-
December 13th, 2013, 20:47
عضو جدید
نویسنده برای سایت های فیلم
سلام بنده آماده همکاری با سایت های فیلم و سریال برای نویسندگی هستم حقوق هم طبق سیستم کاری که همه انجام میدن.
آشنا به جوملا ،وردپرس،نیوک،و... سابقا در سایت های دانلود فیلم و نرم افزار کار کردم - دارای سرعت اینترنت مناسب برای آپلود فیلم(بستگی به سرعت سرور سایت هم داره)
وقت 24 ساعته در روز (در واقع کسی مثل من که دائما بتونه کار کنه پیدا نمیکنید چون کاملا وقتم آزاده)
فوتوشاپ نسبی ، تدوین متوسط فیلم (برای تگ گذاری یا...) تونایی رکورد فیلم ها و سریال های ماهواره با کیفیت hd از چهار ماهواره : یاه ست ، هاتبرد ، بدر و ترک ست
منتظرم ممنون
-
-
December 13th, 2013 20:47
# ADS
-
December 13th, 2013, 22:04
عضو جدید
پاسخ : نویسنده برای سایت های فیلم
سلام دوست عزیز
لطفا تاپیکتون رو در آدرس زیر ایجاد کنید
به دنبال کار هستم
اینجا دنبال کارمند میگردن و لینک بالا دنبال کار
موفق باشید ...
اگر دائما خود را با نقابهایی که برای دیگران به چهره میزنی بشناسانی
آن لحظه که فرا می رسد و باید نقاب از چهره برداری
پشت نقاب دیگر هیچ چیز نیست
-
تعداد تشکر ها از geniune به دلیل پست مفید
-
December 13th, 2013, 22:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
behroz7
سلام بنده آماده همکاری با سایت های فیلم و سریال برای نویسندگی هستم حقوق هم طبق سیستم کاری که همه انجام میدن.
آشنا به جوملا ،وردپرس،نیوک،و... سابقا در سایت های دانلود فیلم و نرم افزار کار کردم - دارای سرعت اینترنت مناسب برای آپلود فیلم(بستگی به سرعت سرور سایت هم داره)
وقت 24 ساعته در روز (در واقع کسی مثل من که دائما بتونه کار کنه پیدا نمیکنید چون کاملا وقتم آزاده)
فوتوشاپ نسبی ، تدوین متوسط فیلم (برای تگ گذاری یا...) تونایی رکورد فیلم ها و سریال های ماهواره با کیفیت hd از چهار ماهواره : یاه ست ، هاتبرد ، بدر و ترک ست
منتظرم ممنون
دوست عزیز فیلم ها رو با وی پی اس آپلود کنید وگرنه هرچی دربیاری باید بدی پهنای باند اینترنتت
-
-
December 13th, 2013, 22:37
عضو جدید
ببخشید متوجه شده بودم اما متاسفانه بعد از ایجاد این تایپیک شرمنده مدیران محترم این تایپیکو حذف کنید لطفا
-