-
December 15th, 2013, 23:54
درخواست کمک برای تغییر پسورد windows2008r2 - به همراه active directory
سلام
من یک ویندوز ۲۰۰۸ دارم که می خواهستم روش vcenter نصب کنم . اول active directory نصب کردم و در زمان نصب از من خواست تا پسورد جدیدی برای کاربر administrator در domain تعریف کنم. وقتی پسورد جدید تعریف کردم ، و بعدش سیستم را ریبوت کردم . دیگه نه می تونم با رمز جدید و نه با رمز قدیم وارد سیستم نمی تونم بشم.
برای ریست کردن پسورد هم اقدام کردم ولی چون active directory یک policyداره که اکانت حتما باید پسورد داشته باشه . پسورد ریست شده ولی بدون پسورد نمی تونه به سیستم login کنه . باید ابزاری باشه که بتونه پسورد را تغییر بده برای این ابزار توی اینترنت سرچ کردم تا به این نرم افزار رسیدم.
pcunlocker enterprise . این کارو میکنه ولی تمامی نرم افزار های موجود در نت نسخه free trial هست و نسخه enterprise جایی بصورت رایگان پیدا نکردم.
می خواستم بدونم کسی هست توی این زمینه کمکم کنه ؟
راهکاری یا نرم افزاری دارید که active directory را پشتیبانی میکنه بفرستید که خیلی دیتا ارزشمند روی این vps دارم.
ممنون
-
-
December 15th, 2013 23:54
# ADS
-
December 16th, 2013, 07:36
پاسخ : درخواست کمک برای تغییر پسورد windows2008r2 - به همراه active directory
با اکتیو بوت یا active password changer
میتونی رمز رو حذف کنی
اگه کمک خاستی از طریق یاهو در ارتباط باش
-
-
December 16th, 2013, 08:02
عضو انجمن
با سلام خدمت شما،
از این نرم افزار استفاده کنید ( از بين بردن پسورد ويندوز با Reset Windows Password v1.74 )
پس از آپلود فایل ISO ، داخل درایو مونت کنید و سپس اقدام به ریست پسورد کنید.
زمانی که پسورد ریست شد حتما و حتما باز از طریق کنسول وصل بشید.
پسورد سرور مجازی شما هیچ است ( جای بصورت هیچیزی ننویسید )
پس از ورود بر روی My Computer راست کلیک کنید و به بخش مدیریت یوزر ها برید و بر روی یوزر مورد نظر راست کلیک کنید و Change Password رو بزنید.
اگر در طی مراحل فوق به مشکل برخوردید در خدمت خواهم بود.
موفق باشید
-
-
December 17th, 2013, 05:12
سلام
هر دو نرم افزاری که ازشون اسم بردین . فقط میتونه local administrator را پسوردشو برداره . من میخوام پسورد active directory رو بردارم.
در هر دو این نرم افزار ها پسورد local administrator رو برمیداره ولی چون سیستم توی یک domain قبلا add شده و policy که اعمال شده است. هیچ اکانتی بدون پسورد نمی تواند وارد شود.
باید نرم افزاری معرفی کنید که قادر باشد رمز عبور را تغییر دهد و نه حذف کند.
منتظر راهنمایی دوستان باتجربه دیگر هستم.
-
-
December 17th, 2013, 12:27
عضو دائم
خوب شما پسورد که ریست کردین روش یه پسورد جدیدی ست کنیید و سیو کنید بعد لوگین کنید
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
December 17th, 2013, 12:34
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
clients
سلام
من یک ویندوز ۲۰۰۸ دارم که می خواهستم روش vcenter نصب کنم . اول active directory نصب کردم و در زمان نصب از من خواست تا پسورد جدیدی برای کاربر administrator در domain تعریف کنم. وقتی پسورد جدید تعریف کردم ، و بعدش سیستم را ریبوت کردم . دیگه نه می تونم با رمز جدید و نه با رمز قدیم وارد سیستم نمی تونم بشم.
باید به این صورت لوگین کنید
domain/username
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
December 17th, 2013, 13:52
خوب وقتی ریست میشه به خاطر policy موجود در ACTIVE DIRECTORY امکان لاگین بدون پسورد وجود ندارد.
وقتی نمی تونم لاگین کنم چطوری پسورد جدید روش ست کنم ؟
با DOMAIN/USERNAME هم چک کردم نشد.
-