█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
با سلام و احترام
دوست عزیز خیلی از مواردی که فرمودین به هاستینگ ربطی نداره مثلا Resume یا مثلا پشتیبانی از HTML!
دقیقا بفرمایین می خوایین چیکار کنین فایل های شخصی لیچ کنید یا می خوایین لینکش رو بصورت عمومی منتشر کنین؟
میخوام به صورت عمومی قرار بدم لینکدقیقا بفرمایین می خوایین چیکار کنین فایل های شخصی لیچ کنید یا می خوایین لینکش رو بصورت عمومی منتشر کنین؟
تا الان رویال دیتا - میزبانی وب و ثبت دامنه بهترین آفر هست
بیشتر به کپی رایت چه چیز هایی گیر میدن . نرم افزار ها ، اسکریپت ها.یه مشکلی که هست اینه که فرمودین شاید بعضی فایل هاتون وارز باشه برا همین پیشنهاد می کنم سرور ایران استفاده کنید که اونم سه تا مشکل داره:
1- هزینه 2- سرعت لیچ پایین 3- محدودیت ترافیک
چیز هایی که من بیشتر آپلود میکنم (فایل های پی دی اف ، احتمال داره نرم افزار ، عکس ، و...)
بستگی داره به اینکه شرکت چقدر پیگیر این موضوع باشه
الان مثلا شما ویندوز 98 بذارین احتمالش خیلی کمه!!! ولی کـــــرکـــــ Win 8.1 خیلی خطریه![]()
چه دیتا سنتر هایی برای هاست دانلود خوبن و یا بهتره بگم چه دیتا سنتر هایی وارز هستن
با عرض سلام و درود فراوان بر شما،
مکاتبه های کوتاهی با یکدیگر داشتم در صورتی که افتخار دادید حتما در خدمت شما خواهیم بود.
لینک تاپیک ما در انجمن با توضیحات به نسبت کامل: http://www.webhostingtalk.ir/f20/100073/
باعث افتخار ماست که میزبان داده های شما در ایران با بهترین کیفیت ممکن باشیم.
یا حق
بهترین نیستیم، اما بهترین ها ما را انتخاب می کنند
〈فروش سرور با کیفیت از دیتاسنتر ovh〉
باری دیگر با دیتاسنتر محبوب Ovh ●● از 14 لوکیشن متفاوت در اروپا به دلخواه کاربران ●● منابع اختصاصی ●● با تخفیف ویژه
w w w . i - p o w e r . i r
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)