دوست عزیز ، حرفت رو کامل قبول دارم و تاییدش میکنم ، اما حرف های شما در مورد وب فارسی صدق نمیکنه ! شما نمیتونی بیای توی کشوری که اصلاً نمیدوننکپی رایت چیه حرف از کپی رایت بزنی ! توی وب فارسی ، قانون جنگل حکم میکنه ! هرکی زورش بیشتره ، مشتری بیشتری داره ! قصد تخریب ندارم ولی مثلا بلاگفا ، سایت های ارزشی رو مسدود میکرد و ... اما ! کسی نمیتونست بهش زور بگه چرا ؟؟ بخاطر اینکه قانون جنگل حکم رانی میکنه !
در وب فارسی باید مثل همه رفتار کنیم ، البته من واقعا نمیدونم اولین بار این کار رو که سایت ارزون با cms و با مخلفات دیگه زده ،چه کسی بوده ؟؟ چون که همه ی بد بختیامون از همونجا شروع شده !
بنظر من حتی تا چندین دهه ی دیگه فقط و فقط این قانون حکم میکنه ، ولی اگر یه نهاد دولتی بیادش و مسدود کنه این راه های چرت رو ، اون وقت میشه روش یه فکری کرد
چاره ای نیست و کاری از دست ما و شما بر نمیادش ! چون که برای برداشتن این قانون جنگلی مبالغ زیادی پول لازمه + قدرت و نفوذ بالا ! که بنده این رو ندارم و فکر هم نمیکنم شما داشته باشی !
البته از یه راه دیگه هم میتونیم این رو خودمون ( وبمستر ها ) راه بندازیم ! میتونیم یه کمپین راه بندازیم که از برنامه نویسان حمایت بکنه و .... ( ایده جالبیه ، اما وقت میخوادش ، نه ؟؟؟ )
انشاالله کَسی این نوشته ها رو بخونه و کمکمون کنه![]()