دلیل دارم که میگم فکر نمیکنی 4 ساعت بوده برایتان طبق عکس اثبات شد دیگر بیش از این نمیدونم چی بهت بگمقدیمی ترین تیکتی که داخل سایت بود هم 4 ساعت و 27 دقیقه بود که همه پاسخ داده شد

بنده نه وظیفه دارم نه بیکارم ایدی یاهو بسازم بیام مسنجر
نه اینکه تماس بگیرم
پس وظیفه پست زدن و گفتن اراجیف را دارید؟ چطور بیکاری بیایید اراجیف بگید و این وقت شب دنبالش بکنید اما وقت نداشتید ای دی بسازید؟؟؟ واقعا به حرف های خودتان خندتون نمیگیره؟؟؟؟

پول گرفتی باید اطلاع رسانی میکردی
خدمتتان گفتم ی ان اس ها را ست کردم که سایت بیاد در دسترس تا ایمیل ها در دسترس قرار بگیرد و بشه ایمیل داد

سایتت دان بود تماس میگرفتی با کاربرا
چشم فقط یک سوال دارم وقتی سایتی بسته است و منتظر تغییر دی ان اس است شماره کار برا را از کجا داره ؟ نکنه انتظار داری شماره چند هزار کاربر را توی دفتر خاطرات ذحیره بکنیم؟؟ و مورد بعدی اینکه بر فرض محال شماره ها را داریم به چند هزار تا کاربر باید زنگ بزنیم ؟؟؟

ساعت ۵ قبل از اینکه من برم سر کار سایت داون بود بعد میگه ۴ ساعت
مشکل اینترنت شما را هم ما باید حل بکنیم؟ ساعت 7 ما از شرکت خارج شدیم و در دسترس بود

اگه از عقلم استفاده نمیکنم از مردونگی استفاده میکنم و راست میگم
راست گفتن شما از 12 ساعت و عدم درکتان معلوم است ما قبول میکنیم شما انسان راست گویی هستید

حداقل از شما که مردیت رو با ۴ دروغ نشون میدی خیلی بهتره
4 ساعت را اثبات کردم اینم روش :
esbat.png

بحث با شما فایده ای نداره
بعد از انتقال کامل سایت یوزر رو اعلام میکنم
میدونم مردونگی نداری و ساس میکنی
ما کاربری مثل شما به این شدت دروغ گو را نمیپذیریم طبق قوانین سایت با شما عمل میشود با توجه به اتهاماتی که به ما زدید و دلیلی برایش نداشتید و درکی باهاش نداشتید
خوش حال میشیم اگر انتقال بدهید