حدف شد...
بین خودمنو حل شد رفت...
حدف شد...
بین خودمنو حل شد رفت...
ویرایش توسط why.darkness : December 16th, 2013 در ساعت 12:55
اطلاعی نداریم عصبانیت شما برای چه موردی هست و هدف شما از این تاپیک چیست؟
اگر با لحن مناسب تاپیک بزنید هیچ وقت حذف نمی شود
در این تاپیک تنها چیزی که از شما دیدیم فحش بود
رقابت ینی این. قیمت کمتر! خدمات بیشتر! فحش هم نمی خواد کاربر گرامی. این روندشه. شما که کار بلد هستید !
نمونه:
الف: اگر شخصی با 20 هزار تومن برای مشتری سایت درست کرد و مشتری راضی بود, یعنی شخص الف خدمتی انجام داده و بازار کسائی که 1 میلیون بابت اسکریپت رایگان از ملت میگیرن رو خراب کرده! راهشون رو بسته
ب: اگر کسی با 20 هزار تومن برای مشتری سایت درست کرد و مشتری ناراضی بود، و دیتاش از بین رفت، برای بار دوم یه پول شایان کارش پرداخت می کنه و یاد میگیره. در ضمن پول زیادی از دست نداده!!
اما طبق تعریف شما:
الف: مشتری به طراح نما ها مبلغ چند میلیون بابت 2 هفته کدنویسی میده! در حالی که طراح حرفه ای میدونه با یه سی ام اس نیز میشد کار رو انجام داد! مشتری شکست بخوره, چند میلیون ضرر داده!
ب: همان الف تکرار میشه.
الان شما که از بیکاری گله داری، چرا یه عده آدم رو فوش میدید!
اینترنت یعنی رقابت, یعنی منبع باز، یعنی کار مفت انجام دادن برای عشق شخصی و ........
موفق تر باشید.
در طبق تعریف شما, در ضورتی که هرکسی بخواد کاری کنه باید هرچی داده بده به جناب دیزاینر!!!
اگر هم شکست خورد، اشکالی نداره! وبه دیگه
دانش و هنر نباید کپی رایت داشته باشند. کپی رایت ضد ارزش های آزادی خواه بشری هستند.
این روزها مد شده همه به امضای من گیر میدن! اگر مخالف قوانین فروم بود تا الان مدیران بهم اخطار میدادن.
خیلیا امضای من رو غلط برداشت می کنند، چون در این زمینه زیاد جستجو نکردن.
شخصا خوشم میاد همه چی ارزون بیوفته دست مردم! مفت مفت!
الان شما نتونستید جواب سوالای من رو بدید چرا با امضام بحث رو عوض می کنید
سوال:مشتری ناآشنا به هاستینگ که بخواد وارد این بازار بشه و سرمایه بزاره، بهتر نیست اول مبلغ کمی بزاره؟
نمونه: کسی که می خواد یه فروشگاه ساز برای مغازه ی 3در4 اش باز کنه.
منتظر پاسخ منطقی شما هستم.
دانش و هنر نباید کپی رایت داشته باشند. کپی رایت ضد ارزش های آزادی خواه بشری هستند.
همه ی حرفات که درست باشه که نیستم یک طراح وب سایت مگه باید تعریف کلاس ای پی رو بدونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و رنج های ای پی رو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!به ما چه که شما زیادتراز حد طراحی بلدی
از گونه ی شما زیاد دیده ام و همیشه از صحبت با شما لذت می برم.
فقط محض اطلاع کاربرای دیگه که این مطلب رو که بزودی پاک میشه میخونن مینویسم!
1. شخصی که بلده میلیون ها میلیون خط کدنویسی کنه، معلومه متخصص هستش و همه جا بهش نیاز دارند! شغل رسمی پیدا میکنه و میاد اینجا برای سرگرمی!!!
2. امثال من که عضو رسمی مخالفت با SOPA در اروپا هستند، ترجیح میدن از لینوکس زشت و Notepad plus استفاده کنند و حرفشون رو بزنند. (اما امثال شما که به کپی رایت اهمیت میده، ویندوز و تمام برنامه هاش د ز د ی می باشد.فیلم و سریال هاش پایرت هستش. باز میاد امضای من رو بهم یاد میده!!!)
3. من مفت خور هستم چون دوست دارم جومله در صدر باشه، اما شما دوست داری جوملا رو ادیت کنی، فلان میلیون بابت کدهائی که مدیران جوملا و وردپرس نوشتن از کاربر بگیری.
از من خجالت نکش، من بد. 0 و 1 بلد نیستم، و میدونم بلد نیستم. اما شما مهندس جان، حداقل از ویندوزت خجالت بکش...
شما که دوست داری برای مردم مفت مفت باشه برو کمک دولت قیمت هارو بزارن بیاد پایین
یوزر که فرق cms آماده و کدنویسی رو نفهمه براش فرق نداره . یوزری که فقط می خواد تو کاتالوگ شرکتش ww بزنه بگه مام سایت داریم همین ۱۰۰ تومان رو هزینه می کنه. براش بسه .
اگه مفت مفت خوبه یه پراید 2 میلیون تومان برا من جور کن .
برای استارتر هم می نویسم شما باید ویزیتوریت خوب باشه که مشتری رو بتونی قانع کنی که کاری که شما انجام می دی با اونی که ۱۰۰ تومان هست کلی فرق داره .
مام طراحی سایت زدیم ۵۰۰ تومان - سایتم طراحی زیدیم ۵ میلیون طرفی که کار خوب بخواد می گرده و نفر درست و حسابی پیدا می کنه .
یا علی
Skype : live:ehsan_296 || Telegram : server911 || site : webfa.netسرور مجازی از فرانسه - کانادا - هلند با منابع اختصاصی
کانفیگ مورد نیاز شما تخصص ماست
یکی با هزینه 100 200 تومن با جوملا یا دروپال یا هر سیستمی میاد یک سایت راه اندازی میکنه یک قالب رایگان هم روش میندازه و تحویل یکی میده این کار به نظر من هیچ موردی نداره. نه حق کسی رو خورده نه کار خلافی انجام داده
مگه حتما باید از 0 تا 100 یک سایت رو طراحی کرد و داد تحویل مشتری؟ اونی که با 100 تومن اون کارو انجام میده با هزینه کم حداقل امکانات یک سایت رو فراهم میکنه برای مشتری. این طبیعیه افراد دنبال هزینه کمتر باشن.
با یک گل بهار نمیشه!!
اگر یک نفر بد تو هاستینگ کار می کنه. قرار نیس همه بد باشند .
من خیلی هارو دیدم.تو هاستینگ کار می کنند .شده پول از جیب خودشون بزارند ولی مشتری راضی باشه.
تو فضای رقابت برنده کسی هست . که خدمات زیاد+قیمت کم +رضایت مشتری رو داشته باشه.
من شخصا وقتی وارد فضای هاستینگ شدم تجربه نداشتم با کمک کسانیکه خیلی بهشون مدیون هستم هاستینگ زدم.
و اما در مورد کپی رایت:
الان گرافیستی که برای طراحی هاش میلیونی پول میگیره با فوتوشاپ کرک شده کار می کنه. اما اگه کسی یه ذره دین ایمون داشته باشه بخاطر اینکه پولش حلال تر باشه(نمی گم کسایی که فوتو شاپ کار هستند حروم خور هستند) میره اصل میخره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)