آقا Why.darkness انگار دل پری دارند ، والا منم باشم درکش میکنم
من Html و Css رو به اندازه کافی که کارمو راه بندازه بلدم ، پی اچ پی رو تا حد خوندن و فهمیدن بلدم اما نوشتنشو گیر میکنم
یک شب داشتم فقط ی دونه از فایل ها رو میخوندم ، واقعا به این آقا حق میدم که انقد عصبانی باشه
این یک فایل که فقط یک حرف اضافه K داشت از Case 3 به بعد رو خراب کرده بود و نمیذاشت اجرا بشه (قابل توجه شما که 409 خط بوده)
پنل ادمین اون فایل اگر یوزر نیم و پسورد درست رو میگرفت به صفحه بعدی ارسال نمیشد بدون هیچ پیغامی همونجا میموند ، اما یوزر پسورد اشتباه میزدی پیغام خطا میداد که اشتباهه و من هنوزم نتونستم بفهمم
اگه با why.darkness مشکل دارین فقط یک سر سوزن بهش حق بدین ، من قبلا طراحی چت روم انجام میدادم ، اونموقعی که من کار میکردم سه الی چهار تا طراح چت روم بیشتر نبودن ، البته کار ما فقط قالب و هاستینگ بود
اما الان دو رو وره 30 الی 40 تا گروه طراحی چت روم هست (توجه کنید گروه یک نفره) که همشون از پلاگین اون دو سه نفر که واقعا کارشون چت روم هست استفاده میکنن و زیرش میزنن طراحی توسط فلان
عزیز پلاگینی که ما میخریدیم از نویسنده اصلی و به مشتری میفروختیم با کسب اجازه بود ، یک شبه همه پلاگین ها رو یک از خدا بی خبر رایگان کرد مارو از نون خوردن انداخت