به دیگر همکاران هم یونیت واگذار میکنیم لذا سود این کار برایمان اهمیت ندارد ولی به این اعتقاد رسیده ایم که یا باید سیاست گذاری درستی در بحث دامنه ایران ایجاد شود یا نمایندگان محدود تا بتوان یک تعامل سازنده در این بازار ایجاد کرد

اون دوستمان هم که فرمودند بحث رشوه و باج باید خدمتشان عرض کنم ما میانه ای با این الفاظ نداریم و اگر هم تمام پست های ما را بررسی کنید به این کلمات برنخواهید خورد لذا پیشنهاد میکنم از کلمه درست استفاده کنید چون افرادی از این کلمات بهره میبرند که در امور کار های خود استفاده هم کرده باشند

بحر حال بگذریم . من ادرس ایرنیک را در زیر قرار میدهم تا دوستان معترض مراجعه و به حول قوه الهی مشکلشان حل گردد و این بازار مافیایی و .... به قول خودشان را برچیده و این دامنه ملی را به عرش ببرند

از دوستان هم خواهش میکنم مثال های بزنند که در ایران قابل اجرا باشد و نگویند که در کجا این شد و انجا نشد . اینجا ایران است و مثال ها باید اجرایی باشد

ثبت دامنه (ایرنیک)
پژوهشگاه دانش‌های بنیادی (مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات)
میدان شهید باهنر (نیاوران)

با ارزوی موفقیت برای همگی
خدا نگهدار
دوست عزیز اولاً ممنون که به بحث ما اعتنا کردید
دوماً آدرس ایرنیک در سایتش زده شده و نیازی به نوشتن آن نیست
سوماً وقتی شما داری میگی ما نماینده ایرنیک هستیم و شرایط نمایندگی باید سخت تر بشود و ما خودمان به همکاران یونیت می دهیم و شما بچه هستی و از تجارت چیزی سرت نمی شود و بازار باید با تعامل ما اداره شود و.... توقع داری من چه چیزی به ذهنم بزند؟؟؟؟؟ اینکه شما دلت به حال مشتری سوخحته است که مثلاً خدای ناکرده دامنه خراب بهش قالب نشود و.....؟؟؟
شما بهتر است به پست های خود یکبار دیگه سر بزنید و ببینید کی داره با دیگران بد صحبت میکنه این جمله ی خود شماست
"دوست عزیز اگر قرار باشه نمایندگی ایرنیک مانند هاست و ... بچه بازی بشه و هرکسی بتواند یه نمایندگی بگیرد و شروع به کار کند که دیگه هیچی باید منتظر ..................... بود"
پس بهتر است اول به افکار بچه گانه ی خود پایان دهید سپس به فکر تجـــــــــــــــــارت باشید