Tell : 09102950430 .::|::. Skype : lizard.tiny .::|::. Gmail : lizard.tiny@gmail.comمحصولات, قالب, اسکریپت های خود را بدون هزینه به هزاران نفر معرفی کنید و بفروش برسانید
ممنون وارد شد
میشه لینک آموزش نصب دامین روی این سیستم رو بدین؟
برید تو قسمت domain دامنه رو ادد کنید
چند دقیقه صبر کنید تا وضعیت دامنه live بشه
بعدش برید تو قسمت DNS Managment دامنه رو انتخاب کنید بعدش روی create کلیک کنید تا zone ها ساخته شه
بعدش هم یه ریست کنید
Tell : 09102950430 .::|::. Skype : lizard.tiny .::|::. Gmail : lizard.tiny@gmail.comمحصولات, قالب, اسکریپت های خود را بدون هزینه به هزاران نفر معرفی کنید و بفروش برسانید
یعنی من اگه بخوام روی یک سرور مجازی این هاستینگ رو بزنم بجز نصب این سیستم+ران تایم و .نت دیگه هیچ چیزی نمیخواد؟
یه سوال دیگه
اگه من بخوام یه زمانی این سیستم رو خاموش کنم چجوری باید اینکارو انجام بدم؟(منظور از این سیستم سیستم زد پنل هست)
یه سوال دیگه!
آیا بعد از روشن شدن دوباره ی سیستم بازم این برنامه بصورت خودکار روشن میشه؟
یه سوال دیگه!!
اگه جواب سوال بالا بله هست چجوری باید جلوی این کارو بگیرم؟؟؟
ببخشید که اینقدر سوال میپرسم و اذیتتون میکنم ها
ویرایش توسط rafaiel0044 : December 18th, 2013 در ساعت 19:04
من با استفاده از برنامه ی your uninstaller کل فایل های مربوط به نرم افزار رو که حدود 6 تا بود پاک کردم
یعنی در این صورت مشکلی بوجود میاد؟
روی سیستم خودم نصب کردم برای تست
بعد الان حذف کردم چون فقط برای تست بود اگه بخوام با اون کار کنم هم روی سرور مجازی کار میکنم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)