نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 49

موضوع: شکایت از بازار طراحی وب سایت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    4 پست

پیش فرض پاسخ : شکایت از بازار طراحی وب سایت

نقل قول نوشته اصلی توسط why.darkness نمایش پست ها
    حلال کاری ؟ شخصی مثل بنده وقتی دارم سر یه پروژه ای چشامو و وقتمو میزارم از شدت خستگی جونم به لبم میرسه... و فرداش میبینم رو نمونه کاری که کار کردم مشتری میاد چونه میزنه میگه اقا نخواستم یکی 50 تومن گرفت قالب رو در عرض 1 ساعت داد و مارو مثل تو لنگ نکرد !!!! اونوقت اگه من با تلاش و زحمت و کلی بدبختی که سر پروژه میکشم پولو بگیرم از قلوم میره پایین هرچقدرم کارم بد از آب در بیاد باز بهم میچسبه چون در ازاش جون کندم ! دقت کن در ازای پولی که میگیرم از جونم / وقتم و چشام کار میکشم ! ولی حالا شخصی میاد 3 سوته 100 تومن میگیره سایت میزنه ! دیگه این حلالتر از حلاله...
    دوست عزیز ، حرفت رو کامل قبول دارم و تاییدش میکنم ، اما حرف های شما در مورد وب فارسی صدق نمیکنه ! شما نمیتونی بیای توی کشوری که اصلاً نمیدوننکپی رایت چیه حرف از کپی رایت بزنی ! توی وب فارسی ، قانون جنگل حکم میکنه ! هرکی زورش بیشتره ، مشتری بیشتری داره ! قصد تخریب ندارم ولی مثلا بلاگفا ، سایت های ارزشی رو مسدود میکرد و ... اما ! کسی نمیتونست بهش زور بگه چرا ؟؟ بخاطر اینکه قانون جنگل حکم رانی میکنه !

در وب فارسی باید مثل همه رفتار کنیم ، البته من واقعا نمیدونم اولین بار این کار رو که سایت ارزون با cms و با مخلفات دیگه زده ،چه کسی بوده ؟؟ چون که همه ی بد بختیامون از همونجا شروع شده !

بنظر من حتی تا چندین دهه ی دیگه فقط و فقط این قانون حکم میکنه ، ولی اگر یه نهاد دولتی بیادش و مسدود کنه این راه های چرت رو ، اون وقت میشه روش یه فکری کرد
    چاره ای نیست و کاری از دست ما و شما بر نمیادش ! چون که برای برداشتن این قانون جنگلی مبالغ زیادی پول لازمه + قدرت و نفوذ بالا ! که بنده این رو ندارم و فکر هم نمیکنم شما داشته باشی !
    البته از یه راه دیگه هم میتونیم این رو خودمون ( وبمستر ها ) راه بندازیم ! میتونیم یه کمپین راه بندازیم که از برنامه نویسان حمایت بکنه و .... ( ایده جالبیه ، اما وقت میخوادش ، نه ؟؟؟ )

انشاالله کَسی این نوشته ها رو بخونه و کمکمون کنه

2. تعداد تشکر ها از moh98 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)