-
December 15th, 2013, 23:42
-
تعداد تشکر ها ازexpres به دلیل پست مفید
-
December 15th, 2013 23:42
# ADS
-
December 15th, 2013, 23:45
عضو جدید
پاسخ : شکایت از بازار طراحی وب سایت
بابا مدرک .... بابا تحصیل .... بابا ای پی ..... بابا طراح ..... بابا CMS .... بابا دانشمند .... بابا مهندس کامپیوتر .... بابا پلتفرم .... بابا آلکسا ...
ما که به قول شما نه سواد دارم , نه مدرک داریم , نه طراحیم , نه میدونیم آی پی چیه , نه میدونیم سی ام اس چیه , نه مارو مهندس صدا میکنم و و و و و.........
تو که این همه چیز بلدی , اینقدر باهوشی چه گلی به سر خودت زدی ؟!! با اینکه اینقـــــــــــدر اطلاعات داری ... باز رو چیزت میمونه یک سری آدم میان به قل تو کپی میکنن و یا از Wordpress یا .... استفاده میکنن ... درآمدشون 2 3 برابر تو هستش
به نظرم دمشون گرم , نوش جونشون تو برو به فکر خودت باش اینقدر جون کندی اینقدر از اینا عقب تری
تو الان با CMS اختصاصیت که از سال فلان نوشاتی تا الان خیلی عقب تر از کسانی هستی که از همین وردپرس استفاده میکنن....
حالا خود دانی , ما که بیسوادیم تو اینقدر خواهشا علمتو به رخمون نکش
-
تعداد تشکر ها ازGolden-star به دلیل پست مفید
-
December 15th, 2013, 23:51
اوکی ایران شما رو کم داشت که سر افرازش کنی :D برو کد نویسی کن برای مردم ازشون میلیونی بگیر اما وقتی یک سیستم جامع مثل وردپرس هست چرا برای همین وردپرس پلاگین نویسی نکنیم؟ مگه نمیگن یه شکم سیر بهتر از 10 تا شکم گرسنه هست؟
جناب golden-star شما هم خودتو درگیر نکن بذار این آقا خودش بمونه و افکار بومیش :D بذار میلینونی پول بگیره چه دیدی شاید ایران رو سر افراز کرد.
شب خوش و بدرود
ما که رفتیم بخوابیم :D
-
-
December 15th, 2013, 23:53
دیدی کم آوردی بالاخره!!!!!!!!!!!!!!!!!
بزرگی به عقل است نه به سال
موفق باشی پیر مرد d:
-
-
December 15th, 2013, 23:56
راستی یادم نبود
جواب ابلهان خاموشیست
خاموش
یا حق (خودت بمون و این چرندیاتی که نوشتی)
-
-
December 15th, 2013, 23:56
آقا Why.darkness انگار دل پری دارند ، والا منم باشم درکش میکنم
من Html و Css رو به اندازه کافی که کارمو راه بندازه بلدم ، پی اچ پی رو تا حد خوندن و فهمیدن بلدم اما نوشتنشو گیر میکنم
یک شب داشتم فقط ی دونه از فایل ها رو میخوندم ، واقعا به این آقا حق میدم که انقد عصبانی باشه
این یک فایل که فقط یک حرف اضافه K داشت از Case 3 به بعد رو خراب کرده بود و نمیذاشت اجرا بشه (قابل توجه شما که 409 خط بوده)
پنل ادمین اون فایل اگر یوزر نیم و پسورد درست رو میگرفت به صفحه بعدی ارسال نمیشد بدون هیچ پیغامی همونجا میموند ، اما یوزر پسورد اشتباه میزدی پیغام خطا میداد که اشتباهه و من هنوزم نتونستم بفهمم
اگه با why.darkness مشکل دارین فقط یک سر سوزن بهش حق بدین ، من قبلا طراحی چت روم انجام میدادم ، اونموقعی که من کار میکردم سه الی چهار تا طراح چت روم بیشتر نبودن ، البته کار ما فقط قالب و هاستینگ بود
اما الان دو رو وره 30 الی 40 تا گروه طراحی چت روم هست (توجه کنید گروه یک نفره) که همشون از پلاگین اون دو سه نفر که واقعا کارشون چت روم هست استفاده میکنن و زیرش میزنن طراحی توسط فلان
عزیز پلاگینی که ما میخریدیم از نویسنده اصلی و به مشتری میفروختیم با کسب اجازه بود ، یک شبه همه پلاگین ها رو یک از خدا بی خبر رایگان کرد مارو از نون خوردن انداخت
-
تعداد تشکر ها ازcityhost به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2013, 00:19
دوستان لدفن به احترام من کوتاه بیایید :دی
-
تعداد تشکر ها ازSaati به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2013, 00:38
از قديم گفتن جايي كه گوشت نيست چغندر پهلوونه!!! وقتي سواد عمومي پايين باشه معلومه برنامه نويس هايي مثل شما يا يكي از دوستان خودم بايد بريد چشماتون رو كور كنيد واسه يه برنامه اون وقت يه عده بي سواد بيان وردپرس رو با لينوكس مقايسه كنند !
-
تعداد تشکر ها ازrezahesami به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2013, 00:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
why.darkness

خب بایدم بهش افتخار کنی چون تنبل و مفت خورایی مثل شما باعث پیشرفت نکردن مملکت شدن .
منم به این افتخار میکنم که یک ایرانیم و در داخل ایران تو خاک خودم با جونو دل به اسم ایران سر افرازم کار میکنم و خط بخ خط کدی رو که مینویسم لذت بخشتر از چیزیه که شما از حمایت سیستم غیر بومی داری

عامو کامپیوترت هم که غیر بومیه!!!
اینترنتتم که غیر بومیه!
لامپ خونت که غیر بومیه.
ما کفار درست کردیم. برو داخل غار بومی سازیتو حال کن.
دانش و هنر نباید
کپی رایت داشته باشند. کپی رایت ضد ارزش های آزادی خواه بشری هستند.

-
تعداد تشکر ها ازabasaqa به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2013, 01:33
عضو انجمن
عزیزم شما که کاربلدی بهتر بود بدونی داری وبهاستینگ تاک که اکثر یوزراش واسه خودشون سوادو مدرکی دارن تاپیک میزنی نه سایت بقالی سر کوچتون
-
تعداد تشکر ها ازpsfa به دلیل پست مفید