با سلام خدمت همه عزیزان
بقول یه بنده خدا
موضع از اونجا شروع شد که .......خلاصه می کنم و از بردن اسم به دلیل قوانین جهانی ماضورم.
از همه دوستان خصوصا مدیران عزیز خواهش میکنم که دراین مورد نظر بدن
تا اونجای که اطلاع دارم جزو قوانینه که مدیران درتاپیکهای شخصی کاربران دخالت نباید کنند در واقعا اینکه نظر ی نباید باشه ولی تاکید میکنم از انجایکه که ممکنه این مورد بار ی هر شخصی اتفاق بیافته و چیزی نیست که شخصی یا خصوصی باشه و در واقع به نحوه صحیح تحویل سرور از دیتا سنتر برمیگرده از نظر کارکرد و عملکرد و پاسخ گوی دیتا سنتر برمیگرده
1- این موضع شخصی نیست و ممکنه بار ی هرکسی اتفاق بیافته
2- بدون جهت گیری و هر چیز دیگه لطفا نظر خود را اعلام کنید
اینطوری فرض کنید که شما بعداز هر گونه صحبت و چونه و هر چیزی دیگر به توافق میرسید که یک سرور با فلان مجازی ساز تحیول بگیرید
به محض دریافت سرور متوجه میشید که لود سرور شدیدا تاکید میکنم فوق العاق شدید بالا هست بجای اینکه 8 یا 10 باشه سرعت لود و کارکرد 2800 یا 2700 باشهبا توجه به اینکه که فقط مجازی ساز نصب بوده و اون مجازی ساز خودش به عنوان او اس محسوب میشه
عکس حالت نرمال
حالا شما باشید این سرور ایا تحیول میگیرید یا نمیگیرید
مگر نه اینکه باید سرور از نظر کارکرد صحح و سالم تحویل شود
و جالا جواب دیتا سنتر یا نماینده دیتا سنتر . سرور سالم مباشد و با توجه به اینکه سرور بصورت منج نشده شده هست باید هزینه ساعتی جهت برسی مشکل پرداخت شود
.میخوام بدونم وقتی هنوز سروری سالم تحویل نشده از نظر کارکرد حالا چه سخت افزاری چه نرم افزاری فرقی نمیکنه بلاخره لود بیش از اندازه و خیلی خیلی زیاد چند 100 برابر نرمال مشکل محسوب میشود ایا ادم باید تحویل بگیرد این سرور را یا وظیفه دیتا سنتره که سالم تحیول بدهد
اگر تحویل میدادن و سالم بود بعداز نصب برنامه توسط کاربر این مشکل پیش میامد بله 100% حق با دیتا سنتر هست و چون منج نشده هست شخص سفارش دهنده وظیفه اش هست هزینه پرداخت کنه تا مشکل برسی و حل شود
یک مثال خودمونی شما رفتید از کمپانی یک ماشین صفر کیلومتر خریدن و کلید ماشین تحویل میگرید که سوار بشید میبنید هنوز ماشین هنوز حرکت نکرده یک جاش مشکل داره به کمپانی میگد این مشکل داره درستش کنید سالم تحویل بدین کمپانی در جواب میگه این ماشن سالمه اگر میگید مشکل داره هزینه بدین تا مکانیک برسی کنه و درستش کنه چون ماشین گارنتی نداره و هزینه گارنتی داده نشده جالبه نه ماشینی که هنوز سالم تحویلش نگرفتی باید هزینه بدی تا درستش کنند
شما فرض کنید من فروشنده این سرور به شما تحویل دادم شما در جواب به من چی مگید
سرور تحویل میگرد
یا میگید باید سالم تحیو ل بشه
موارد
1- وقتی دیتا سنتر قبول میکنه چیز ی نصب کنه باید با کارکرد صحیج تحویل بده
2- اگرهم وظیفه دیتا سنتر نبوده که نصب کنه پس مشکل خودش بوده که قبول کرده که نصب کنه باید جوابگو باشه
3- اگر هم تجربه نصب این مجازی ساز نداشته اون کارشناس بیخود کرده نصب کنه و چیزی که کارش نیست انجام داده
4- درسته سرور منج نشده بوده کسی کانفیگ نخواسته ولی ایا باید سالم با کارکرد صحیح برنامه های نصب شده تحویل داده بشود یا خیر
منتظر نظرات دوستان هستیم