-
December 9th, 2013, 19:41
|فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|
ویرایش توسط iran-data.net : December 21st, 2013 در ساعت 15:01
باز می گردم با ابتکاری نوین
-
تعداد تشکر ها ازiran-data.net به دلیل پست مفید
-
December 9th, 2013 19:41
# ADS
-
December 19th, 2013, 19:56
عضو انجمن
پاسخ : |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
یا شما حالت خوب نیست یا میخوای پای ما را وسط بکشی
بنده خودم سوال کردم اصلا اسم ایشون را اوردم ؟ بنده اصلا چنین میلی دادم ؟ این عینک تخریب را از روی ما حداقل شما بردارید ما نیازی به تخریب ایشون اصلا نداریم ما با افراد دیگر رقابت میکنیم.!
شما باید این سوال را از کسی بکنید که اسم ایشون را آورد و باعث تعجب بنده شد که پرسیدم.
عجب !!!
چرا لقمه رو می پی چونید ؟ من این مثال رو زدم که بگم اقای امیری در جریان اینکه بنده مسول سایت نیستم هستند و خود اون موسوی دامنه رو در dataecome ثبت کرده ، و سر مارو شیره مالیده تا نماد اعتماد بگیرم و به اسم من کلاه برداری کنه .
ویرایش توسط NaSRI : December 19th, 2013 در ساعت 20:11
-
-
December 19th, 2013, 19:59
عضو دائم
پاسخ : |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|

نوشته اصلی توسط
NaSRI
چرا لقمه رو می پی چونید ؟ من این مثال رو زدم که بگم اقای امیری در جریان اینکه بنده مسول سایت نیستم هستند و خود اون موسوی دامنه رو در edata.com ثبت کرده ، و سر مارو شیره مالیده تا نماد اعتماد بگیرم و به اسم من کلاه برداری کنه .
شما یک ایمیل گفتید بنده گفتم این چیه بعد اسم صاحب میل را گفتید انداختند گردن بنده گفتم از شما بپرسند بنده خودم سوال کردم نه که میل بدم.
الان چیزی پیچیده شده ؟
ولش موضوع الان پول کاربراتون هست نه ما 
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید
-
December 19th, 2013, 20:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iran-data.net
جناب نصری شما از پی لاین هم که پیگیری کنید یه بنده خدای دیگر و میگیرید
و بازم پای من وسط نمیوقته پس بفرما منتظر باشو به جای بلاک کردن حساب های پی لاین و بانک ها ( که به ضرر خودت تمام می شه )
صبر کنید تا شنبه که این بنده خدا بره دنبال کارهای آنبلاک حساب ها ( من گفتم پول هار و ایشون برداره به خاطر قضیه ای که چند مدت پیش به وجود اومده بود در گاه رو هم رو حساب پی لاین ایشون تنظیمکردم که حساب من با ایشون حساب شه) نهایتا تا آخر هفته آینده پول هاتون بک می خوره جای نگرانی نیست این که من بزرگترین هکر نیستمدرسته
ولی همین الانم می تونم با آیپی شما آن شم و هرکاری خواستم بکنم
که آیپی خودمم آنالیز نشه در ضمن همین الانم شما آنالیز کنید آیپی برای من نیست
فتا هم به من اطلاع بده بهشون حقیقت رو می گم
خواستید هم بیاد تهران رو در رو صحبت می کنیم
الان همین جا حقیقت رو بگو ببینیم چی شده ؟ امدی سرور هارو دیلت کردی که چی؟ الان کلی ضرر به من زدی ، هنوز معلوم نیست چی شده ، مشکلات روحی روانی خانوادگی داری تو ؟
بیا با ای پی من لاگین کن .
-
-
December 19th, 2013, 20:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
code_2219
واقعا اسمه این کار رو چی میشه گزاشت
شما این وسط اگر مشکلی با هم داشتین چرا پای یه عده دیگه رو این وسط باز کردین
تاپیکه پیش فروشه سرور زدین / خرید زده شده بابته سرور/ نه اینکه بدهیه شما با یکی دیگه صاف بشه
این وسط تکلیفه این اشخاصی که خرید کردن واقعا معلوم نیست
والا من با این اقا مشکلی نداشم کلی ضرر زد به من ولی باز هیچی نگفتم که امروز زد سرور ها پاک کرد و پول های شما اینطوری شد
-
-
December 19th, 2013, 20:34

نوشته اصلی توسط
iran-data.net
من نمیدونم شما می خواینپول مردم بک بخوره یا این که یکیو گناه کار بدونید
در رابطه با سرور ها هم بنده هیچ اطلاعاتی از وی ام ویر نداشتم تقریبا از وقتی که به اینجا برگشتم دیگه
به هیچ کدوم از سرور ها دسترسی نداشتم فقط هاست سایت ایران دیتا بود که 1 ک بار آن شدم
دامنه به نام شماست حساب به نام یکی از آشنا هاست کههیچ کسی نمی شناسد
تحت توجه حتی موبایل هم به نام من نیست
اون حرف شما درست ولی حداقل آنالیز آیپی های من 4 روز وقت گیر
چرا که من پی سی 5 نفر رو تانل می کنم بعدش کانکت می شم
در رابطه با پول سرور ها هم با توجه با این که هنوز پی لاین و جاهای دیگر حساب های ما رو بلاک کردن
ولی با استفاده از حساب های دوستان تمام پول هارو نهایتا تا آخر این هفته بک میدیم
پس شما با این حرفایی که خودت اطراف کردی یک کلاه بردار حرفهای هستی و از قبل با برنامه ریزی این کارو کردی. گرچه شما یک جوجه کلاه برداری که با ۲۵-۳۰ تومن کلاهبرداری میکنی. و تمام این چیزهایی هم که میگید جزو فانتزیهاتون هست، اگر پلیس فتا بخواد کسی رو گیر بیار مثل آب خوردن هست دوست عزیز ، و با توجه به اینکه شما قصد فروش سرور ایران رو داشتی خیلی خیلی خیلی سریع به شکایتها پیگیری میکنند و به نتیجه میرسه .
-
-
December 19th, 2013, 20:48

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
یا شما حالت خوب نیست یا میخوای پای ما را وسط بکشی
بنده خودم سوال کردم اصلا اسم ایشون را اوردم ؟ بنده اصلا چنین میلی دادم ؟ این عینک تخریب را از روی ما حداقل شما بردارید ما نیازی به تخریب ایشون اصلا نداریم ما با افراد دیگر رقابت میکنیم.!
شما باید این سوال را از کسی بکنید که اسم ایشون را آورد و باعث تعجب بنده شد که پرسیدم.
عجب !!!
بنده هم اصلا کاری به صحبت شما نداشتم. ایمیل هارو که دیدم تعجب کردم. و از آنجایی که کامل آقای امیری رو میشناسم و میدونم با این جریان کاری ندارند سوال شد واسعم که چرا اسم ایشون این وسعت کشیده شده و از اونجایی که در صفحات قبل گشتم و چیزی ندیدم این نوشته رو زدم. اصلا روی صحبتم با شما نبود با آقای ناثری بود که اسم ایشون رو آورد بودند
-
تعداد تشکر ها از Farhood به دلیل پست مفید
-
December 19th, 2013, 21:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Farhood
بنده هم اصلا کاری به صحبت شما نداشتم. ایمیل هارو که دیدم تعجب کردم. و از آنجایی که کامل آقای امیری رو میشناسم و میدونم با این جریان کاری ندارند سوال شد واسعم که چرا اسم ایشون این وسعت کشیده شده و از اونجایی که در صفحات قبل گشتم و چیزی ندیدم این نوشته رو زدم. اصلا روی صحبتم با شما نبود با آقای ناثری بود که اسم ایشون رو آورد بودند
اقا لطفا هرکی شاکی هست بره شکایت تنظیم کنه شنبه منم میرم شکایت و این سری ول کن نمیشم این اقا یه کلاه بردار افتابه ***ه ، الان فهمیدم کی هست ، تو سیستم گارنا دامنه Ggsh3ll.ir WHOIS, DNS, & Domain Info - DomainTools ماله ایشونه که چند وقت پیش کلاه برداری کرده و محصولات گارنا رو میفروخته که بعد چند وقت سایت رو بسته ، همیشه طرز چت کردنش یاده همین یارو می افتادم اما باز اشتباه کردم بله
این شماره های که داریم ازشون همینه
alireza_mosavi_garena: 09137614279
alireza_mosavi_garena: 09388498712
مطمعن باش هرجا باشی خودم پیدات میکنم ،
-
-
December 19th, 2013, 21:40
عضو انجمن
اسمش احتملا ابراهیم اقایی هست اصفهانی و ساکن تهران .
-
-
December 19th, 2013, 21:43
جناب عالی بفرما شکایت کن
2تا شمار هم برا من نیست
اون کسی هم که جناب عالی فکر می کنی دوست من بود که بازهم منو نشناختی
بریم دادگاه من مشکلی
ندارم اولا شما اصلا نمی تونید شکایت کنید زیرا مشکلی با هم نداریم
بعدشم من به صاحب قضیه که من ازش درگاه
رو گرفتم گفتم گفت پول من رو
بیخیال خودم همرو میدم :ی که در نتیجه این آخر چیزی به من نمی چسبه خدارو شکر
بارو گفت به پی لاین می گم بک کنه پولارو از من اول شماره کارت هارو خواست من گفتم برو از پی لاین بگیر
تو ساب دامین پورتال جی جی شل هم بنده با ابراهیم همهنگ کردم که می فروشم برات وی پی اس
که قبول کرد و فروختیم وی پی اس ولی جناب آقای شایان عسگرپور زیر همه چی کشید و رفت این 2 تا خط رو هم از همون مسیول جی جی شل گرفتم هر وقتم می خوام کاری کنم پا خودم تموم نمیشه
پس برید 2دنبالشون
اگه می خواید مقصر اصلی سری پیش رو پیدا کنی که شایان اگه نه مسیول سایت که ابراهیم و جالب اینجاست من با آیدی های ابراهیم آن می شدم همه هم منو باور کرده بودند حتی خود آقای نصری
با توجه به این که می دونست ابراهیم رفته خارج از کشور به طور موقت وقتی من آیدی جی جی شل آن شدم فکر کرد من ابراهیم هستم در کل متاسفم برات اگر هم قرارا باشه به کسی بگن *** به آقای نصری باید بگن تمام مدتی که ابراهیم نبود من با آیدیش آن می شدم می دیدم چه کارایی می کنه
پس در جریان باشید فقط یه طرف رو نبینید
در مورد این سری هم باید بدونیم که دلیلش بر می گرده به طلب خود ابراهیم از من باس سری پیش که من امدم صافش کنم
شما ها رفتید شکایت اینا
خودش زنگ زد گفت سری قبلی دبه کردی آبروم رفت این سری چرا ؟
گفتم می خوام پولارو بک بدم حساباتو بلاک کرد در اومد گفت گند زدی دیگه طف من نیا منم باهاش لج کردم الانم آیپیشو زدم دارم با آیپیش هر غلطی خواستم می کنم
خودشم گفت تا آخر هفته پولهارو بک میدم تو دیگه نباشی بهتر منم دیگه کاره ای نیستم
ولی *** تره تو ندیدم نصری
-
-
December 19th, 2013, 21:50
اینو گفتم در جریان باشی که خیلی شاخ نیستی همون هکریم که بودی و هستی به پرو بال من گرفت 2 تا از کارتامو خالی کردی کاریت نکدم گفتم نیازته این چند روز که من گیر بودم پولشم داشتم بک بدم ولی تایمش نبود اومدی جبه گرفتی که اگر هم ابراهیم منو لو بده تو تا آخر عمرت زندانی( این دادگاه هم به دلیل اینکه خودش پولارو بک میده ب ه ضرر خودت تمام می شه دوباره اون ازت شکایت می کنه چند روز می ری زندان ) بعدشم من که وقتم آزاد شد میام زیر پاتو می زنم که بفهمی *** کیه
-