صفحه 13 از 25 نخستنخست ... 39101112131415161723 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 121 تا 130 , از مجموع 242

موضوع: |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    36
    تشکر تشکر شده 
    124
    تشکر شده در
    101 پست

Cool |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|

ویرایش شد
    ویرایش توسط iran-data.net : December 21st, 2013 در ساعت 15:01
    باز می گردم با ابتکاری نوین

2. تعداد تشکر ها ازiran-data.net به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    36
    تشکر تشکر شده 
    124
    تشکر شده در
    101 پست

پیش فرض پاسخ : |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|

بنده چند روزی نبودم شما شلوغ کردید بعدشم در رابطه با شکایت نیاز نیست خواستید هم مشکلی نداره بیوفتید دنبال من
    چون نه دامنه برای منه نه درگاه همه ی اینا برای کسای دیگری هستند
    برای باز گشت پول هاتونم گفتم تیکت بزنید
    که الان اومدم می بینم سایت بالا نمیاد
    در هر صورت من مشکلی با بازگشت پول هاتون ندارم
    و دوستانی که سایت و درگاه به نامشون بود زنگ زدن و اعلام بلاک شدن حساب هارو امروز صبح راس ساعت 9 گفتند
    برای دادگاه هم من چیزی به نام خودم نبوده که شما بخواید شکایت کنید تنها کسی که می تونید شکایت کنید آقای نصری که بی گناه اند
    در هر صورت به دلیل بلک شدن حساب هامونم نمیتونیم الان بهتون پولهاتونو بک بدیم
    تا چند لحضه دیگر راه حل ارایه می شود و راه های ارسال شماره کارت هاتون گفته می شود

عضو انجمن NaSRI آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    31 پست

پیش فرض پاسخ : |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|

نقل قول نوشته اصلی توسط iran-data.net نمایش پست ها
    بنده چند روزی نبودم شما شلوغ کردید بعدشم در رابطه با شکایت نیاز نیست خواستید هم مشکلی نداره بیوفتید دنبال من
    و دوستانی که سایت و درگاه به نامشون بود زنگ زدن و اعلام بلاک شدن حساب هارو امروز صبح راس ساعت 9 گفتند
    برای دادگاه هم من چیزی به نام خودم نبوده که شما بخواید شکایت کنید تنها کسی که می تونید شکایت کنید آقای نصری که بی گناه اند
    تا چند لحضه دیگر راه حل ارایه می شود و راه های ارسال شماره کارت هاتون گفته می شود
    سرور رو خاموش کردی و کلیه سرور مجازی ها رو پاک کردی ،

دامنه و حساب به نام کی هست ؟

چرا داری دروغ میگی ؟ بیا قشنگ توضیح بده ببینیم چی شده !!! مردم که الاف تو نیستن ، رفتی همه سرور مجازی ها رو دیلت کردی که چی ؟ من بک اپ دارم اطلاعات تورو از ایپی تا موبایلت مشکلی پیش بیاد همه ور ارایه میدم به پی لاین هم اعلام کردم این موضوع رو جلوی حسابتو بستن .

خواسته باشن پیدات کنن تو که هیچ ، گنده تر از تورو هم پیدا می کنند .
    ویرایش توسط NaSRI : December 19th, 2013 در ساعت 15:41

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    79
    تشکر تشکر شده 
    63
    تشکر شده در
    48 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iran-data.net نمایش پست ها
    مگه ملت مسخره شمان؟حالا طلبکارم شدی؟چطور دم ده دقیقه حساب کاربریت تو سایت فعالیت داشت الان میزنی نبودم!!!تا حساب بسته شد پیدات شد؟موقع خرید پول واریز کردن خوب جواب میدادی بعد از پرداخت ها چند روزی نبودی?نمی تونستی بیای یه پست بزاری مشکل رو کامل توضیح بدی؟
    فکر میکنی به همین سادگی تموم میشه همه چیز؟وظیفته پولی که گرفتی برگشت بدی تعهد کردی کاری رو انجام بدی که نداددی حداقش این هست که برگشت بدی اون هم بهعلاوه کارمز پرداخت که پیلاین از ما هم کسر کرد همه رو باید تک تک برگشت بدی!!!اون هم سریع!!
    ویرایش توسط mehrdad. : December 19th, 2013 در ساعت 16:16

تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    31 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad. نمایش پست ها
    مگه ملت مسخره شمان؟حالا طلبکارم شدی؟چطور دم ده دقیقه حساب کاربریت تو سایت فعالیت داشت الان میزنی نبودم!!!تا حساب بسته شد پیدات شد؟موقع خرید پول واریز کردن خوب جواب میدادی بعد از پرداخت ها چند روزی نبودی?نمی تونستی بیای یه پست بزاری مشکل رو کامل توضیح بدی؟
    فکر میکنی به همین سادگی تموم میشه همه چیز؟وظیفته پولی که گرفتی برگشت بدی تعهد کردی کاری رو انجام بدی که نداددی حداقش این هست که برگشت بدی اون هم بهعلاوه کارمز پرداخت که پیلاین از ما هم کسر کرد همه رو باید تک تک برگشت بدی!!!اون هم سریع!!
    این اقا اگه قسط برگشت دادن داشت سرور های دیگر رو دیلت نمیکرد لطفا شنبه برید شکایت یا از من یا از ایشون تا تکلیف این اقا روشن شه . منم اینجا اعلام امادگی میکنم ، این احمق حرومی فعلا کلی به من ضرر زده .

تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    31 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Farhood نمایش پست ها
    ببخشید عزیز این بحث چه ربطی‌ به آقای امیری داره؟ که شما پای ایشون می‌کشید وسط و اسم ایشون رو بد در می‌کنید؟
    بحث ایشون زمانی پیش امد که گفتید من پولارو بالا کشیدم در صورتی که اقای امیری در جریان هستند که من با اون موسوی احمق حرومزاده فرق دارم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    36
    تشکر تشکر شده 
    124
    تشکر شده در
    101 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط NaSRI نمایش پست ها
    سرور رو خاموش کردی و کلیه سرور مجازی ها رو پاک کردی ،

دامنه و حساب به نام کی هست ؟

چرا داری دروغ میگی ؟ بیا قشنگ توضیح بده ببینیم چی شده !!! مردم که الاف تو نیستن ، رفتی همه سرور مجازی ها رو دیلت کردی که چی ؟ من بک اپ دارم اطلاعات تورو از ایپی تا موبایلت مشکلی پیش بیاد همه ور ارایه میدم به پی لاین هم اعلام کردم این موضوع رو جلوی حسابتو بستن .

خواسته باشن پیدات کنن تو که هیچ ، گنده تر از تورو هم پیدا می کنند .
    من نمیدونم شما می خواینپول مردم بک بخوره یا این که یکیو گناه کار بدونید
    در رابطه با سرور ها هم بنده هیچ اطلاعاتی از وی ام ویر نداشتم تقریبا از وقتی که به اینجا برگشتم دیگه
    به هیچ کدوم از سرور ها دسترسی نداشتم فقط هاست سایت ایران دیتا بود که 1 ک بار آن شدم
    دامنه به نام شماست حساب به نام یکی از آشنا هاست کههیچ کسی نمی شناسد
    تحت توجه حتی موبایل هم به نام من نیست
    اون حرف شما درست ولی حداقل آنالیز آیپی های من 4 روز وقت گیر
    چرا که من پی سی 5 نفر رو تانل می کنم بعدش کانکت می شم
    در رابطه با پول سرور ها هم با توجه با این که هنوز پی لاین و جاهای دیگر حساب های ما رو بلاک کردن
    ولی با استفاده از حساب های دوستان تمام پول هارو نهایتا تا آخر این هفته بک میدیم

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    234
    تشکر تشکر شده 
    716
    تشکر شده در
    501 پست

دوستان اینجا الکی بحث نکنید ، مثل بنده برید شکایت کنید ؛ انشالله شنبه با مامور میرم سروقت آقا !

عضو دائم viasky آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط namesis R نمایش پست ها
    دوستان اینجا الکی بحث نکنید ، مثل بنده برید شکایت کنید ؛ انشالله شنبه با مامور میرم سروقت آقا !
    میشه توضیح بدید چی شده؟
    بنده اصلا متوجه نشدم چه خبره
    قصد تهیه سرویس داشتیم به نوعی....
    اما حالا.....
    Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
    Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk

12. تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید

ads

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

چه فازیه؟
    جالبه بعد از خوندن صفحه اول اومدم صفحه آخر رو هم باز کردم که ببینم دعوا شده که دیدم شده
    کلن بیشتر تایپیک های سرور مجازی اینجوری میشه.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    79
    تشکر تشکر شده 
    63
    تشکر شده در
    48 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ads نمایش پست ها
    چه فازیه؟
    جالبه بعد از خوندن صفحه اول اومدم صفحه آخر رو هم باز کردم که ببینم دعوا شده که دیدم شده
    کلن بیشتر تایپیک های سرور مجازی اینجوری میشه.
    دعوایی نشده پول رو گرفتن هزینه واریز شده سرور رو هنوز بعد از 5روز تحویل هم ندادند پول هم برگشت نمی دهند این میشه دعوا یا کلاهبرداری؟؟

صفحه 13 از 25 نخستنخست ... 39101112131415161723 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)