مشخصات Huawei Ascend P6 - گوشی موبایل هوآوی اسند پی 6 بهتره مخصوصا رم که 2گیگ هست و فکر نمیکنم اصلا هنگ کنه
مشخصات Huawei Ascend P6 - گوشی موبایل هوآوی اسند پی 6 بهتره مخصوصا رم که 2گیگ هست و فکر نمیکنم اصلا هنگ کنه
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
پیشنهاد بنده به شما الجی می باشد
مزایا :
True HD-IPS LCDnVidia Tegra 3
16 گیگ حافظه
باطری 720 ساعت
طراحی الجی رو هرگز با هوآووی مقایسه نکنید اگر گوشی داشته باشید که امکاناتش شبیه بهترین گوشی های جهان باشه ولی ظاهرش افتضاح باشه خجالت میکشی دستت بگیری
پیشنهاد ویژه من 4X HD
موفق باشید...
اگر دائما خود را با نقابهایی که برای دیگران به چهره میزنی بشناسانی
آن لحظه که فرا می رسد و باید نقاب از چهره برداری
پشت نقاب دیگر هیچ چیز نیست
اگر انتخابتون فقط از بین این 2 هست . ال جی رو پیشنهاد میکنم .
Simplicity is the Ultimate Sophistication
بنده خودم هواوی استفاده میکنم اما در این بین پیشنهاد بنده فقط و فقط
LG Optimus 4X HD P880
هست .تنها برتری که هواوی در اون مدل داره سایز+ رم گوشی هست.
که به جای اون الجی از کیفیت صفحه T HD به همراه باتری قویتر و هچنین حافظه داخلی بیشتر بهره میبره.
بقیه موارد تقریبا یکسان با هم هستند.
ضمنا قیمت بازار با این سایت متفاوت هست.بعضا ممکن هست قیمت هر دو را در یک سطح پیدا کنید.
موفق باشید
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
سلام به همگی
خیلی ممنون از نظراتی که ارسال کردید ، خیلی ها گفتن هوآوی بهتره و بعضی ها هم گفتن که ال جی! برای من نازکی گوشی مهم نیست فقط کیفیت مهمه و قدرت ، کسانی که گوشی هوشمند با رم 1 گیگ دارن آیا مشکلی با رم دارن؟ یا همون 1 گیگ کافی هست؟
سی پی یو و گرافیک ال جی فکر کنم از هوآوی قوتیره ولی رم هوآوی 2 هست مال ال جی 1 ، لطفا دوستانی که رم 1 دارن نظر بدن که آیا رم 1 کم میاره؟
اگر کسی هم LG Vu داشته نظر بده که اندازش اذیت میکنه یا نه؟
من خودم گلکسی گرند 2 سیم دارم و رمش 1 هست ، در حالت معمولی که اذیت نمیکنه ولی گاهی ریپ میزنه و اگه 5 6 تا برنامه روش در حال اجرا باشه یکم کند میشه ، یکی از دوستام گلکسی اس4 داره و با رم 2 گیگ لامصب آخ نمیگه ، شخصا تست کردم کلی برنامه تووش ریختم و با 10 تا برنامه در حال اجرا اصلا چیزی مشاهده نشد
به نظر بنده اگر هزینه میکنید گوشی با کیفیت تری انتخاب بفرماید
در مورد این 3 گوشی LG بهتر هستش
بنده در برخی از مدل های huawei کیفیت پایین اندروید دیدم و برخی امکانات کلا وجود نداشت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)