صفحه 35 از 66 نخستنخست ... 2531323334353637383945 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 341 تا 350 , از مجموع 655

موضوع: سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

عضو انجمن hamedmj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    472
    تشکر تشکر شده 
    1,770
    تشکر شده در
    1,172 پست

پیش فرض سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

1
    ویرایش توسط hamedmj : December 16th, 2013 در ساعت 20:00
    Hamed Rashnoo - Young web designer
    -----------------------------------------------------
    Free Web Design - Click Here

2. تعداد تشکر ها ازhamedmj به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    51
    تشکر شده در
    42 پست

پیش فرض پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط H03!N نمایش پست ها
    داداش شما تقاضای بی جایی نداشتی و از اون طرف ایشون هم حرف بدی نزده فقط گفته صبر کن و منم نمیدونم چند ساعت شده صبر شما یعنی چقدر صبر کردید که هنوز جواب نگرفتید .

ولی جدا از اینها اطلاعت روی سرور اصلا نباید براتون مهم باشه چون اگر حرفه ای باشید تو حرفتون خوب میدونید چه کار کنید .

موفق باشید و انشاءالله که هر چه زود تر مشکلتون بر طرف بشه .
    آفا مشکل من اطلاعات نبود بنده با هزار بدبختی اونارو آپ کرده بودم و قرار بود اونا قرار بود تا آخر امشب تحویل یکی بدم مشکل من زمان بود اگر نتونم بدم باید به طرف ضرر بدم بخاطر همین صبح مجبور شدم از یه جایی دیگه سرور بگیرم دوباره فایلارو آپ کنم ما که کلا بیخیال سرور و اطلاعات شدیم شما بهشون بگو پول مارو برگشت بزنن ببیند چی میگن آدم خندش میگیره میگن ما هیچ پولی نگرفتیم فقط محض خنده سرورو گرفتن که یه عده یوزرو بیچاره کنن
    ویرایش توسط fardfard : December 16th, 2013 در ساعت 15:50

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    22
    تشکر شده در
    19 پست

پیش فرض پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

گفتم دیدی چی گفت چون واقعا هم سخته بخواد مثلا 50 تا 15 تومن دسته کم برگشت بزنه در صورتی که شاید اصلا خرج شده باشه مبلغش !! یه جورایی براشون غیر ممکن و سخت هست و ما هم برامون مهم پول نیست مهم داشتن سرور خوب هست که الان برای من روشن شد و راضیم این مهم هست برای من حالا هی بیام دادو بیداد کنم پول بدید شکایت میکنم فلان میکنم آخرش پول که نمیدن هیچ سرور هم نداریم 15 تومنمون هم مالیده میشه به زمین دنبال درد سر هم بری بیشتر از 15 تومن خرجت میشه گرفتاریش هیچ .

خلاصه راه برای رسیدن به خدا یه اندازه آدمهای روی زمین موجود هست .

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    511
    تشکر شده در
    343 پست

من در عجبم! 7 صفحه تاپیک اضافه شده 40 دقیقس دارم یمخونم!
    البته 9 صفحه.تو این 9 صفحه آقای داوود عبید فقط دارن کمک میکنن چرا بده شدن الان!
    اقا سرور فروخته روفته شما مشتری اوشونید نه ایشون! چرا به ایشون گیر میدید متلک میندازید؟

7. تعداد تشکر ها از pasargad-it به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    51
    تشکر شده در
    42 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط pasargad-it نمایش پست ها
    اقا سرور فروخته روفته شما مشتری اوشونید نه ایشون! چرا به ایشون گیر میدید متلک میندازید؟
    آقا درسته ما مشتری اون آقا هستیم بله درسته سرورو فروختن ولی قرار نیست که بیان بدون اطلاع سرورو دان کنن بعد بگن هرکی خواست مابهالتفاوتش بده کسی که یه سرورو میخره حداقل 24 ساعت به مشتریا مهلت میده فایلا رو بردارن مشریا چه گناهی کردن بنده تا 24/12 مهلت سرورم بوده از دیشب اومدم میبینم سرور دانه میگم چرا میگن کل سرورو فرمت کردیم12.jpg
    ویرایش توسط fardfard : December 16th, 2013 در ساعت 16:00

عضو دائم Metalik آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    420
    تشکر تشکر شده 
    1,526
    تشکر شده در
    905 پست

از کجا معلوم این دو نفر از قبل با هم گاوبندی نکرده باشند!؟

خوندن این تاپیک برای من هم جالب بود. یک نفر سرویس های ارزون می فروشه و بعد از یکی دو هفته می گه واگذار کردم و ادامه ماجرا...

در کل خواندن این تاپیک به همه افراد توصیه می شه، نکات آموزنده زیادی داره داخلش... مثل این که من سرورهام ارزون می گیرم، ارزون می فروشم و ...

10. تعداد تشکر ها ازMetalik به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    511
    تشکر شده در
    343 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط fardfard نمایش پست ها
    آقا درسته ما مشتری اون آقا هستیم بله درسته سرورو فروختن ولی قرار نیست که بیان بدون اطلاع سرورو دان کنن بعد بگن هرکی خواست مابهالتفاوتش بده کسی که یه سرورو میخره حداقل 24 ساعت به مشتریا مهلت میده فایلا رو بردارن مشریا چه گناهی کردن بنده تا 24/12 مهلت سرورم بوده از دیشب اومدم میبینم سرور دانه میگم چرا میگن کل سرورو فرمت کردیم

یعنی جناب حامد قبل از فروش سرور ها اعلام نکردن به شما؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    51
    تشکر شده در
    42 پست

یعنی جناب حامد قبل از فروش سرور ها اعلام نکردن به شما؟
    خیر اعلام نکردن این آقا اعلام نکردن تا اینکه خودمون تیکت زدیم

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    511
    تشکر شده در
    343 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Metalik نمایش پست ها

خوندن این تاپیک برای من هم جالب بود. یک نفر سرویس های ارزون می فروشه و بعد از یکی دو هفته می گه واگذار کردم و ادامه ماجرا...

در کل خواندن این تاپیک به همه افراد توصیه می شه، نکات آموزنده زیادی داره داخلش... مثل این که من سرورهام ارزون می گیرم، ارزون می فروشم و ...

حامد رشتو رو 1 ماه نیست میشناسم
    ولی داوود عبید رو نزدیک به 1 سال!
    چه ازون موقع که دستش خالی بود لنگ سرور 200 تومنی بود و چه از وقتی که الان دستش انقد بازه که منه ادعا بش میگم سرور قسطی بده میگه چشم!
    داوود عبید انقد مشتری داره که نیاز نداره به این کارها.
    منم اینجا از کسی طرف داری نمیکنم و حق رو کامل به مشتری های کلون سرور میدم چون حداقل باید میزاشت سر ماه این کار رو میکرد!
    نه الان.
    ولی داوود عبید بسیار محترمه.الان هم سرور هارو خریده نه مشتری هارو! سرور رو خریده اختیرشو داره کلا هارد رو ترمینیت کنه .مشتری ها نباید بیان یقه ایشون رو بگیرن چون سرویسشون از جا دیگه بوده مشکلات به ایشون مربوط نیست باز با این حال داره رسیدگی میکنه! وظیفه ی اطلاع راسنی بر عهده ایشون بده؟ خیر بر عهده فروشنده بوده.فروشنده باید 1 روز قبل اعلام میکرده ن ایشون بیاد 1 روز وقت بده
    عادل باشیم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    51
    تشکر شده در
    42 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Metalik نمایش پست ها

اینم توضیح این آقا ایشون از بنده سرور اجاره کرده بودن
    پس اجازه بدید عرض کنم - این سرور ها خیلی زودتر باید لغو میشد
    چون هزینه سرور در این ماه پرداخت نشده از طرف ایشون
    و به جهت اطلاع عرض کنم خدمت شما - بخاطر اینکه بنده الان ایجا باشم و بتونم با شما سر و کله بزنم و به نتیجه برسیم
    مبلغ 300 هزار تومان هم به ایشون نقدا پرداخت کردم
    لطفا بی انصافی نکنید
    مدرک:

کارت مبدأ 6273-5319-9924-8614
    کارت مقصد 5022-2910-1735-4059
    دارنده كارت مقصد حامدرشنو
    مبلغ انتقال (ریال) 3,000,000
    شماره پیگیری 52623191
    تاریخ و زمان تراکنش 92/09/24 - 21:27

سپاس
    اون 300 هزارتومن منو کشته که بابت لغو سرور دادن به آقا حامد
    خودتون باشید شک نمیکنید

15. تعداد تشکر ها از fardfard به دلیل پست مفید

عضو انجمن sina آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    146
    تشکر تشکر شده 
    299
    تشکر شده در
    177 پست

البته این دوستمون هم باندازه خودشون مقصر هستند و اینجوری نیست که بی تقصیر باشند.
    ایشون مشتریهای حامد را ازشون خزیداری کردند و مبلغ 300 هزارتومن هم بهشون بابت این معامله پرداخت کردند، بعد وی پی اس همه را خاموش کردند و میگند هرکی سرویس میخواد با قیمتو شرایط ما باید مابه تقاوت پرداخت کنه تا بهش سرویس بدم و هر کی هم که این شرایط را نمیخواد بره از حامد پول یا سرویس بگیره. حامدم که کلاهبرداری کرده و فعلا فراریه !
    البته مقصر اصلی حامده و اون این وسط سر همه کلاه گذاشته و باید جوابگو باشه ولی این دوستمون یعنی viasky هم چندان بی تقصیر نیستند.
    ما که فعلا شرایطشون را قبول کردیم و قرار شد باهاشون کار کنیم.

با سپاس

صفحه 35 از 66 نخستنخست ... 2531323334353637383945 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)