فقط تبیان
بعد آسیاتک
پارس آنلاین هم بعد اون دوتا بدک نیست
میشه برای حرفی که زدین دلیل بیارین؟ در کدام دیتاسنتر تجربه داشتین؟ شما در همین ماه عضو شدین و ارسالی هاتون به 100 رسیده!!! و تعداد ارسالی های شما اکثرا اسپم بوده ، تاپیک یک هفته پیش رو دوباره بالا آوردیندوست عزیز امکان داره شما تصمیم خودتون رو گرفته باشین ولی ی توضیح شخصی در مورد دیتاسنتر ها میدمسروش رسانه طبق گفته بعضی از دوستان پشتیبانی خوبی نداره ، و باید تلفنی سوالات خودتون رو بپرسینافرانت زیرساخت خوبی داره و پشتیبانی بهتری نسبت به سروش رسانه دارندتبیان هم آقای سجادیه roobinaserver.ir سرور کلو شده دارند و به سوال شما پاسخ دادند (در زمینه کلو حرف ندارند)پارس آنلاین بعضی مواقع قطعی داره اما کیفیت کارش خوبهآسیاتک هم پهنای باند بالایی رو ارائه میده اما فکر نکنم برای مجازی سازی سرویس ارائه بدن (تحقیقم کامل نشده)جایگاه jaygah.ir هم پیشنهاد میشه ، پینگ مناسب و پورت قوی دارند
ویرایش توسط cityhost : December 24th, 2013 در ساعت 16:54
میگن اسیا تک هم خوبه
اگر تعداد ip بالا نياز داريد افرانت
اگر پهناي باند بالا نياز داريد پارس آنلاين
سلام
اگر سوالی در مورد دیتا سنتر جایگاه دارید من در خدمتتون هستم که تمام موارد رو توضیح بدم
افرانت درحال حاضر سرویس دهی عالی داره هم از نظر پشتیبانی و هم کیفیت
با سلام
ببخشید من یه راهنمایی از شما دوست محترم داشتم، سوالم اینه:
من 35 تا سایت خبری دارم و می خوام براشون یک سرور بخرم و کولوکیشن کنم دنبال یه سرور اچ پی می گردم، تعداد کاربران آنلاین در 1 ثانیه در حالت آرمانی 1500 هست البته خیلی دست بالا گرفتم گانفیگی که مشکل من رو حل میکنه رو به من معرفی می کنید؟
هزینه ای که برای این سرور در نظر دارم 15-14میلیون هست و می خوام با این خرید حداقل تا 5 سال مشکلی نداشته باشم؛ لطفامن رو راهنمایی بفرمایید؟
15 تا سایت با پی اچ پی برنامه نویسی شده و 20 تا دیگه با وردپرس و جوملا
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)