نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 655

موضوع: سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    51
    تشکر شده در
    42 پست

پیش فرض پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط reza* نمایش پست ها
    بله دوست عزیز . فروشنده ی معتبری که مشتری ثابت خودش رو داره در کنار کیفیت تو این انجمن فعالیت نمیکنه . شما هاست ایران - نت افزار - هاست دی ال و ... رو نگا کن ! ببین کدومش اینجا فعالیت داره ؟ یا من از نوین وی پی اس سرور داشتم کاملا راضی بودن و اونم اگه نگا کنید گاه گاهی میاد اینجا تا سرور های جدیدش رو معرفی کنه و مثل بعضی ها 24 ساعته آفر فروش نمیزنه . عده ای هم هستن که در بخش آموزشی کمک به هم دیگه میکنن .

شما تازه عضو شدی و فقط دو مورد vpsfars و farsdc رو دیدی در صورتی سابقه ی کلاه برداری تو این انجمن بیشتر از این هاست .

مدیران هم کاملا به فکر سودشون هستن و مطمئن باشید من و شما ذره ای براشون ارزش نداریم . زمینه ی لازم برای کلاهبرداری رو فراهم کردن و در مقابل با نوشتن یک جمله خودشون رو راحت کردن .

مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین می باشد و انجمن وب هاستینگ تاک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد . به همین سادگی . مدیر فقط به این درد میخوره که پول تبلیغات بره تو حسابش و از رفیقاش حمایت کنه .
    دقیقا من که دیگه پشت دستمو داغ کردم به کسایی که توی wht سرور میفروشن اعتماد کنم حاضرم 100برابر گرون تر بدم ولی اطلاعاتت دست همچین ادمایی نیفته که بخوان گروکشی کنن مدیرای سایتم در حال خواب زمستونی هستم فقط به فکر جیب خودشونن

2. تعداد تشکر ها از fardfard به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)