-
December 9th, 2013, 19:41
|فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|
ویرایش توسط iran-data.net : December 21st, 2013 در ساعت 15:01
باز می گردم با ابتکاری نوین
-
تعداد تشکر ها ازiran-data.net به دلیل پست مفید
-
December 9th, 2013 19:41
# ADS
-
December 19th, 2013, 21:55
عضو انجمن
پاسخ : |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|

نوشته اصلی توسط
iran-data.net
اینو گفتم در جریان باشی که خیلی شاخ نیستی همون هکریم که بودی و هستی به پرو بال من گرفت 2 تا از کارتامو خالی کردی کاریت نکدم گفتم نیازته این چند روز که من گیر بودم پولشم داشتم بک بدم ولی تایمش نبود اومدی جبه گرفتی که اگر هم ابراهیم منو لو بده تو تا آخر عمرت زندانی( این دادگاه هم به دلیل اینکه خودش پولارو بک میده ب ه ضرر خودت تمام می شه دوباره اون ازت شکایت می کنه چند روز می ری زندان ) بعدشم من که وقتم آزاد شد میام زیر پاتو می زنم که بفهمی *** کیه
با خودت چند چندی ؟ یه بار میا میگی نصری بی گناه و حالا میگی کارتاتو خالی کردم ، عزیزم تو همون ابراهیم هستی به زودی پیدات میکنیم
دوستانی که سرشون کلاه رفته من مصر هستم که اینو پیدا کنیم و برای اینکار ایدی یاهو gg.shopir اد کنید
-
-
December 19th, 2013, 22:00
پاسخ : |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|
من کاری به سری قبل نداشتم خودت اومدی بازکردی صحبت رو منم گفتم که خودتم بیگناه نیستی در ضمن
من تو این سری گفتم بی گناه بودی که دیگه این بچه بازیارو در نیار
اون حاج ابراهیمی هم که می گی الان داره فحش من میده اگر هم خواستی میا م یاهو مثل آدم صحبت کنیم
-
-
December 19th, 2013, 22:02
عضو انجمن
بیا صحبت کنیم ببینیم چند چندی
-
-
December 19th, 2013, 22:04
من مشکلی ندارم 2 مین دیگه میام
-
-
December 19th, 2013, 22:07
-
-
December 19th, 2013, 22:31
عضو انجمن
سلام
قصد دخالت ندارم ..
فقط یه سری توضیحات راجعبه ادعاها بدم و بس
1- اون تونل زدن شما پیدا کردنش زیر 30 دقیقه کار داره برو بچه های حفاظت وقتی وارد کار بشن حتی به جرم جاسوسی هم میتونن ببرنتون و جایی که ((())) نی نمیندازه ...
2- هر کی هم باشی با هر مشخصاتی هم که باشی پیدا کردن شما کاری نداره کل دیتاهایی که حتی 1 دقیقه اونجا حضور داشتی بررسی میشه تا یه سر نخ گیر بیاد و اونوقته که ...
3- اینطور که خود جنابعالی داری نظر میدی مطمئنا یک بادکنک تو خالی هستی همین ... و اینم بگم زیاد تو حرفات رو هکر مانور دادی و مطمئن باشین (جفتتون) بعد از اینکه بازرسی شدید حتما به دایره نظام مجازی حفاظت اطلاعات ارجاع داده میشی تا ببینی دهن سوزی مزش چیه ...
4- جفتتون به یک اندازه مقصرید و مطمئن باشید تا نفر اخری که تو اظهاراتتون گفته شد به پای میز میان ...
5- دوستان گلستانی اگه کسی هستش بیاد اداره پلیس فتای استان به ادرس : گرگان - میدان بسیج - انجیراب - ساختمان شماره 3 . بیاین اتاق نظارت و بازرسی خودم اونجا پیگیر کارتونم
یا علی
شب خوش
-
تعداد تشکر ها ازMehrganWeb به دلیل پست مفید
-
December 19th, 2013, 22:37
عزیز اینا تموم شدست در ضمن هویت پنهان کار ساده ای هست درسته می گیم کار نشد نداره منتهی این حرف برای قدیماس
اینکار شدنی بنده هم هکر نیستم ولی علم خرابی دارم
مسیله ی شکایت کشی هم دیگه مسیله ی تموم شدست
انشالا دیگه از این قضایا پیش نیاد
در ضمن شما و هر کسی که پولش دسته ما هست
تا آخر هفته ذیگه بک می خوره
در رابطه با نحوه دادن شماره کارت ها هم تا فردا معلوم میشه
-
-
December 19th, 2013, 22:41

نوشته اصلی توسط
MehrganWeb
سلام
قصد دخالت ندارم ..
فقط یه سری توضیحات راجعبه ادعاها بدم و بس
1- اون تونل زدن شما پیدا کردنش زیر 30 دقیقه کار داره برو بچه های حفاظت وقتی وارد کار بشن حتی به جرم جاسوسی هم میتونن ببرنتون و جایی که ((())) نی نمیندازه ...
2- هر کی هم باشی با هر مشخصاتی هم که باشی پیدا کردن شما کاری نداره کل دیتاهایی که حتی 1 دقیقه اونجا حضور داشتی بررسی میشه تا یه سر نخ گیر بیاد و اونوقته که ...
3- اینطور که خود جنابعالی داری نظر میدی مطمئنا یک بادکنک تو خالی هستی همین ... و اینم بگم زیاد تو حرفات رو هکر مانور دادی و مطمئن باشین (جفتتون) بعد از اینکه بازرسی شدید حتما به دایره نظام مجازی حفاظت اطلاعات ارجاع داده میشی تا ببینی دهن سوزی مزش چیه ...
4- جفتتون به یک اندازه مقصرید و مطمئن باشید تا نفر اخری که تو اظهاراتتون گفته شد به پای میز میان ...
5- دوستان گلستانی اگه کسی هستش بیاد اداره پلیس فتای استان به ادرس : گرگان - میدان بسیج - انجیراب - ساختمان شماره 3 . بیاین اتاق نظارت و بازرسی خودم اونجا پیگیر کارتونم
یا علی
شب خوش
ممنون از مطلب مفیدتون
من هم گفتم این چیزیی که میگه جزو فانتزیهای ایشون هست و جز یک مشت حرف پوچ هیچی نیست
-
-
December 19th, 2013, 22:48
تمام شه این موارد بهتره
گفتم تا آخر هفته آینده همه پول ها بک می خوره
-
-
December 20th, 2013, 00:32
عضو انجمن
دوستانی که ازشون پول خرده شده لطفا ایدی بنده رو اد کنید gg.shopir کار مهمی دارم
-