1
1
ویرایش توسط hamedmj : December 16th, 2013 در ساعت 20:00
Hamed Rashnoo - Young web designer
-----------------------------------------------------
Free Web Design - Click Here
کلون سرور به جناب عبید - viasky منتقل شده.
از این به بعد مدیریت کلون سرور بر عهده ایشون است و بنده عهده دار کاری در سایت نیستم.
باتشکر...
Hamed Rashnoo - Young web designer
-----------------------------------------------------
Free Web Design - Click Here
سلام و خسته نباشید
یعنی درخواستی که من دادم رو دیگه رسیدگی نمیکنین؟باید منتظر باشم؟
سلام سرور های نیمه اختصاصیتون تضمین میدین احه برای من کیفیت و امنیت خیلی مهمه؟ اگه خوب باشه هر مه از شما خریداری میکنم
باسلام
دوستان بزودی به تمام درخواست های شما رسیدگی خواهد شد
اصلا جای نگرای نیست
نقطه وقت موضوع این است که سرور ها به صورت کلود هست و به ایشون اجاره داده شده بود
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
با سلام
با توجه به سفارش بنده در 5 روز پیش جهت خرید سرور مجازی ویندوز رم2 و کانفیگ کامل ایمیل مارکتینگ (که کل وجه همون لحظه اول پرداخت شد )
دو مورد بندرو خیلی اذیت میکنهانیتون و به همین دلیل واقعا ناراضی نیستم از پشتیبانیتون
1 - همین لحظه هنوز سرور با کانفیگ مورد نظر به من تحویل داده نشده
2 - و سرور من 2003 سفارش داده بودم ولی 2008 تحویل دادند
3 - اصلا پاسخگو نیستند داخل ناحیه کاربری و از دیشبه هنوز جواب تیکت منو ندادن (با توجه به اینکه 4بار تیکتو آپ دادم )
جناب من ناراضیم چون همه کارام عقب افتاده و ضرر زیادی داره بهم وارد میشه با توجه به این تاخییر
لطفا با توجه به عنوان تاپیک (15روز گارانتی بازگشت وجه ) اعمال کنید و هزینه سرور و کانفیگ بازگشت بزنید به حسابم چون من تا این لحظه سفارشم بالا نیومده
با تشکر - امیرحسین مقدم
![]()
Telegram : amirho3in_gh_m
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
با توجه به مشکلاتی که اقای hamedmj به وجود اورده , شما میخواید چیکار کنید ؟
ایا کاربرانی که سرور خریدن باید به خاطر کار های اقای hamedmj ضرر کنن ؟
سعی میشه با دوستانی که با ما در ارتباط خواهند بود تعامل صورت بگیره
دوستانی هم که مایل به پا برجایی سرویس خود هستند می تونن طبق قوانین آسمان ارتباط شرق سرویس مورد نظر و تهیه کنن
البته با نرخ هایی که در آسمان ارتباط شرق قید شده
البته یادآوری میکنم به جهت اینکه کاربران عزیز منتقل بشن لازم نیست هزینه یک سفارش کامل پرداخت بشه
فقط کافی هست هزینه اختلاف نرخ پلن ها پرداخت بشه
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)