اولاً بازار هاستیگ بسیار خوب است و مشکلی نداره. با اینکه خودم تا حالا 10 تا شرکت هاستینگ عوض کردم اما به نظرم مشکلی در این زمینه نیست
هرکی می خواد هاست بگیره باید چشمش رو باز کنه و از هر شرکتی نگیره من خودم تا حالا 10 شرکت هاستینگ عوض کردم تا در نهایت مثلاً مشتری نت افراز شدم
این حرف شما دقیقاً مثل این هست که بگی چقدر این مرغ فروش ها *** توشون زیاده (قصد توهین به مرغ فروشها رو ندارم چون آدم خوب هم بینشون پیدا میشه) اما شما که می خوای مرغ بگیری نمی تونی شکوه کنی که چرا این قدر بازار مرغ و ماهی گرگ توش هست خودت باید چشمت رو باز کنی و از یه مرغ فروشی مطمئن یه مرغ برای خونه بخری (مثال زدم) هاستینگ هم همین جوره کسی نباید غر بزنه که چرا اینقدر ناشی تو این بازار هست. خب هست که هست شما باید چشمت رو باز کنی و از یه شرکت مطمئن هاست بگیری
در ضمن چجوره که شما سواستفاده نمی کنی اما ما سو استفاده می کنیم؟ علم غیب داری یا بیش از اندازه به خودتون مطمئنید؟
شما چرا حرف دلتون رو نمیزنید؟ حرف دلتون اینه که ما توی این کار بودیم کس دیگه ای هم حق ورود به این کار رو نداره اگر هم خواست باید به ما باج بده(بیاد نماینده ما بشه و از ما بخره؛ به این میگن باج خواهی)