با سلام
مدیر عزیز
این صحبتها شما که میگن بحثش جای دیگه هست
تخفیف دادن یا ندادن کار اضافه انجام دادن یا ندادن هرچیزی که بوده همش بعدا در جای دیگه گفته خواهد شد
اینکه شما اطلاعات دقیق نداشتی و الان از سرور خوشت نیومده دلیل نمیشه بخوای money back بدی !
کی گفته من اطاعات از اون سرور نداشتم و خوشم نیامده و بخاطر این بایدمانی بک بدن
من هنوز تاپیکی نزدم در مورد که کدوم دیتا سنتر بوده یا شخص فعلا برای حفظ ابروی اون دیتا سنتر این تاپیک فعلا در بخش مشکلات سرور اختصاصی هست شما تاییکها را قاطی کردین با هم در مورد سفارش از طریق چت هم فاکتور پرداخت شده دارم هم فاکتور ارسال اطلاعات سرور پس از این لحاظ مشکلی نیست
اون یکی تایپک هم نکته به نکته جوابشون خواهم که چی بوده
از شما بعدیه به عنوان مدیر این موارد که ذکر کردین هیچ کدومش توی تاپیک نبوده تاپیک از اول بخونید و این مورد ممنون میشم جواب بدین
سفارش سرور داده شده سرور موقع تحویل مشکل داشته لود بیش از اندازه داشته چند 100 برابر بیش از حد که باید باشه . گفته شده که سالم باید تحویل بشه بدلیل اینکه سرور منج نشده نبوده زیر بار نرفتن کسی کار مجانی نخواست از دیتا سنتر .ولی هر زمان سررو سالم با کارکرد صحیح تحویل دادن بعدش مشکلی بود اون وقت میتوانند ادعایی هزینه کنند
من طبق گفته های دو طرف نظرمو گفتم. اگر داستان چیز دیگه ای هست نمیدونم دیگه !
کدوم گفته طرف دوم هنوز اینجا نیامده توی تاپیک که چیزی بگه باری حفظ ابرو داستان چی هست را ولش کن به ایه
سوال زیر پاسخ بدین تا بعد داستان هم میگم
حالا از شما میپرسم من یه همچین سروری به شما دادم شما همون موقع تحیول دیدن این مشکل هست به دیتا سنتر چی میگد و دیتا سنتر وظیفه ش چه در قبال چیزی که کارکرد صحیح نداشته و تحویل داده حالاچه نرم افزاری چه سخت افزاری
ممنون میشم این سوال جواب بدین
اول اینجا جواب این سوال میگرم بعدش اگر قرار شد تاپیکی در اون بخش زده میشود
با تشکر