جای دیگه دیگه کجاست ! یه جا بگید که آدم گیج نشه ! در ضمن از همین اول هم بگید همه چی رو !این صحبتها شما که میگن بحثش جای دیگه هست
تخفیف دادن یا ندادن کار اضافه انجام دادن یا ندادن هرچیزی که بوده همش بعدا در جای دیگه گفته خواهد شد
من اینطوری متوجه شدم ! شاید اشتباه میکنم اما طبق چیزی که اطلاع دارم اینطوری هست قضیه !اینکه شما اطلاعات دقیق نداشتی و الان از سرور خوشت نیومده دلیل نمیشه بخوای money back بدی !
کی گفته من اطاعات از اون سرور نداشتم و خوشم نیامده و بخاطر این بایدمانی بک بدن
مغز فندقی که نیستم ! شفافه که دیتاسنتر کی و کجاست ! همه رو رو نباید به زبون آورد که !من هنوز تاپیکی نزدم در مورد که کدوم دیتا سنتر بوده یا شخص فعلا برای حفظ ابروی اون دیتا سنتر این تاپیک فعلا در بخش مشکلات سرور اختصاصی هست شما تاییکها را قاطی کردین با هم
خوب خدا رو شکر !در مورد سفارش از طریق چت هم فاکتور پرداخت شده دارم هم فاکتور ارسال اطلاعات سرور پس از این لحاظ مشکلی نیست
خواهم داد ؟اون یکی تایپک هم نکته به نکته جوابشون خواهم که چی بوده
کی ؟ مشکل الان هست یا در آینده مشکلی بوجود میاد ؟ اگه الان مشکلی هست الان جواب بدید بهشون !
من به عنوان مدیر تو بحث ها شرکت نمیکنم ! حساب کار مدیریت جای دیگس و برای کنترل انجمن نه شرکت در بحث ها.از شما بعدیه به عنوان مدیر این موارد که ذکر کردین هیچ کدومش توی تاپیک نبوده تاپیک از اول بخونید و این مورد ممنون میشم جواب بدین
من اگه قرار باشه فقط مطالب شما رو بخونم و جواب بدم حق با شما میشه.
اگر هم قرار باشه فقط مطالب دیتاسنتر رو بخونم حق با اونا میشه.
حتی یه نفر دیگه هم بیاد این وسط نظر بده بگه آقا من اون سرور رو خریده بودم و مال منه و اینا دارن الکی بحث میکنن حق با اون میشه.
چون وقتی یک طرفه به قاضی بریم نتیجه این میشه !
قضیه نصب vmware چیه ؟کار مجانی نخواست از دیتا سنتر
یعنی شما میگی سرور رو با مشخصات داخل سایت یعنی راه اندازی اولیه تحویل بدن و نرم افزار چیزی نصب نکنن بازم مشکل داره ؟ولی هر زمان سررو سالم با کارکرد صحیح تحویل دادن بعدش مشکلی بود اون وقت میتوانند ادعایی هزینه کنند
حفظ آبرو یک مورد. یک طرفه قاضی نرفتن هم یک موردکدوم گفته طرف دوم هنوز اینجا نیامده توی تاپیک که چیزی بگه باری حفظ ابرو داستان چی هست را ولش کن به ایه
اینجا قانونی داره کسانی که با هم مشکل دارن دو نفر باید حضور داشته باشند تا به نتیجه برسیم.
اگر ازش خواستم کاری اضافه بر سازمان انجام بده مثل نصب نرم افزار و اینا و اونا بگن ما نصب کردیم اما مشکل داره چون وظیفشون نبوده ازشون بخاطر وقتی که برای نصب گذاشتن تشکر میکنم و حتی اگر باید پول برای ریلود بدم میدم و میگم سرور صفر مثل قانون داخل سایت به من تحویل بدن . بعد ریلود چک میکنم ببینم بازم مشکل هست یا نه اگه نبود مساله از طرف دیتاسنتر نیست که بخوام چیزی به اونا بگم. بعد میرم سر نصب و راه اندازی نرم افزارها ! اون موقع اگه مشکل پیش اومد دیگه مشخصه عیب کار از کجاست.حالا از شما میپرسم من یه همچین سروری به شما دادم شما همون موقع تحیول دیدن این مشکل هست به دیتا سنتر چی میگد و دیتا سنتر وظیفه ش چه در قبال چیزی که کارکرد صحیح نداشته و تحویل داده حالاچه نرم افزاری چه سخت افزاری
ممنون میشم این سوال جواب بدین
تاپیک ؟ همینکه الان هم دو تاپیک داریم در این مورد کافیه ! همین جا جواب همه سوالاتتون رو بگیرید !اول اینجا جواب این سوال میگرم بعدش اگر قرار شد تاپیکی در اون بخش زده میشود