خب شما الان باید یقه کلون سرور رو بگیرید نه عبید!عبید سرور رو خریده نه مشتری هارو! مشتری ها به حامد رشتو پول دادن پس باید از اون تقاضای اطلاعات کنن نه ایشون وظیفه ی کلون سرور بوده اطلاع رسانی که همین که دیتا شما پاک نشده و اطلاعاتتون رو براتون نگه داشتن نشان لطفه ایشونه.
باز هم بگم من حق رو به مشتری ها میدم اگر کسی باشم.
ولی مشتری ها باید خر کلون سرور رو بگیرن برای بک آپ نه ایشون!
فکرش رو بکنید سرور به شخص دیگری واگذار میشد و ایشون میگفت به من ربط نداره بری پیش کلون سرور بک آپ بگیرید من این سرور رو برا استفاده شخصی گرفتم! اون وقت چی؟
پس ایشون همین که داره سرور رو با ماب التفاوت برمیگردونه لطف میکنه!
همه اینا قبول فقط من نمیدونم سروری که برا خودشون بوده وبقول خودشون اجاره دادن به اون اقای *** و هزینه سرور پرداخت نشده پس ایشون برای چی 300 هزار تومن به اقای *** دادن یا ایشون برای مشتریهاش پول پرداخت کرده یا برای سروری که هزینش پرداخت نشده پرداخت کردن من کلا روی این موضوع شک بر داشتم
من تشکر میکنم واسه این پست.چون فکر نمیکردم انقد با منطق رفتار کنید.
نگاه کنید 300 تومن پول مشتری هارو داده.اینجا مشکل از جناب عبید نیست.مشکل از کلون سروره.کلون سرور قبل از اینکه مشتری هاشو انتقال بده باید یک نظر سنجی ای چیزی میذاشت که اگه کاربرا موافقند این کار رو بکنه .
حالا بی هوا اومده دست به این کار زده و مشتری رو ناراضی.
الان اقای عبید پول مشتری داده ولی از کجا باید میدونسته که مشتری بی اطلاعه؟شاید اصلا سرور رو برای ساتفاده شخصی پس گرفته....
ولی بنده باز این سوال شما ذهن منم درگیر کرد جز نمیدانم نمیدونم چی بگم...
هرچی فکر میکنم دلیل منطقی پیدا نمیکنم.
ولی اصلا فکر این که دست به یکی کردن رو نکنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)