با درود به کلیه دوستان
خدمتتون عرض شود که سیستم مدیریت محتوای سیکما , یک فروشگاه الکترونیک منحصر به فرد است. امکاناتش مناسب برای سایت های هاستینگ است. هیچ سیستمی پیدا نمیکنیدکه بگیدصد در صد کامله . درمیان سیستم هایی که من دیدم و چیزایی که خودم با دانش کم از PHP مینوشتم سیکما بهتر بود.
دلایلش هم اینه که کار سه نفر رو حداقل انجام میده.
1- سیستم خرید داره پس نیازی نیست در جایی (دفتر , نرم افزار حسابداری یا چیزی) ثبت کنید خریدهاتون رو .
2- کار حسابداری مالی , سیستم ثبت فیش بانکی , پرداخت آنلاین کلیه بانک ها به جز فعلاً ملی چون هنوز سیاست هاشون هم درست مشخص نیست که به چه جور جاهایی درگاهشون رو میدهند. سیستم ثبت فیش رو شما پس از چک کردن از صحت اطلاعات میتونید تأیید کنید همین.
3- سیستم پشتیبانی , اخبار , سیستم هویز داره که مشتریانتون نیازی نیست سردر گم بشن هرساعت از شبانه روز میتونند تیکت بزنند , هرچند که سیستمش از نظر تیکت ساده باشه, میتونند هویز بگیرند و اطلاعات کامل از هویز میاد برعکس خیلی از سایت هایی که خدمات میدهند و اطلاعات هویزشون میگه فقط ثبت شده یا نشده , قسمت اخبارش هم که فوق العاده است . مگر جز متن خبر چیز دیگری میخواهید بزارید که نیاز به ادیتور باشه؟ سیستم خبری که نیست . متن میدید مثلاً قیمت ها کاهش پیدا کرد یا افزایش یافت. همین چیز بیشتری نیست که.
و امکانات دیگه.
در مورد قالب هم بسیار بسیار بسیار ساده است برای طراحی قالبش چون سیکما برعکس اکثر سیستم ها که TPL است و یکم سخت است سیکما اچ تی ام ال و روبوتگ است . یعنی شما هرجا بزارید%date تاریخ رو نمایش میده. %Login قسمت ورود رو نمایش میده. و ...
من از سیکما راضی هستم حدود 4 یا5 سالی هست که از نسخه 1.5.2 بود تا الان که 1.7.8 است دارم استفاده میکنم .به زودی نسخه جدیدش میاد که بر امکاناتش افزوده میشه که شامل :
امکانات جدید الکترونیک سیکما:
1- ثبت دومین به صورت آنلاین ( اتصال به API های onlinenic ، Directi و nic.ir)
2- حسابداری کاملا متفاوت
3- سیستم مدیریت مالی مجزا
4- امنیت بسیار بالا
5- سیستم نمایندگی و بازاریابی پیشرفته !
6- امکان نوشتن ماژول های شخصی
7- امکان فروش سایر محصولات از قبیل کتاب ، سی دی ، کارت شارژ ، اشتراک اینترنت و ... با استفاده از قابلیت های ویژه
و ...
هست . دوستانی هم که میخواهند نسخه دمویی که در حال حاضر موجود است رو ببینند روی سایت رسمیش هست : سیکما - Siqma - گروه طراحی و تولید نرم افزار سیکما برید اونجا و حتی برای گرفتن لایسنس دمو هم میتونید اقدام کنید.
سایت بنده هم از سیکما است خواستید ملاحظه کنید. شرکـت خدمات پاسارگاد - ثبت دومين | نمايندگي هاستينگ | هاستينگ با کيفيت | هاست ارزان | طراحي وب | host hosting webhosting reseller dedicated server هاست ارزان هاستین داخل سایت سیکما هم موجود است. لینک سایت بنده.
من نماینده فروشش نیستم اما از همه نظر میتونم کمکتون کنم , آقای نجفی که نویسنده سیستم سیکما هستند توی این چند سال جیک و بوک سیستم رو به من به مرور یاد دادند میدونم چی کار باید کرد.
با سپاس