بسیار عالی
سرویس های هاست تون گه عالیه این یکی هم که دیگه حرفی برای زدن باقی نزاشته
موفق باشید.
بسیار عالی
سرویس های هاست تون گه عالیه این یکی هم که دیگه حرفی برای زدن باقی نزاشته
موفق باشید.
دوستان و همکاران عزیز ، در نسخه بعدی علاوه بر تغییر پنل مدیریت و... قالب مدیریت را واکنش گرا میکنیم تا با گوشی و تبلت نیز به راحتی بشه مدیریت کرد
موفق باشید
یک دمو لطف کنید قرار بدین مایکروسافت به اون بزرگی تریال و دمو داره
شما که این نسخه رو نوشتین نمیتونین با یک دستور جلوی اپدیت شدن پسورد ادمین
جایی رو که دمو رو قرار دادین بگیرین؟!منتظریم دمو رو ببینیم اگر خوب بود استفاده کنیم. از کسی که یک نرم افزار چت انلاین مینویسه بعیده نتونه جلوی اپدیت شدن دیتابیس بخش دمو رو نگیره ها![]()
ویرایش توسط ULTRAWEB : December 20th, 2013 در ساعت 13:50
سلام
دوستان که تعریف کردن از این سیستم
منم برای تست حتما نصب میکنم
و تشکر از شما به خاطر ارائه این سیستم پشتیبانی به صورت رایگان
کار بعضی ها در انجمن گیر دادن هست مثل اینکه... کسی اصلا از نوشتن این اسکریپت حرفی زده؟ شما دقت کنید متن های بنده رو بخونید ببینید کسی گفته که سیستم اختصاصی یا توسط ما ساخته شده؟ نه عزیز ما همچین حرفی نزدیم درسته؟ در ضمن اگر سیستمی که توسط ما نوشته شده باشه و ما اختصاصی اون رو ساخته باشیم میایم و به صورت رایگان قرار میدیم؟ میبینید که رایگان قرار دادیم و مثل بعضیا...... بله.
درباره اینکه تغییر رمز رو غیرفعال کنم خیال شما راحت 1 کودک 14 ساله هم بلده این کار رو کنه ، ولی اون لینک که به عنوان دمو دادم به Gatefa تا نگاه کنه سیستمی هست که 3 ماه پیش نصب کرده بودم! اگر بخوام دمویی قرار بدم در سایت اصلی آذرین وب قرار میدم نه سایت شخصی ، فقط مشکل اینه که بنده و دوستانم هرگز وقت نداریم که این کارارو کنیم به دلیل حجم بالای پشتیبانی و امور هاستینگ! یکی از دوستانی که در همین تاپیک نظر دادن هم در جریان هستن که این سیستم رو 2 ماهه تمام کردیم ولی وقت نمیکردیم در سایت قرار بدیم!
تا اینکه ایشون درخواست کردن و متن های لازم رو برای قرار دادن این سیستم در سایت نوشتیم و قرار دادیم!
نسخه آزمایشی هست و وقتی نسخه اصلی رو تموم کنیم دمو هم میذاریم چشم![]()
مشکل ما ایرونی ها اینه تحمل حرف شنیدن نداریم
ایراد چیه بابا جان فکر می کنم با کمال ادب و احترام باهاتون صحبت
شده اینکه شما آمدی و گفتی این محصول ماهم گفتیم دمو بزارید
همین .اینقدر حرفم نمیتونین بشنوید خوبه از خود سیستم ایرادی گرفته نشده
انشااالله موفق و موید باشید
خیلی از این افرادی امدن اینجا به به و چه چه کردن استثنا دوتاشون مطمئن
هستم حتی نصبش نکردن امدن بیخودی تعریف کردن
خیلی خوب هست بردباری خودمون رو زیاد کنیم و
بهانه نگیریم
ویرایش توسط ULTRAWEB : December 20th, 2013 در ساعت 18:51
سیستم چت قابل نصب روی هاست شما همراه با نرم افزار ویندوزی که وقتی یوزر آماده چت باشد خودش به شما خبر میده
مدیریت آنلاین و یا با نرم افزار
www.softiran.org/freer3/
قیمت پایین کیفیت بالا
www.softiran.org
برنامه نویسی => www.SOFTIRAN.org
----------------------------------------------------------
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)