سلام
من یک اسکریپت دارم. یک جوری بازی آنلاین هست. منتها نتایج و .... حساب میشه.
یک جوری سرور باید محاسباتش قوی باشه. پس نمیدونم چه سروری خوب هست. قطعات هم دسکتاپ نباشه بهتره. قیمت هم ماهی 250 و نهایت 300 هزار تومان
سلام
من یک اسکریپت دارم. یک جوری بازی آنلاین هست. منتها نتایج و .... حساب میشه.
یک جوری سرور باید محاسباتش قوی باشه. پس نمیدونم چه سروری خوب هست. قطعات هم دسکتاپ نباشه بهتره. قیمت هم ماهی 250 و نهایت 300 هزار تومان
سرور ایران میخوای یا خارج ایرون؟
بعدشم شما روز اول نیازی نیست یک سرور بگیر
کم کم تبدیلش کن به سرور اختصاصی
سلام
به شما سرور های ایران هاست نتورک را پیشنهاد میکنیم
هاست نتورک - میزبان قدرتمند ایرانیان
در صورت تمایل تیکت ارسال فرمائید که سی پی اختصاصی و بالاتر به شما تعلق گیرد کلیه سرور ها مدل HP هستند.
موفق باشید
سلام. ممنون از پیشنهاد شما. اما قبلا اسکریپت روی سرور یکی بود که فقط یک سایت دیگه روش بود. یعنی فروم ویبولتین ( با روزی دو هزار کاربر آنلاین)
سرور هم مشخصاتش این بود . سی پی یو ای سون 920 رم 12 و هارد 1 ترا ساتا. ولی محاسبات درست انجام نمیشد.
سلام
نیاز به پردازنده قوی دارید
در صورت تمایل با یاهو اینجانب جهت مشاوره و معرفی چند سرور ارتباط برقرار کنید
در ضمن پینگ هم بسیار مهم هست میخواستم افر کانادا بدم ولی باتوجه به موارد خواسته شده شما مناسب نیست
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
ممنون میشم پیشنهاد رو با قیمت و مشخصات اینجا بگین یا برام پیغام خصوصی کنید
باس لام
از لیزوب هلند درخدمتیم
Dell R210-II/Intel Xeon E3-1220
Monthly base price € 39,00 Dell PowerEdge R210 II € incl. 1x Intel Quad Core Xeon E3-1220 € incl. 4GB DDR3 € incl. 2x60GB SSD € 10,00 Contract term 1 Month Billing term 1 Month Monthly total € 49,00
ماهانه 49 یورو
با تشکر
hetzner.ir
servervds.com
servervds.ir
حدود 215 هزار تومان
لینک افرهای دیگر
Single Processor Servers – LeaseWeb
یک آفر براتون پ.خ شد
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)