صفحه 51 از 66 نخستنخست ... 4147484950515253545561 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 501 تا 510 , از مجموع 655

موضوع: سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

عضو انجمن hamedmj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    472
    تشکر تشکر شده 
    1,770
    تشکر شده در
    1,172 پست

پیش فرض سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

1
    ویرایش توسط hamedmj : December 16th, 2013 در ساعت 20:00
    Hamed Rashnoo - Young web designer
    -----------------------------------------------------
    Free Web Design - Click Here

2. تعداد تشکر ها ازhamedmj به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    10 پست

پیش فرض پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

fardfard جالب اینجاست که دوستان که با مقداری صبر مشکلشان حل شد این نظر رو ندارند ؟ .

رئیس بنده هم جواب شما رو دادند ! در صورتی که همکاری از سوی شما انجام نشود ما معذور می باشیم

بدرود

5. تعداد تشکر ها از Vi4Sky به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    28
    تشکر تشکر شده 
    38
    تشکر شده در
    25 پست

پیش فرض پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

سروری که دادید رو دادم سی پنل نصب کنن گفتن سرور مشکل داره باید دوباره لینوکس روش نصب بشه. گفتن لینوکس درست نصب نشده. >>>>>>>>> info [at] mihandesign.in

7. تعداد تشکر ها از mihandesign به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    10 پست

mihandesign لطفا تیکت ارسال بفرمایید در صورتی که مشکل از نصب سیستم عامل باشد ما در اسرع وقت به درخواست شما و حل مشکل شما اقدام خواهیم کرد

بدرود

9. تعداد تشکر ها از Vi4Sky به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    51
    تشکر شده در
    42 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Vi4Sky نمایش پست ها
    fardfard جالب اینجاست که دوستان که با مقداری صبر مشکلشان حل شد این نظر رو ندارند ؟ .

رئیس بنده هم جواب شما رو دادند ! در صورتی که همکاری از سوی شما انجام نشود ما معذور می باشیم

بدرود
    رییست گو.. خورد با تو اطلاعات ادمو گرو میگیرن که سرور تمدید کنی یا اینکه پولت به باد فنا رفت سرور از اقای *** گرفته که رو هر کدوم خدادتومن بکشه روش دوباره پس بده من که اطلاعتم از جایی دیگه گرفتم والا به گفته های اقای *** قرار بوده رئیس کلاه بردارت طبق شرایط قبلی کارو ادامه بده که خدا میدونه بعدا با هم چه ساخت و پاختی کردن که حتی اون پستو ویرایش کردن
    ویرایش توسط fardfard : December 17th, 2013 در ساعت 22:38

11. تعداد تشکر ها از fardfard به دلیل پست مفید

عضو دائم Metalik آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    420
    تشکر تشکر شده 
    1,526
    تشکر شده در
    905 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط fardfard نمایش پست ها
    آقا ما که میدونیم پول ما رو بالا کشیدن هیچ اتفاقی نمیفته فقط میخوام یاد آوری کنم و میخوام بدونم این آقایون که پول من و امثال منو خوردن با چه رویی هنوز توی wht دارن سرور میفروشن متاسفانه حروم خوری شده عادت بعضی از آقایون فروشنده یه درس عبرتی شد برای من که به هیچ فروشنده سروری که توی wht سرور میفروشن اعتماد نکنم و این اتفاق اولین بار نیست توی wht اتفاق میفته واقعا خرید از فروشنده های wht اشتباه محض این آخرین بارم بود که به فروشنده های wht اعتماد میکنم حاظرم یه سرور با 10 برابر قیمت خارج از wht تهیه کنم که به آدمای شارلاتانی مثل امثال اینها بر نخورم که بخوان اطلاعاتتو گرو کشی کنن فقط میخوام بدونم این آقایون چقدر رو دارن که هنوز میان سرور میفروشن و مدیریت سایتم در مقابل همچین حرکتی هیچ کار مفیدی انجام نمیده
    ملت به این نوع زندگی، این نوع قوانین، این نوع معامله ها، این نوع رفتارها عادت کردند.

همین که شما از این میان این طوری نیستید قابل تحسینه.

امیدوارم یه جوری به حقتون برسید و اونایی که حقتون رو پایمال کردن زندگیشون از بن و ریشه پایمال بشه.

ضایع شدن حق در این زندگی طبیعی شده...

موفق باشید

13. تعداد تشکر ها ازMetalik به دلیل پست مفید

عضو دائم viasky آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mihandesign نمایش پست ها
    سروری که دادید رو دادم سی پنل نصب کنن گفتن سرور مشکل داره باید دوباره لینوکس روش نصب بشه. گفتن لینوکس درست نصب نشده.
    باسلام
    دوست گرامی تیکت ارسال بفرمایید
    سی پنل رایگان برای شما نصب خواهد شد
    Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
    Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk

15. تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    51
    تشکر شده در
    42 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Metalik نمایش پست ها
    ملت به این نوع زندگی، این نوع قوانین، این نوع معامله ها، این نوع رفتارها عادت کردند.

همین که شما از این میان این طوری نیستید قابل تحسینه.

امیدوارم یه جوری به حقتون برسید و اونایی که حقتون رو پایمال کردن زندگیشون از بن و ریشه پایمال بشه.

ضایع شدن حق در این زندگی طبیعی شده...

موفق باشید
    آقا همه اینا به کنار بنده بار اول محترمانه به اقایون گفتم اقا پول برای من مهم نیست اطلاعاتی که رو سرور بنده بود قرار بود همون شب که اقایون سرور دان کردن انتقال بدم که همون موقع بنده تیکت دادم اقایون منو سر دوندن فرداش اومدم میگم چی شده میگه صبر کنید میگم شما ضرریو که بنده به مشتری میدم شما جبران میکنید آقایون میگن نه به شما سرور میدیم نه اطلاعاتتونو شما بودید جای من چیکار میکردید؟ حالا میگیم نه سرور میخواییم نه اطلاعات پولمونو پس بدید میان میگن همکاری نمیکنیم خوب منم یه حقی دارم اینه که هی یاد اوری کنم تا کاربرا بدونن با چه ادمای پستی میخوان کار کنن
    ویرایش توسط fardfard : December 17th, 2013 در ساعت 22:26

17. تعداد تشکر ها از fardfard به دلیل پست مفید

عضو دائم Metalik آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    420
    تشکر تشکر شده 
    1,526
    تشکر شده در
    905 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط fardfard نمایش پست ها
    آقا همه اینا به کنار بنده بار اول محترمانه به اقایون گفتم اقا پول برای من مهم نیست اطلاعاتی که رو سرور بنده بود قرار بود همون شب که اقایون سرور دان کردن انتقال بدم که همون موقع بنده تیکت دادم اقایون منو سر دوندن فرداش اومدم میگم چی شده میگه صبر کنید میگم شما ضرریو که بنده به مشتری میدم شما جبران میکنید آقایون میگن نه به شما سرور میدیم نه اطلاعاتتونو شما بودید جای من چیکار میکردید؟ حالا میگیم نه سرور میخواییم نه اطلاعات پولمونو پس بدید میان میگن همکاری نمیکنیم خوب منم یه حقی دارم اینه که هی یاد اوری کنم تا کاربرا بدونن با چه ادمای پستی میخوان کار کنن
    بله من پیگیر این تاپیک بودم و تمام پست ها رو خوندم.

درسته که عصبانی هستید یا متضرر شده اید ولی سعی کنید از الفاظ نامناسب استفاده نکنید.

حقیقت اینه که شما حقتون رو باید از کسی که معامله رو باهاش انجام دادین بگیرید، حتی اگر فرض کنید ساخت و پاختی هم شده باشه باز هم شما با شخص دیگه معامله کردید و اون شخص طرف شما هستند نه شخص ثالت.
    از نظر حقوقی، شرعی و قانونی دارم می گم که مطلع باشید.

اگر قصد دارید یادآوری کنید، باید این را هم یادآوری کنید که شخصی عده ای را سرکار گذاشته و شما را با شخص دیگر تنها گذاشته و دارد به ریش شما می خندد!

موفق باشید
    ویرایش توسط Metalik : December 17th, 2013 در ساعت 22:42

19. تعداد تشکر ها ازMetalik به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Metalik نمایش پست ها
    بله من پیگیر این تاپیک بودم و تمام پست ها رو خوندم.

درسته که عصبانی هستید یا متضرر شده اید ولی سعی کنید از الفاظ نامناسب استفاده نکنید.

حقیقت اینه که شما حقتون رو باید از کسی که معامله رو باهاش انجام دادین بگیرید، حتی اگر فرض کنید ساخت و پاختی هم شده باشه باز هم شما با شخص دیگه معامله کردید و اون شخص طرف شما هستند نه شخص ثالت.
    از نظر حقوقی، شرعی و قانونی دارم می گم که مطلع باشید.

اگر قصد دارید یادآوری کنید، باید این را هم یادآوری کنید که شخصی عده ای را سرکار گذاشته و شما را با شخص دیگر تنها گذاشته و دارد به ریش شما می خندد!

موفق باشید
    عزیز مشکل تمام افرادی که سرویس داشتن به نوعی حل شده
    ایشون چون از اول حضورشون به بنده و دستان توهین میکردن و در اولین فرصت سرویس ایشون حذف شد
    بنده با سرویس دهنده قبلی هم صبحت کردم لیست برخی از افراد و دادم جهت برگشت وجه
    ولی ایشون و داخل اون لیست هم قرار ندادیم
    تا مثل خودشون رفتار بشه
    خیلی هم خوشحال هستم که پست میدن و باعث میشن تاپیک بالا بیاد تا دیگر دوستان هم نسبت به دریافت سرویس اقدام کنن
    ویرایش توسط viasky : December 17th, 2013 در ساعت 22:50
    Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
    Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk

21. تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

در قوانین به صراحت قید شده عزیزم
    هر شخصی که به نوعی توهین کنه - سرویشون لغو میشه
    ایشون که رسما فوش میدن - پس هیچ حقی ندارن
    وگرنه الان هم به پولشون رسیده بودن و هم اطلاعات
    چطور دیگر دوستان بدون مشکل همکار کردن....
    همین آقا سینا که در بحث شما هم شرکت کردن ازشون سوال کنید برخورد ما با ایشون چگونه بوده....
    موفق باشید

23. تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید

صفحه 51 از 66 نخستنخست ... 4147484950515253545561 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)