تو پوشه ی دیگه نصب کردم فعلا این ارورر دیگه نیومده .
یه مشکل دیگه هم دارم ، بعد از خرید ایمیل ارسال نمیکنه و کد رو نمایش نمیده .
تو پوشه ی دیگه نصب کردم فعلا این ارورر دیگه نیومده .
یه مشکل دیگه هم دارم ، بعد از خرید ایمیل ارسال نمیکنه و کد رو نمایش نمیده .
ویرایش توسط javad159 : December 11th, 2013 در ساعت 09:50
دوستان کسی تونست
یادآوری اتمام اعتبار به صورت رایگان !!! رو راه بندازه و جواب بده ؟
سلام دوستان کسی هست به من بگه چطوری میشه کارت هایی که مشتری ها برای پرداخت کلیک می کنن و خرید نمی کنن کاری کرد که دوباره بشه فروختشون
من مجبور همیشه کارت ها رو حذف کنم دوباره اضافه کنم
یعنی فقط کارت هایی حذف بشن که پرداختشون کامل میشه نه اون هایی که پرداختشون کامل نمیشه
نوشته اصلی توسط doctorportable
با پشتیبان سایت تماس بگیرین
از ماژول smtp جیمیل استفاده کردین ؟؟ اینو هم امتحان کنید . جواب نداد بعد درخواست بدین ورژن پی اچ پی رو تغییر بدن ( اگه سایتتون قسمت هایی دیگه ای داره که از پی اچ پی استفاده میکنه مطمئن بشین که با داونگرید مشکلی پیش نمیاد . از پشتیبان سایتتون یا هاستتون کمک بگیرین )
فقط یه قالب html رو هاستم دارم با فرییر
مشکلی پیش نمیاد ؟
از چیزی نمیخواد بکآپ بگیرم ؟
-----
کسی نیست جواب بده؟
من فریر رو یک هاست جدید نصب کردم، ی مشکل عجیب برام پیش اومده کسی میدونه چیکار باید بکنم
آی پی همه کسایی که میان باسه خرید تو سایت، آی پی هاست خودم رو میزنه براشون ؟!؟!؟
یعنی آی پی همه خریدارامو اون آی پی میزنه که هاست فریر هست ؟؟!؟!
ببخشید که دیر پاسخ دادم
معذرت میخوام . ممنون که متذکر شدین
ورژن پی اچ پی به قسمت هایی از سایت که با پی اچ پی برنامه نویسی شدن تاثیر داره پس قاعدتا نباید روی html تاثیر بزاره. تا همین حد میدونم
تغییر ورژن پی اچ پی تاثیری روی فایل ها یا دیتابیس نمیزاره فقط دستورایی که با ورژن های جدید نوشته میشن تو ورژن های قدیمی اجرا نمیشن . (تغییر که نمیکنند ) پس اگه با داونگرید به مشکلی برخورد کردین با اپگرید مجدد پی اچ پی سرور رفع میشه . ( البته همون کانفیق قبلی رو باید دوباره ست کنین )
تو هاست های استراکی که تغییر پی اچ پی فکر کنم امکانپذیر نیست و اگرم باشه از طریق پشتیبانی سایت انجام میشه . اونا خودشون اطلاعات کافی در این زمینه دارند از اونا بهتر میتونین کمک بگیرین
سلام
بعد از تغییر سرور هنگامی که پرداخت با payline رو انتخاب میکنم پیغام خطای زیر رو نمایش میده
مشکل از کجا هستش
Not Found
The requested URL /<br /><b>Deprecated</b>: Function eregi() is deprecated in <b>/home/artiman/public_html/sitename.ir/index.php</b> on line <b>65</b><br />gateway.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.26 (Unix) mod_ssl/2.2.26 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_bwlimited/1.4 Server at bestvip.ir Port 80
اسکریپت به روز شده فروش کارت شارژ همراه با پشتیبانی به صورت چتفروش اینترنتی شارژ
سیستم فروش کارت شارژ بر پایه freer
این سیستم بر پایه سیستم معروف Virtual Freer ساخته شده است . این به این معنی است که تمامی دیتابیس قبلی و پلاگین های قبلی روی این سیستم جدید به درستی کار میکند .
ویژگی های جدید :
1- خرید کارت از دسته های مختلف به صورت همزمان . مثلا خرید 1 کارت ایرانسل 1 کارت همراه اول
2- قابلیت تایید موبایل با ارسال اس ام اس به شماره موبایل یوزر و درخواست آن شماره ( برای محصولاتی که اطلاعات خاصی از مشتری مد نظر است ) در این قسمت یوزر اول شماره موبایل و ایمیل خود را وارد میکند سپس یک اس ام اس حاوی متنی که از قسمت تنظیمات قابل ویرایش است برای یوزر ارسال میشود سپس یوزر باید آن شماره را همراه با نام خود در مرحله بعد وارد کند تا بتواند محصول را خریداری کند.
3- قابلیت تعریف کردن رنج آی پی خاص برای کارکردن ( مثلا آی یک کشور را وارد میکنید و فقط سیستم برای آن کشور کار خواهد کرد)
لینک دمو :
در این لینک دمو 2 فیلد اضافی از یوزر گرفته می شود که نیاز آخرین مشتری بوده است و بنا به نیاز شما آن برداشته می شود ( ویا تغییر می کند)
برای داشتن این سیستم به من خبر دهید.
info_softiran [at] yahoo
لطفا از پاسخ به مطلب در این ترد خودداری فرمایید ترد جدیدی در مورد این موضوع ساخته شده است!!!
لینک ترد اصلی
http://www.webhostingtalk.ir/f135/99726/#post945377
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)