نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 655

موضوع: سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    51
    تشکر شده در
    42 پست

پیش فرض پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط Metalik نمایش پست ها
    بله من پیگیر این تاپیک بودم و تمام پست ها رو خوندم.

درسته که عصبانی هستید یا متضرر شده اید ولی سعی کنید از الفاظ نامناسب استفاده نکنید.

حقیقت اینه که شما حقتون رو باید از کسی که معامله رو باهاش انجام دادین بگیرید، حتی اگر فرض کنید ساخت و پاختی هم شده باشه باز هم شما با شخص دیگه معامله کردید و اون شخص طرف شما هستند نه شخص ثالت.
    از نظر حقوقی، شرعی و قانونی دارم می گم که مطلع باشید.

اگر قصد دارید یادآوری کنید، باید این را هم یادآوری کنید که شخصی عده ای را سرکار گذاشته و شما را با شخص دیگر تنها گذاشته و دارد به ریش شما می خندد!

موفق باشید
    حق با شماست ولی کسیم که سرور خریده نباید حداقل 24 ساعت فرصت بده مشتریا از سروراشون بک آپ بگیرن اگر آدم درستی باشه حداقل بعد از خرید سرور میاد اطلاعیه میده میگه هرکی خواست بیاد مابهالتفاوتشو بده نه اینکه یه دفعه سرورو دان کنه بعد بگه بخوا با اطلاعات مردم گرو کشی کنه خیلیا مثل من از این طریق خرج دانشگاه و زندگیشونو در میارن اگر قرار باشه که هر روز یکی بخوا اینکارو کنه که کلا ما باید ضرر به مشتری بدیم ماهم که از اول گفتیم حرفی نداریم حاظریم پولو بدیم ولی وقت زیادی من ندارم باید تا دیشب فایلای روی سرور انتقال میدادم به سرور یکی دیگه واقعا توی شرایط بدی بودم این اقایونم از ائن شرایط میخواستن سو استفاده کنن که خدا رو شکر یکی از دوستام صبح همون روز زحمت کشیده بود از سرور بکاپ تهیه کرده بود و واقعا خوب شد که با این اقایون قصد ادامه همکاریو ندارم الانم اومدم میگم من فقط 12 روز از سرورم مونده پول این 12 روزو هرچی هست برگشت بزنید فقط همین و واقعا بعضی از این اقایون به حروم خوری عادت کردن
    در آخر من اگر بنده حرفی زدم که شما ناراحت شدید بنده معذرت میخوام ولی این داستان همچنان توی wht ادامه داره قبلا نمونه هاش توی wht بوده مثل farsdc , vps fars و امثالهم که دست مشتریاشون به هیچ جا نرسید

2. تعداد تشکر ها از fardfard به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)