نقل قول نوشته اصلی توسط persian.developer نمایش پست ها
Name از سال 95 کار می کنه و بیش از 10 سال تجربه داره Directi هم به همین شکل (از سال 97 کار می کنه) من با هر دو کار کردم Name پنل خوبی داره و من هم تا حالا هیچ تحریمی از Name ندیدم! برای کسانی که فروش دومینشون زیاد هست و خودشون می خوان مدیریت کنن Directi بهتر هست ولی در کل Directi خطاهای زیادی میده که جالب نیست در مورد شرکت Tucows هم تعریفش رو زیاد شنیدم ولی کار نکردم اگر قیمت به این شکل باشه که شما میگید (14) بدرد کاربرهای ایرانی نمی خوره! کاربر ایرانی رو باید 1 ساعت صحبت کنی باهاش که شاید راضی بشه که این بهتر هست (البته اگر باشه) من تقریباً دوسال هست که با name کار می کنم و این مدت هم کاملاً راضی بودم
خوب ما هم 3سال هست از دایرکتی دامین داریم تا چند وقت پیش مشکلی نداشتیم و همه چیز خوب بودش و یه مشکل کوچیک داشتیم که نمیتونستیم دی ان اس ها رو تغییر بدیم و با ساپورت تماس گرفتیم و بیشتر از 10 تا تیکت زدیم تا مشکل رو حل کردند و اینطور مواقع ها هست شرکت ها حساب خودشون رو پس میدن موقع هایی که مشکل دارید و اون موقع زمان پاسخ گویی ساپورت و حل مشکل مهم هست .
name هم توضیح دادیم که داستان چی بودش شاید این مشکل فقط برای ما پیش اومده باشه که دیتا بیس ارور داده باشه و دامینی که بقول خودشون ازاد نبوده رو ثبت کردند در صورتی که تو چند جا قبلش چک کردیم و دیدیم دامین ازاد هست و .... خواستید متن ایمیل های رد و بدل شده با این شرکت رو براتون بفرستیم .
ما تو کار ثبت دامین و این مسائل نیستیم و اگر هم درخواستی داشته باشه به دوستان و شرکت های معتبر معرفی میکنیم برای همین فقط یک تجربه شخصی بود که نوشتیم و امیدواریم برای کسی همچین مشکلاتی پیش نیاد