-
November 22nd, 2013, 05:02
عضو انجمن
سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
ویرایش توسط hamedmj : December 16th, 2013 در ساعت 20:00
-
تعداد تشکر ها ازhamedmj به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2013 05:02
# ADS
-
December 16th, 2013, 17:54
پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
وای خدای من تاپیک پاک شد یعنی مدیرای سایتم اره با چه سرعتی پا کردن 5 دقیقه هم نشد خدا میدونه توی wht چه خبره
http://www.webhostingtalk.ir/f41/100036/#post948924
-
-
December 16th, 2013, 17:54
پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

نوشته اصلی توسط
sina
حامد پر !
تاپیک پر !
همه ... پر!!
جالبه مديران سايت در سريع ترين صورت ممکن نصبت به پاک کردن تاپيک اقدام ميکنند اما درمورد کلاه برداری هايی که تو سايت خودشون انجام ميشه سلب مسئوليت ميکنند و هيچ برخوردی با شيادين نميکنند
-
تعداد تشکر ها ازwe1o به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2013, 18:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
viasky
دوستان که ساده نظر میدن
یک لحظه فکر کنن لطفا
چرا بنده باید بابت سروری که مال خودم هست و در اختیار من هست هزینه ای پرداخت کنم؟
می تونستم راحت سرور و از دسترس ایشون خارج کنم به کاربران هم اعلام کنم.....
ولی بنده 300 هزار تومان بابت مدیریت کلون سرور پرداخت کردم به بتونم به تیکت شما عزیزان جواب بدم
دوباره عرض میکنم
اگر در اون شرایط بنده به ایشون پول نمیدادم
چون عجله داشتن - سرور ها یا کنسل می شد یا اصلا معلوم نبود دست کی می افتاد.....
چقدر با معرفت شدی تو ؟ شما 300 تومن دادی به خاطر این جمله :
حدود 50-60 تا یوزر و ماهانه بیشتر از
1 میلیون تومان درامد داره
http://www.webhostingtalk.ir/f160/99950/
چون فکر میکردی سرور ها که ماله خودته یه 50-60 تا مشتری گیرت میاد . یعنی اینقدر با معرفتی 300 میدی تا تیکت بزنی بگی بیاید اطلاعاتتون رو بر دارین ؟ هدفت زورگیری بود که تا دیدی دستت رو شده سره کیسه رو شل کردی .
ویرایش توسط reza* : December 16th, 2013 در ساعت 18:09
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
تعداد تشکر ها از reza* به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2013, 18:05
من ۲ تا سرور داشتم که ۱۰ روز مونده بود تا تموم بش - الان باید چیکار کنم ؟
از صبح تا الان قطعه سرویس - نه سرویس جایگزینی داده شده نه پشتیبانی خوبی ارائه شده -
-
-
December 16th, 2013, 18:09
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
reza*
عزیزم این حرف شما کاملا بی اساس هست
راست گفته
1 میلیون در ماه در می آورده اما ماهی فقط 980 تومان پول سرور می داده
شما واقعا فکر کردی چرا گذاشت و رفت؟
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
December 16th, 2013, 18:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
viasky
عزیزم این حرف شما کاملا بی اساس هست
راست گفته
1 میلیون در ماه در می آورده اما ماهی فقط 980 تومان پول سرور می داده
شما واقعا فکر کردی چرا گذاشت و رفت؟
عزیزم جمله ی زیر رو بخون
سایت دارای 2تا سرور اختصاصی هست. حدود 50-60 تا یوزر و ماهانه بیشتر از
1 میلیون تومان درامد داره و قیمت سرورها هم با آی پی ها حدود 800 هست جمعا. پشتیبان هم فعلا خودم بودم . میتونید استخدام کنید.
1 میلیون درامد با 1میلیون فروش تفاوت داره . 800 تومن با 980 تومن فرق داره . شما که میدیدی ایشون دروغ میگه چرا همون جا جلوشو نگرفتی ؟
اینم عین پست شما
http://www.webhostingtalk.ir/f160/99...tml#post948019
1 میلیون تومان سود
وارد جزئیات نشو
دروغ گویی حد و مرزی داره . همه رو هالو فرض کردی ؟ دوستان سریعا بک آپ بگیرید از جای دیگه خرید کنید . دروغگویی واضح تر از این ؟
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
تعداد تشکر ها از reza* به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2013, 18:14
آقا یکیم به من بگه چه خبر شده ؟ متاسفانه از صبح تا حالا سرورم کانکت نمیشه ! اصلا کلا خاموشه ! خلاصه خیلی ناراحتم حاصل دو سه ماه زحمتم تو آپلود خراب شده !
و دوباره متاسفانه به شماره که زنگ میزنم و حتی تیکت هم که میزنم کسی جواب نمیده ! :'(
ما که کاری از دستمون بر نمیاد از اوناشم نیستیم که بخوایم بی احترامی کنیم ! فقط به خدا قسم که این فایلام واسم مهمه اگه میشه یه کاری بکنید
((( خیلی ناراحتم
-
-
December 16th, 2013, 18:19
هيچی نشده کلاه برداری شده پول يه 40 نفری هم هاپولی شده اين وسط هيچی نيست نگران نباش
-
تعداد تشکر ها ازwe1o به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2013, 18:20

نوشته اصلی توسط
ramtin895
آقا یکیم به من بگه چه خبر شده ؟ متاسفانه از صبح تا حالا سرورم کانکت نمیشه ! اصلا کلا خاموشه ! خلاصه خیلی ناراحتم حاصل دو سه ماه زحمتم تو آپلود خراب شده !
و دوباره متاسفانه به شماره که زنگ میزنم و حتی تیکت هم که میزنم کسی جواب نمیده ! :'(
ما که کاری از دستمون بر نمیاد از اوناشم نیستیم که بخوایم بی احترامی کنیم ! فقط به خدا قسم که این فایلام واسم مهمه اگه میشه یه کاری بکنید

((( خیلی ناراحتم
عزیزم ناراحتی نداره فایلای شما سرجاشه فقط باید پول زور بدی همین شما زحمت میکشی ما به تفاوتش به اقای "فردین" حیف اسم فردین میدی سرورتونو بهتون میده
-
تعداد تشکر ها از fardfard به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2013, 18:21
-