-
December 14th, 2013, 13:09
عضو جدید
پاسخ : درخواست راهنمایی برای گوشی بین LG و Huawei
سلام خدمت دوستان گرامی
ببینید دوستان قبلا هم گفتم بنده در زمینه هک اندروید فعالیت می کند و برای تنوع در هک هم هر چند روز گوشی عوض کردم و میخوام تجربه ام رو از استفاده ی با گوشی ها بگم
بین گوشی هایی که میگید الجی بهترین کیفیت رو داره
2- اصلا ویو نخرید چون استاندارد نیست عین htc chacha که کاربر فیلم رو نگاه میکرد عذاب میکشید
3- کیفیت تصویر و تراکم پیکسلی الجی کاملا واقعی و کیفیت خیره کننده ای داره
4- در رابطه با هوآوی بگم که در مشخصاتش میبینید نوشته رم 2 ولی وقتی با سی پی یو و سخت افزار نامناسب باشه رم2 اصلا انگار 512 هست و به مشکل میخورید
5- شما منوی هوآووی رو ببینید : ببینید باهاش کنار میاین یا همش باید لانچر نصب کنید
6- در رابطه با خاک گرفتگی الجی بگم که مگه شما تو خاک زندگی میکنه که قراره خاک بگیره
( گوشی وقتی حواستون بهش باشه چرا خاک بگیره )
دوست عزیز اگه میخواید گوشیتون رو نگه دارید همون 4X HD بهترین گزینست ... بنده از دید الان نمیگم که یه نگاهی بهش بندازم بگم این خوبه بنده این گوشی رو خوب میشناسم و برای داداشم میخوام بخرمش
نکته مهم : اصلا به اسم رم توجه نکنید سخت افزار دیگرش هم مهمه مثلا آیفون با سی پی یو دو هسته ای و رم 1 گیگ سرعتش خیلی بالاتر از گوشی با رم 2 هست فقط به خاطر سیستم عامل و سخت افزار (مثال بود )
بهترین انتخاب الجی ...
اگر دائما خود را با نقابهایی که برای دیگران به چهره میزنی بشناسانی
آن لحظه که فرا می رسد و باید نقاب از چهره برداری
پشت نقاب دیگر هیچ چیز نیست
-
تعداد تشکر ها از geniune به دلیل پست مفید
-
December 14th, 2013 13:09
# ADS
-
December 14th, 2013, 13:55
عضو انجمن
-
-
December 14th, 2013, 14:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
geniune
سلام خدمت دوستان گرامی
ببینید دوستان قبلا هم گفتم بنده در زمینه هک اندروید فعالیت می کند و برای تنوع در هک هم هر چند روز گوشی عوض کردم و میخوام تجربه ام رو از استفاده ی با گوشی ها بگم
بین گوشی هایی که میگید الجی بهترین کیفیت رو داره
2- اصلا ویو نخرید چون استاندارد نیست عین htc chacha که کاربر فیلم رو نگاه میکرد عذاب میکشید
3- کیفیت تصویر و تراکم پیکسلی الجی کاملا واقعی و کیفیت خیره کننده ای داره
4- در رابطه با هوآوی بگم که در مشخصاتش میبینید نوشته رم 2 ولی وقتی با سی پی یو و سخت افزار نامناسب باشه رم2 اصلا انگار 512 هست و به مشکل میخورید
5- شما منوی هوآووی رو ببینید : ببینید باهاش کنار میاین یا همش باید لانچر نصب کنید
6- در رابطه با خاک گرفتگی الجی بگم که مگه شما تو خاک زندگی میکنه که قراره خاک بگیره

( گوشی وقتی حواستون بهش باشه چرا خاک بگیره )
دوست عزیز اگه میخواید گوشیتون رو نگه دارید همون 4X HD بهترین گزینست ... بنده از دید الان نمیگم که یه نگاهی بهش بندازم بگم این خوبه بنده این گوشی رو خوب میشناسم و برای داداشم میخوام بخرمش
نکته مهم : اصلا به اسم رم توجه نکنید سخت افزار دیگرش هم مهمه مثلا آیفون با سی پی یو دو هسته ای و رم 1 گیگ سرعتش خیلی بالاتر از گوشی با رم 2 هست فقط به خاطر سیستم عامل و سخت افزار (مثال بود )
بهترین انتخاب الجی ...
منم خیلی از 4x HD خوشم میاد ولی این سومین دفعه هست که میشنوم این گوشی بعد از مدتی زیر شیشه ال سی دی خاک جمع میشه و کثیف میشه! مخصوصا اطراف ال سی دی ، ولی درباره نسخه های جدیدش هیچ اطلاعی ندارم و نمیدونم اینی که دیجی کالا میده کدومه...
درباره Vu من زیاد با فیلم کاری ندارم ، البته فیلم هارو خوب نشون میده فقط crop میکنه یه کم اطراف ویدئو رو و یا هم بالا و پایین ویدئو نوار مشکی میاره. هیچ مشکلی هم با برنامه ها و بازی ها نداره ، هرچی نصب کنید اجرا میکنه
-
-
December 14th, 2013, 17:17
عضو انجمن
اگر گوشی سامسونگ S3 ال سی دیش خراب شد باید 800 تومان بدی تا ال سی دی عوض کنن ولی اپل 180 تومانه تعمییر کردن اپل
بیخیال بابا ! یهتره بر اساس مستندات صحبت کنید
-
-
December 14th, 2013, 19:53
عضو دائم
دوستان یعنی huawei سخت افزارش با نرم افزارش همخوانی ندارد؟
منم قصد خرید دارم بین الجی و این هو آوی مانده بودم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
December 14th, 2013, 20:09

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
دوستان یعنی huawei سخت افزارش با نرم افزارش همخوانی ندارد؟
منم قصد خرید دارم بین الجی و این هو آوی مانده بودم
سلام دوست عزیز اقا ما ارادت خواصی نسبت به شما داریم
این سایتو چک کنید فوروم فارسی گوشی های موبایل
و از تعمییرکاران هم پرسیدم حرف های منو درست عرض یابی کردن
نظر سنجی - فوروم فارسی گوشی های موبایل
این هم لینک گوشی به ترتیب اسم برده شده و در جدول قرار گرفته
ویرایش توسط iman00 : December 14th, 2013 در ساعت 20:14
-
-
December 14th, 2013, 20:17
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
iman00
شما لطف دارید و بنده را شرمنده میکنید
والله رمش را خیلی خوشم اومد که 2 گیگ است
به جز این ها توی رنج یک میلیون چیز بهتر با کیفیت بهتر چی را پیشنهاد میکنید؟ یک گوشی کامل با قیمت مناسب نیاز دارم
استارتر عذر خواهی میکنم که وسط تاپیکش دارم پست میزنم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
December 14th, 2013, 20:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iman00
اکثر کسایی که توی این نظرسنجی شما نظر دادن: نظر سنجی - فوروم فارسی گوشی های موبایل ، نمیدونن اصلا گوشی یعنی چی!!! ببخشیدا اینطور میگم ، ولی پاسخ هیچکدوم از کسانی که در نظرسنجی شما نظر دادن درستوحسابی نیست!
در ضمن کسی نگفت ال جی از اپل بهتره ، کاش با صداقت بیشتری نظرسنجی ایجاد میکردید
-
-
December 14th, 2013, 20:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Azarin Web
اکثر کسایی که توی این نظرسنجی شما نظر دادن:
نظر سنجی - فوروم فارسی گوشی های موبایل ، نمیدونن اصلا گوشی یعنی چی!!! ببخشیدا اینطور میگم ، ولی پاسخ هیچکدوم از کسانی که در نظرسنجی شما نظر دادن درستوحسابی نیست!
در ضمن کسی نگفت ال جی از اپل بهتره ، کاش با صداقت بیشتری نظرسنجی ایجاد میکردید
این انجمن اصلا انجمن نیست که ، انجمن های مطرح در زمینه موبایل یکی موبایلستان هست که بنده خودم از 2007 تا 2010 اونجا مدیر بودم ، ir-tci هم خیلی کامل هست ، انجمنی که ایشون معرفی کردن رو ول کن عزیز
-
تعداد تشکر ها از da6276 به دلیل پست مفید
-
December 14th, 2013, 20:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
شما لطف دارید و بنده را شرمنده میکنید
والله رمش را خیلی خوشم اومد که 2 گیگ است
به جز این ها توی رنج یک میلیون چیز بهتر با کیفیت بهتر چی را پیشنهاد میکنید؟ یک گوشی کامل با قیمت مناسب نیاز دارم
استارتر عذر خواهی میکنم که وسط تاپیکش دارم پست میزنم
سلام
عزیز هوآوی فقط کیفیت ساختش بالاست ولی متاسفانه کمی دانش این شرکت در ساخت گوشی پایین هست به نظر من ، شما بهتره به گوشی های زیر نگاهی بندازید:
1-
LG Optimus G E975 - گوشی موبایل ال جی آپتیموس جی E975
2-
LG Nexus 4 E960 - 16GB - گوشی موبایل ال جی نکسوس 4 ای 960 - 16 گیگابایت
اگر میخواید 1 تومن هزینه کنید اینارو پیشنهاد میکنم.
ویرایش توسط Azarin Web : December 14th, 2013 در ساعت 20:50
-
تعداد تشکر ها از Azarin Web به دلیل پست مفید