صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 655

موضوع: سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم Metalik آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    420
    تشکر تشکر شده 
    1,526
    تشکر شده در
    905 پست

پیش فرض پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط fardfard نمایش پست ها
    آقا ما که میدونیم پول ما رو بالا کشیدن هیچ اتفاقی نمیفته فقط میخوام یاد آوری کنم و میخوام بدونم این آقایون که پول من و امثال منو خوردن با چه رویی هنوز توی wht دارن سرور میفروشن متاسفانه حروم خوری شده عادت بعضی از آقایون فروشنده یه درس عبرتی شد برای من که به هیچ فروشنده سروری که توی wht سرور میفروشن اعتماد نکنم و این اتفاق اولین بار نیست توی wht اتفاق میفته واقعا خرید از فروشنده های wht اشتباه محض این آخرین بارم بود که به فروشنده های wht اعتماد میکنم حاظرم یه سرور با 10 برابر قیمت خارج از wht تهیه کنم که به آدمای شارلاتانی مثل امثال اینها بر نخورم که بخوان اطلاعاتتو گرو کشی کنن فقط میخوام بدونم این آقایون چقدر رو دارن که هنوز میان سرور میفروشن و مدیریت سایتم در مقابل همچین حرکتی هیچ کار مفیدی انجام نمیده
    ملت به این نوع زندگی، این نوع قوانین، این نوع معامله ها، این نوع رفتارها عادت کردند.

همین که شما از این میان این طوری نیستید قابل تحسینه.

امیدوارم یه جوری به حقتون برسید و اونایی که حقتون رو پایمال کردن زندگیشون از بن و ریشه پایمال بشه.

ضایع شدن حق در این زندگی طبیعی شده...

موفق باشید

2. تعداد تشکر ها ازMetalik به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    51
    تشکر شده در
    42 پست

پیش فرض پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط Metalik نمایش پست ها
    ملت به این نوع زندگی، این نوع قوانین، این نوع معامله ها، این نوع رفتارها عادت کردند.

همین که شما از این میان این طوری نیستید قابل تحسینه.

امیدوارم یه جوری به حقتون برسید و اونایی که حقتون رو پایمال کردن زندگیشون از بن و ریشه پایمال بشه.

ضایع شدن حق در این زندگی طبیعی شده...

موفق باشید
    آقا همه اینا به کنار بنده بار اول محترمانه به اقایون گفتم اقا پول برای من مهم نیست اطلاعاتی که رو سرور بنده بود قرار بود همون شب که اقایون سرور دان کردن انتقال بدم که همون موقع بنده تیکت دادم اقایون منو سر دوندن فرداش اومدم میگم چی شده میگه صبر کنید میگم شما ضرریو که بنده به مشتری میدم شما جبران میکنید آقایون میگن نه به شما سرور میدیم نه اطلاعاتتونو شما بودید جای من چیکار میکردید؟ حالا میگیم نه سرور میخواییم نه اطلاعات پولمونو پس بدید میان میگن همکاری نمیکنیم خوب منم یه حقی دارم اینه که هی یاد اوری کنم تا کاربرا بدونن با چه ادمای پستی میخوان کار کنن
    ویرایش توسط fardfard : December 17th, 2013 در ساعت 22:26

4. تعداد تشکر ها از fardfard به دلیل پست مفید

عضو دائم Metalik آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    420
    تشکر تشکر شده 
    1,526
    تشکر شده در
    905 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط fardfard نمایش پست ها
    آقا همه اینا به کنار بنده بار اول محترمانه به اقایون گفتم اقا پول برای من مهم نیست اطلاعاتی که رو سرور بنده بود قرار بود همون شب که اقایون سرور دان کردن انتقال بدم که همون موقع بنده تیکت دادم اقایون منو سر دوندن فرداش اومدم میگم چی شده میگه صبر کنید میگم شما ضرریو که بنده به مشتری میدم شما جبران میکنید آقایون میگن نه به شما سرور میدیم نه اطلاعاتتونو شما بودید جای من چیکار میکردید؟ حالا میگیم نه سرور میخواییم نه اطلاعات پولمونو پس بدید میان میگن همکاری نمیکنیم خوب منم یه حقی دارم اینه که هی یاد اوری کنم تا کاربرا بدونن با چه ادمای پستی میخوان کار کنن
    بله من پیگیر این تاپیک بودم و تمام پست ها رو خوندم.

درسته که عصبانی هستید یا متضرر شده اید ولی سعی کنید از الفاظ نامناسب استفاده نکنید.

حقیقت اینه که شما حقتون رو باید از کسی که معامله رو باهاش انجام دادین بگیرید، حتی اگر فرض کنید ساخت و پاختی هم شده باشه باز هم شما با شخص دیگه معامله کردید و اون شخص طرف شما هستند نه شخص ثالت.
    از نظر حقوقی، شرعی و قانونی دارم می گم که مطلع باشید.

اگر قصد دارید یادآوری کنید، باید این را هم یادآوری کنید که شخصی عده ای را سرکار گذاشته و شما را با شخص دیگر تنها گذاشته و دارد به ریش شما می خندد!

موفق باشید
    ویرایش توسط Metalik : December 17th, 2013 در ساعت 22:42

6. تعداد تشکر ها ازMetalik به دلیل پست مفید

عضو دائم viasky آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Metalik نمایش پست ها
    بله من پیگیر این تاپیک بودم و تمام پست ها رو خوندم.

درسته که عصبانی هستید یا متضرر شده اید ولی سعی کنید از الفاظ نامناسب استفاده نکنید.

حقیقت اینه که شما حقتون رو باید از کسی که معامله رو باهاش انجام دادین بگیرید، حتی اگر فرض کنید ساخت و پاختی هم شده باشه باز هم شما با شخص دیگه معامله کردید و اون شخص طرف شما هستند نه شخص ثالت.
    از نظر حقوقی، شرعی و قانونی دارم می گم که مطلع باشید.

اگر قصد دارید یادآوری کنید، باید این را هم یادآوری کنید که شخصی عده ای را سرکار گذاشته و شما را با شخص دیگر تنها گذاشته و دارد به ریش شما می خندد!

موفق باشید
    عزیز مشکل تمام افرادی که سرویس داشتن به نوعی حل شده
    ایشون چون از اول حضورشون به بنده و دستان توهین میکردن و در اولین فرصت سرویس ایشون حذف شد
    بنده با سرویس دهنده قبلی هم صبحت کردم لیست برخی از افراد و دادم جهت برگشت وجه
    ولی ایشون و داخل اون لیست هم قرار ندادیم
    تا مثل خودشون رفتار بشه
    خیلی هم خوشحال هستم که پست میدن و باعث میشن تاپیک بالا بیاد تا دیگر دوستان هم نسبت به دریافت سرویس اقدام کنن
    ویرایش توسط viasky : December 17th, 2013 در ساعت 22:50
    Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
    Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk

8. تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    51
    تشکر شده در
    42 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
    ایشون چون از اول حضورشون به بنده و دستان توهین میکردن و در اولین فرصت سرویس ایشون حذف شد
    تا مثل خودشون رفتار بشه
    خیلی هم خوشحال هستم که پست میدن و باعث میشن تاپیک بالا بیاد تا دیگر دوستان هم نسبت به دریافت سرویس اقدام کنن
    ,واقعا باید برات تاسف خورد که با پست دادن من میخوایی سروراتو بفروشی و بدتر از اون تاسف برای کسایی خورد که به حروم خوری عادت کردن این جملت منو کشته اول حضورشون به بنده و دستان توهین میکردن آقا من اول ازهمه با "دستان" خدا میدونه منظورت دستاته یا دوستانته شما کاری نداشتم اولش بنده یادت بیاد که نمیاد توی کلون سرور تیکت دادم بعدش پست گذاشتم هنوزم پستش موجود هست بنده مشکلی با پول ندارم اطلاعات بنده مهمه بعد این شما بودی که بندرو سر دوندی تقصیرای خودتو گردن دیگران ننداز اگر شما توی همون تیکت اول مثل ادم حرفتو میزدی هیچ موقع اینجور نمیشد همه اینها تقصیر خودته نه کس دیگه این جملتم داخل اون لیست هم قرار ندادیم معلومه دست شما ودست اون اقای *** توی یه کاسست
    ویرایش توسط fardfard : December 17th, 2013 در ساعت 23:31

10. تعداد تشکر ها از fardfard به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

از دوستان الان کسی هست که خواسته باشه انتقا بده با براش سرور و روشن نکرده باشیم؟
    درخواست داده باشه و پیگیری نکرده باشیم؟
    Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
    Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk

12. تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    68
    تشکر تشکر شده 
    116
    تشکر شده در
    86 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
    تا مثل خودشون رفتار بشه
    انشالله اسم بنده جهت بازگشت وجه سرور تو لیست هست دیگه جناب عبید ؟

Telegram :
    amirho3in_gh_m

14. تعداد تشکر ها از amirho3in به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    51
    تشکر شده در
    42 پست

ویرایش
    ویرایش توسط fardfard : December 18th, 2013 در ساعت 00:29

16. تعداد تشکر ها از fardfard به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    51
    تشکر شده در
    42 پست

انشال..ه به حول قوه الهی اگر نیتتو پاک کنی و برای 1024 پیغمبر صلوات بفرستی میرسی به پولت

18. تعداد تشکر ها از fardfard به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

بله انشالله
    درخواست شما هم رسیدگی میشه
    ویرایش توسط viasky : December 18th, 2013 در ساعت 00:34

20. تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)