1
1
ویرایش توسط hamedmj : December 16th, 2013 در ساعت 20:00
Hamed Rashnoo - Young web designer
-----------------------------------------------------
Free Web Design - Click Here
ممنون جناب عبید سرور خیلی خوب داره جواب میده انشالله همینطوری بمونه
متاسفانه این دومین باریه که برای من اینطوری میشه بار اول از farsdc سه ماه پیش سرور گرفتم که بعد از یه مدت دیگه جواب تیکت نمیدادن و بعد از یک ماه کلا سرور رو خاموش کردن جالب اینکه بعد از خاموش کردن سرور ساعت 12 شب ایمیل داده بود اگر کاربرا تا فردا فاکتورها رو پرداخت نکنن ما دیگه نمیتونیم سرورا رو نگه داریم! اینم که دومی
باز خدا خیر بده به این بندگان خدا که یه جوری دارن کمک میکنن زیاد کاربرا اذیت نشن
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
عجب!!! پس بالاخره این حامد خان هم بعله......
چند روز پیش پسورد وی پی اس منو تغییر داده بود و میگفت هک شده و برای نصب مجدد ویندوز بزور 5000 تومن ازم تیغید، فهمیدم که این بابا کارش بزودی به اینجا میرسه...
اینم تاپیکی که واسه اثبات اینکه داره دروغ میگه و هک کار خودش بوده برای تیغ زدن مشتری:
http://www.webhostingtalk.ir/f56/99664/
واقعا که جای تاسف داره .
حالا بریم سر موضوع سرویس های خودمون:
دوست گرامی viasky ، من 2 تا وی پی اس 1 گیگ رم از این بابا خریدم که ماهیانه 15 هزار تومان هزینش بود. تاریخ خرید هم 2013/12/4 هست که تا دیروز کار کردند یعنی 11 روز کار کردند و 19 روز هنوز وقت استفاده دارند.
حالا که شما جور این بابا را میکشید البته با شرایط خودتون، امکانش هست که 2 تا سرویس 512 مگ بجاش بهم بدید؟
ویرایش توسط sina : December 16th, 2013 در ساعت 06:53
ببین اقا جون هیچ وقت تهمت نزن بدون مدرک. یک بار دیچه تهمت بزنی هست و نیستت رو یکی میکنم.
مدرک داری که تغییر دادم بده، دو برابر پول سرورت رو بدم.
مشکلی داشتم که اقای عبید هم در جریانه.
از تنها چیزی که بدم میاد تهمت و افترا هست. اخه بچه جون من چی کار به سرور تو دارم؟ اطلاعات امنیت ملی توش بوده که بخوام کازی کنم؟
لفط د ز د رو برای کسی به کار ببر که ...
Hamed Rashnoo - Young web designer
-----------------------------------------------------
Free Web Design - Click Here
خسته نباشی برادر ... رو برم بخدا....
پول 60 نفر رو خوردی و سرویساشون را که شاید اطلاعات روش براشون بسیار مهم و حیاتی باشه را به باد دادی و حالا تازه دو خرطوم و نیمتم باقیه... رو برم ... بگید چقدر باید بهتون بدیم تا شما از ما طلبکار نباشید ؟!!!
اطلاعات سرور من اگه برای تو سود و ارزشی نداشت، در عوض 5000 تومان بابت ریلود ویندوز که برات سود داشت، بفرض این بازی را سر 20 نفر دیگه هم در بیاری واست 100 چوب داره. نه ؟!!!
در ضمن، جون هرکی دوست داری، به اون خدایی که شاید اعتقادی بهش داشته باشی، من بمیرم، بیا این هست و نیست ما رو که کمی واسمون تکراری شده، یه تکونی بهش بده تا ببینم حداقل چه کاری از دستت بر میاد!!!
اصلا روت میشه بیایی اینجا تازه یه چیزم طلبکاری انگار
اطلاعاتی هرکسی از نظر خودش براش اهمیت داره تو نباید قبلش به کاربرات بگی میخوایی چیکار کنی حداقل 24 ساعت وقت میدادی مردم اطلاعاتشونو بردارن حالا یکی دیگه باید بیاد گن...ی که زدی جمع کنه ... جوابگو که نیستی تازه طلبکارم هستی
من نمیدونم مدیر چرا رسیدگی نمیکنن به این تاپیک
سلام
ما دوتا سرور تحویل گرفته بودیم
مشخصات سرورها هر دوسرور هم تا 2 روز پیش در دسترس بودن و هر دو پلان اول بوده
با تشکر
192.208.181.11
192.208.189.219
عجب !
زمانی که من سرور داشتم یا مشتری ها رو انتقال می دادم به یه سرور جدید بدون هزینه یا اینکه حساب کتابشون رو می کردم هزینه اشون رو برمیگردوندم ! البته اینها همه به وجدان طرف بستگی داره !
جناب viasky مشخصات سرور من (پلن اول) با آی پی: 192.208.181.78 بوده:
رم : 1024 مگابایت
هارد : 55 گیگابایت
سی پی یو :1.5 گیگاهرتز
پورت : 1 گیگابایت
پهنای باند نامحدود ( مصرفه معقولانه )
تاریخ سفارش هم 11/12/2013 بصورت ماهیانه بوده یعنی 4 روز پیش سفارش داده بودم.
در این قسمت http://www.webhostingtalk.ir/f15/979...tml#post948315 هم به یکی از دوستان گفتین 25 هزار تومان در ماه. بی زحمت شما روشن کنید اون 10 هزار تومان هم فاکتور کنید تا پرداخت بشه.
با تشکر.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)