نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 242

موضوع: |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن NaSRI آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    31 پست

پیش فرض پاسخ : |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad. نمایش پست ها
    دوست عزیز من شما وقتی کسی قرار باهتون همکاری کنه هر کسی نا اشنایی بیاد اجازه همکاری میدید؟میزارید به اسم شما و سایت شما همه چیز بگن بدون اینکه کوچکترین اطلاعاتی یا ضمانتی بگیرید؟واقعا من اینجا یه حسی بهم دست میده انگار که مارو... فرض کردید
    الان من بیام به مدیر سایت وب هاستینگ بگم بخش فروش سایت رو به من بدید همینجوری به من میده؟کمی منطقی باشید!!!
    عزیز من پول بابت سرور ها داده شده ماچ و بوسه نبوده که!!!
    ب کلی بد بدختی پول در میاد به همین آسونی به باد بره؟من تا فردا تکلیف مشخص نشه شنبه صبح یه جور دیگه پیگیری می کنم که اصلا نا خوشابند نیست
    من درخواست همکاری به اون ندادم قضه این بود که این اقا تو سیستم گارنا مشتری بنده بودن محصولات اینجا رو می خریدن گارنا شاپ . نمایندگی رسمی گارنا در ایران ، بعد چند وقت که اشنا شد به من گفت که فروش سرور مجازی و هاست و دامنه راه بندازیم و سرمایه از من و کار از اون ، خوب منم قبول کردم و چنتا سرور خریدم بعد چند وقت گفت تایم انلاینت بالاس شماره موبایل تورو میزارم تو سات به عنوان پشتیبان و من به تیکت ها رسیدگی میکنم ، گفتم باشه بعد امد گفت تو ، تو اون سایتت نماد اعتماد داری بیا برو نماد بگیر چون یه بار گرفتی دیگه میدونی چیکار باید بکنی و منم گفتم باشه داشتیم خوب پیش میرفتیم و مشکلی نبود که گفت سرور ایران و من گفتم پول ندارم فعلا ، خودت اگه داری بگیر ، گفت باشه رفت یه ساب دامنه رو سایت زد که پول مشتریا به درگاه بانکی پی لاین خودش بره که بعد سرور شارژ کنه ، که حالا می بینیم اینطوری شده .

من اینجا امدم مشکل ببینم چی مشه اگه میخواستم کاری بکنم ، راحت می تونم ادعا کنم که شما از سایت من خرید نکردی ، شماره پیگیری هم بدی از درگاه بانکی من نبوده و ارجا میشی به سیستم پی لاین ، حالا من کمکی که میتونم بکنم اینه برید پی لاین شکایت کنید و اطلاعات طرف رو دربیارید ، منم مثل شما تنها 2 تا ایمیل و 2 تا شماره تماس دارم که خاموش کرده .

تا الان چقدر پرداخت انجام شده ؟
    ویرایش توسط NaSRI : December 19th, 2013 در ساعت 01:14

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)