-
December 9th, 2013, 19:41
|فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|
ویرایش توسط iran-data.net : December 21st, 2013 در ساعت 15:01
باز می گردم با ابتکاری نوین
-
تعداد تشکر ها ازiran-data.net به دلیل پست مفید
-
December 9th, 2013 19:41
# ADS
-
December 19th, 2013, 18:35
عضو دائم
پاسخ : |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|

نوشته اصلی توسط
mehrdad.
دعوایی نشده پول رو گرفتن هزینه واریز شده سرور رو هنوز بعد از 5روز تحویل هم ندادند پول هم برگشت نمی دهند این میشه دعوا یا کلاهبرداری؟؟
خوب شما وقتی سرویس نگرفتید یعنی بابت شما هزینه ای هم نشده
چرا پولتون برگشت نخوره؟ مدعی شدن که پرداختی نداشتید؟
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
December 19th, 2013, 18:41
عضو انجمن
پاسخ : |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|

نوشته اصلی توسط
mehrdad.
دعوایی نشده پول رو گرفتن هزینه واریز شده سرور رو هنوز بعد از 5روز تحویل هم ندادند پول هم برگشت نمی دهند این میشه دعوا یا کلاهبرداری؟؟
با توجه به این که payline حسابشو بسته برید تو payline تیکت بزنید و پیگیری کنید
-
-
December 19th, 2013, 18:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iran-data.net
من نمیدونم شما می خواینپول مردم بک بخوره یا این که یکیو گناه کار بدونید
در رابطه با سرور ها هم بنده هیچ اطلاعاتی از وی ام ویر نداشتم تقریبا از وقتی که به اینجا برگشتم دیگه
به هیچ کدوم از سرور ها دسترسی نداشتم فقط هاست سایت ایران دیتا بود که 1 ک بار آن شدم
دامنه به نام شماست حساب به نام یکی از آشنا هاست کههیچ کسی نمی شناسد
تحت توجه حتی موبایل هم به نام من نیست
اون حرف شما درست ولی حداقل آنالیز آیپی های من 4 روز وقت گیر
چرا که من پی سی 5 نفر رو تانل می کنم بعدش کانکت می شم
در رابطه با پول سرور ها هم با توجه با این که هنوز پی لاین و جاهای دیگر حساب های ما رو بلاک کردن
ولی با استفاده از حساب های دوستان تمام پول هارو نهایتا تا آخر این هفته بک میدیم
... نگو همچی حرف میزنی انگار با بزرگترین هکر طرفیم بیا برو به زبون خوش پوله اینارو بده ابرو مارو هم بردی احمق پیدا کردن تو کاری نداره فقط ارده کنند پیدات می کنند ولی بدون خیلی نفهمی
-
-
December 19th, 2013, 18:51

نوشته اصلی توسط
viasky
خوب شما وقتی سرویس نگرفتید یعنی بابت شما هزینه ای هم نشده
چرا پولتون برگشت نخوره؟ مدعی شدن که پرداختی نداشتید؟
من میخوام بدونم شما سایت راه بندازید شریکی یا برای قسمت فروش یخواید کسی رو قرار بدید بدون ضمانت شریک میشید؟بدون مسئولیت یا اینکه بدونید کی هست؟
منطقی هست؟
یه کسی با ساب دامنه و نماد اعتماد یه کسی اقدام به فروش کرده هنوز تحویل نداده پول هارو بالا کشیده
حالا جالبه مدیر اصلی میگه من اطلاع ندارم به من ربطی نداره شما همچین چیزی قبول میکنی؟

نوشته اصلی توسط
NaSRI
پولی که به من ندادید رو من برگشت بزنم ؟ نخوندن منو ، هرکی شکایت داره بره payline یا هرجا که فکر میکنه . میتونم راحت ادعا کنم شما اصلا مشتری من نیستید ، شماره پیگیری دارید ؟ اگه دارید مربوط به من هم نیست . برید به هرکجا پول زدید از همون جا پس بگیرید ، payline یا هرجایی که میخوایید الان هم کار دارم هرکاری دوست داری بکنم .
که به شما مربوط نمیشه؟باشه شده 1000 برابر خرج کنم کاری میکنم امثال شما حتی از ترس نتونه پای سیستم بشینه حالا شاخ و شونه میکشی به شما مربوطه نمیشه؟مدرک داری؟همین که با ساب دامنه شما بوده با دامنه شما بوده تاپیک و پستهای با نام اعتماد شما بوده تا همینجاش پان گیره فکر کردی همه مثل خودتن؟
منتظر من و بقیه کاربرا باش
دیگه صحبتی ندارم از جای دیگه پیگیری میکنم
-
-
December 19th, 2013, 19:02
عضو انجمن
-
-
December 19th, 2013, 19:08
عضو انجمن
اقایونی که پولشونو می خوان از طریق پی لاین تیکت بدن حساب این مردک جو گیر ر بسته شده
-
-
December 19th, 2013, 19:11
عضو انجمن
پنجشنبه 28 آذر 1392 , 19:07 | محسن سلطاني
مبالغ رو برداشت کردن
بهترین کار این هست که به کاربران بفرمایید از طریق مجاری قانونی پیگیری کنند
تمامی مشخصات ایشون در سیستم ثبت شده و موجود هست
-
-
December 19th, 2013, 19:29
جناب نصری شما از پی لاین هم که پیگیری کنید یه بنده خدای دیگر و میگیرید
و بازم پای من وسط نمیوقته پس بفرما منتظر باشو به جای بلاک کردن حساب های پی لاین و بانک ها ( که به ضرر خودت تمام می شه )
صبر کنید تا شنبه که این بنده خدا بره دنبال کارهای آنبلاک حساب ها ( من گفتم پول هار و ایشون برداره به خاطر قضیه ای که چند مدت پیش به وجود اومده بود در گاه رو هم رو حساب پی لاین ایشون تنظیمکردم که حساب من با ایشون حساب شه) نهایتا تا آخر هفته آینده پول هاتون بک می خوره جای نگرانی نیست این که من بزرگترین هکر نیستمدرسته
ولی همین الانم می تونم با آیپی شما آن شم و هرکاری خواستم بکنم
که آیپی خودمم آنالیز نشه در ضمن همین الانم شما آنالیز کنید آیپی برای من نیست
فتا هم به من اطلاع بده بهشون حقیقت رو می گم
خواستید هم بیاد تهران رو در رو صحبت می کنیم
-
-
December 19th, 2013, 19:34
در ضمن تمام دوستان لطف کنن به ایمیل alirezamosavi@live.com یه شماره کارت+ شماره تراکنش + مبلغ خریدتون رو ارسال کنید
اگر بتونید درگاه پرداخت ارایه بدید که بهتر
-
-
December 19th, 2013, 19:37

نوشته اصلی توسط
iran-data.net
جناب نصری شما از پی لاین هم که پیگیری کنید یه بنده خدای دیگر و میگیرید
و بازم پای من وسط نمیوقته پس بفرما منتظر باشو به جای بلاک کردن حساب های پی لاین و بانک ها ( که به ضرر خودت تمام می شه )
صبر کنید تا شنبه که این بنده خدا بره دنبال کارهای آنبلاک حساب ها ( من گفتم پول هار و ایشون برداره به خاطر قضیه ای که چند مدت پیش به وجود اومده بود در گاه رو هم رو حساب پی لاین ایشون تنظیمکردم که حساب من با ایشون حساب شه) نهایتا تا آخر هفته آینده پول هاتون بک می خوره جای نگرانی نیست این که من بزرگترین هکر نیستمدرسته
ولی همین الانم می تونم با آیپی شما آن شم و هرکاری خواستم بکنم
که آیپی خودمم آنالیز نشه در ضمن همین الانم شما آنالیز کنید آیپی برای من نیست
فتا هم به من اطلاع بده بهشون حقیقت رو می گم
خواستید هم بیاد تهران رو در رو صحبت می کنیم
واقعا اسمه این کار رو چی میشه گزاشت
شما این وسط اگر مشکلی با هم داشتین چرا پای یه عده دیگه رو این وسط باز کردین
تاپیکه پیش فروشه سرور زدین / خرید زده شده بابته سرور/ نه اینکه بدهیه شما با یکی دیگه صاف بشه
این وسط تکلیفه این اشخاصی که خرید کردن واقعا معلوم نیست
-