من درخواست همکاری به اون ندادم قضه این بود که این اقا تو سیستم گارنا مشتری بنده بودن محصولات اینجا رو می خریدن گارنا شاپ . نمایندگی رسمی گارنا در ایران ، بعد چند وقت که اشنا شد به من گفت که فروش سرور مجازی و هاست و دامنه راه بندازیم و سرمایه از من و کار از اون ، خوب منم قبول کردم و چنتا سرور خریدم بعد چند وقت گفت تایم انلاینت بالاس شماره موبایل تورو میزارم تو سات به عنوان پشتیبان و من به تیکت ها رسیدگی میکنم ، گفتم باشه بعد امد گفت تو ، تو اون سایتت نماد اعتماد داری بیا برو نماد بگیر چون یه بار گرفتی دیگه میدونی چیکار باید بکنی و منم گفتم باشه داشتیم خوب پیش میرفتیم و مشکلی نبود که گفت سرور ایران و من گفتم پول ندارم فعلا ، خودت اگه داری بگیر ، گفت باشه رفت یه ساب دامنه رو سایت زد که پول مشتریا به درگاه بانکی پی لاین خودش بره که بعد سرور شارژ کنه ، که حالا می بینیم اینطوری شده .
من اینجا امدم مشکل ببینم چی مشه اگه میخواستم کاری بکنم ، راحت می تونم ادعا کنم که شما از سایت من خرید نکردی ، شماره پیگیری هم بدی از درگاه بانکی من نبوده و ارجا میشی به سیستم پی لاین ، حالا من کمکی که میتونم بکنم اینه برید پی لاین شکایت کنید و اطلاعات طرف رو دربیارید ، منم مثل شما تنها 2 تا ایمیل و 2 تا شماره تماس دارم که خاموش کرده .
تا الان چقدر پرداخت انجام شده ؟