صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 28 , از مجموع 28

موضوع: چرای آیدیم رو دی اکتیو میکنند ؟ راهی هست دی اکتیو نشه ؟ یکی بیاد جواب بده

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    39
    تشکر شده در
    27 پست

پیش فرض پاسخ : چرای آیدیم رو دی اکتیو میکنند ؟ راهی هست دی اکتیو نشه ؟ یکی بیاد جواب بده

نقل قول نوشته اصلی توسط geniune نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    ببینید لینک زیر به دردتون میخوره !!
    آموزش تصویری آنتی دی اکتیو کردن آیدی یاهو(Anti Dactive Your Id)

موفق باشید ...
    این همان روش delet user هست که تو این روش ریسک زیاده وامکان داره خود یاهو آیدی را غیرفعال کنه

2. تعداد تشکر ها از hamed20100 به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو دائم vahab00 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,983
    تشکر تشکر شده 
    4,046
    تشکر شده در
    1,978 پست

پیش فرض پاسخ : چرای آیدیم رو دی اکتیو میکنند ؟ راهی هست دی اکتیو نشه ؟ یکی بیاد جواب بده

این فایل html هست
    mail.zip
    والله من یکی ساختم اما الان یکی دیگه خواستم بسازم ارور داد
    نمیدونم مشکل از چی هست
    دوستان میدونن راهنمایی کنن لطفا
    ارائه و طراحی انواع قالب های whmcs و وردپرس
    دکمه تشکر خراب شده آیا ؟
    ظرفی که پر است، کم صداست...

5. تعداد تشکر ها از vahab00 به دلیل پست مفید

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    20
    تشکر شده در
    12 پست

29 پاسخ : چرای آیدیم رو دی اکتیو میکنند ؟ راهی هست دی اکتیو نشه ؟ یکی بیاد جواب بده

با سلام به شما دوست عزیز

راه حلی که به شما میگم ۱۰۰٪ جواب میده بنده زمانی که روم های یاهو باز بودن چند سالیرو اونجا سپری کردم و حتی برنامه ی دیکتیور نوشتم, بگذریم!

دوست عزیز اگر میخواین ایمیل شما دی اکتیو نشه هیچ راهی وجود نداره هر کار هم بکنید با یک مقدلر هزینه میشه دیکتیوش کرد اما :

شما یک ایدی مستر At&t یا همون att.net برای خودتون پیدا کنید زیره ایدی مستر به هیچ عنوان نباید sub id خورده باشه
    بعد \روفایل ایدی خودتون رو hidden کنید بعد همونطور که دوستمون گفتن ایدی رو به gmail کانکت کنید تا یاهو از طریق اون باهاتون در تماس باشه یعنی باید در قسمت alternate email addrress جیمیل انخاب شده باشه!
    بعد از تمام این کارها به account info یاهوی ایدی خودتون برید بعد وارد قسمت yahoo alias بشین و یک اسم برلی خودتون add کنید ! از این به بعد با اسم جدیدتون انلاین میشین و همرو با اون add میکنید و به هیچ عنوان
    ایمیل att خودتون رو به کسی نمیدین و با اون کسیرو add نمیکنید یعنی همه در واقع اسم فرضی ایمیل شمارو میبینن و اتفاقی که میفته اینه که:

وقتی میخوان کسیرو دیکتیو کنن در واقع ریپورت رو به شرکت یاهو میفرستن در صورتی که ایدی شما مربوط به att هستش حتی اگر تماس هم بگیرن به صورت تلفنی گزارش شمارو بدن که خیلی کم هستن کسانی که بلد باشن چیکار کنن باز هم ایمیل و ادد لیست شما سالم میمونه و فقط alias شما از بین میره که یک alias جدید ادد میکنید و aliase قبلی تا ۹۳ روز بعد باز هم در دسترس هستش

!!!!نکته: اگر ایمیل att شما قدیمی باشه مثلا برای ۳ یا ۴ سال پیش خیلی بهتر هستش و حتی aliase شما هم به راحتی بن نمیشه

موفق باشید

7. تعداد تشکر ها ازbigman1990 به دلیل پست مفید

عضو انجمن مینا-صیفی آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    958
    تشکر تشکر شده 
    1,029
    تشکر شده در
    733 پست

با سلام برای دی اکتیو نشدن راهی نیست فقط اون کارایی که دوستمون گفت سخت تر میکند دی اکتیو رو برای طرف.
    بهترین راه اینه شما 2ایدی بالا بیارید 1ایذی معمولی یه ایدی اصلی که به مشتریاتون فقط بدید معمولی هم اونایی که نمیشناسید . ایدی اصلی رو تو سایت یا جایی نزارید بهترین را 2ایدی بودن و تقسم کردن ادد لیست معمولی با مشتری هست.
    2: برای اینکه اصلاعات ادد لیستتون هدر نره وارده Email اون ایدیتون بشید هر چند رو از قسمت Contacts Back Ups از ادد لیستای ایدیتون بگیرید این 2راه که گفتم راه جلوگیری و هدر نرفتنه ادد لیستتونه . وگرنه همه نوع مستر ایدی و همه نوع ایدی Merg َ- Alias - @dar - 2cher 3cher 4cher 5cher معمولی همه دی اکتیو میشن فقط % راحت و سختیش فرق داره . من اینکاری که گفتم چندین ساله میکنم جواب گرفتم عر روز ادد لیستام بک اپ دارم اگرم دیاکتیو شم بک اپ رسیتور تو ایدی جدید میکنم . و ایدی اصلیمم که مشتریان توشن سره جاشه ایدی معمولیتون دی اکتیو شه هم مشکلی نیست مهم نیست چون ایدی اصلیتون هست و کسی اونو نداره که دی اکتیو کنه...

9. تعداد تشکر ها ازمینا-صیفی به دلیل پست مفید

عضو انجمن m2n آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    900
    تشکر تشکر شده 
    1,862
    تشکر شده در
    1,218 پست

بنده هم دچار این مشکل شدم و کلا از یاهو خداحافظی کردم.فکر نمی کردم خداحافظی با یاهو انقدر راحت باشه
    فروش یورو Paypal با قیمت مناسب | پرداخت سریع

طراح وردپرس
    / طراحی قالب وردپرس / طراحی سایت وردپرس

11. تعداد تشکر ها از m2n به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    26,926
    تشکر تشکر شده 
    1,769
    تشکر شده در
    1,338 پست

چرا از ای دی های ili استفاده نمیکنی ؟ درسته خرج داره هزینه اش از 5 هزار تا .... قیمت دارند ( ای دی نامبر 4 حرفی 3 حرفی ... _ +)
    احتمال بسته شدن کم است
    خواستی سایت ایرانی برات معرفی میکنم میتونی بخری
    بیشتر دی اکتیو ها مربوط به ریپورت ای دی است

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    698
    تشکر تشکر شده 
    649
    تشکر شده در
    385 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط bigman1990 نمایش پست ها
    با سلام به شما دوست عزیز

راه حلی که به شما میگم ۱۰۰٪ جواب میده بنده زمانی که روم های یاهو باز بودن چند سالیرو اونجا سپری کردم و حتی برنامه ی دیکتیور نوشتم, بگذریم!

دوست عزیز اگر میخواین ایمیل شما دی اکتیو نشه هیچ راهی وجود نداره هر کار هم بکنید با یک مقدلر هزینه میشه دیکتیوش کرد اما :

شما یک ایدی مستر At&t یا همون att.net برای خودتون پیدا کنید زیره ایدی مستر به هیچ عنوان نباید sub id خورده باشه
    بعد \روفایل ایدی خودتون رو hidden کنید بعد همونطور که دوستمون گفتن ایدی رو به gmail کانکت کنید تا یاهو از طریق اون باهاتون در تماس باشه یعنی باید در قسمت alternate email addrress جیمیل انخاب شده باشه!
    بعد از تمام این کارها به account info یاهوی ایدی خودتون برید بعد وارد قسمت yahoo alias بشین و یک اسم برلی خودتون add کنید ! از این به بعد با اسم جدیدتون انلاین میشین و همرو با اون add میکنید و به هیچ عنوان
    ایمیل att خودتون رو به کسی نمیدین و با اون کسیرو add نمیکنید یعنی همه در واقع اسم فرضی ایمیل شمارو میبینن و اتفاقی که میفته اینه که:

وقتی میخوان کسیرو دیکتیو کنن در واقع ریپورت رو به شرکت یاهو میفرستن در صورتی که ایدی شما مربوط به att هستش حتی اگر تماس هم بگیرن به صورت تلفنی گزارش شمارو بدن که خیلی کم هستن کسانی که بلد باشن چیکار کنن باز هم ایمیل و ادد لیست شما سالم میمونه و فقط alias شما از بین میره که یک alias جدید ادد میکنید و aliase قبلی تا ۹۳ روز بعد باز هم در دسترس هستش

!!!!نکته: اگر ایمیل att شما قدیمی باشه مثلا برای ۳ یا ۴ سال پیش خیلی بهتر هستش و حتی aliase شما هم به راحتی بن نمیشه

موفق باشید
    تایید میشه !

ایدی من alias هستش ! 2 بار ایمیل منو زدن اما 1 روز بعد خودش اوکی شد !!! و ایدی اصلیه منم مستر هستش 3 سال پیش ساختمش ! مشکلیم نیست

You Can Get That, Or You Can Get This
    You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
    You Can Go Hard, Or You Can Go Home

14. تعداد تشکر ها از Sir.DarKNesS به دلیل پست مفید

عضو انجمن yassale آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    110
    تشکر تشکر شده 
    283
    تشکر شده در
    221 پست

یاهو خیلی سیستم ضعیف و بیخودی داره
    راه حلی که تا حدود زیادی جواب میده تا دی اکتیو نشید اینه که همون ای دی رو به چند تا شبکه اجتماعی متصلش کنید.
    ولی در مجموع بهتره سراغ این سیستم نابود شده یاهو نرید

16. تعداد تشکر ها از yassale به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)