ببین من یکساله دارم همینکارو میکنم نتیجه نگرفتم....حتی تا این حد که به کی دادم یه ایدی برام اونور اب ساخت(تو برزیل)باهاش یه بار آن شد تا ای دی ثبت شده توش از یه کشور دیگه باشه-----من فکر میکنم این مشکل از وبکمم باشه این سری ا وبکم ها logitechالبته مدل من logitech click smart 510 هستممکنه مشکل از آی اس پی من باشه؟اخه من تو ان شدن اسکایپ هم مشکل دارم.....ممکنه اگه یه وبکم دیگه بخرم مشکل حل شه؟اصلا میشه تو یک کامپیوتر دو تا وبکم وصل کرد؟کاش یکی بتونه کمکم کنه---مشکل من از وقتی شروع شد که ورژن8.1 ویندوز لایف مسنجر دیگه قابل استفاده نبود-----خلاصه اگه مایکروسافت انلاین هلپ دار(مثل بیلوکس)بهم بگین"در ضمن درمود اررور هم بگم هیچ ارروری هم من دریافت نمیکنم که بخوام سرچش کنم"ودیگه اینکه من یه کم سیستم ان شدم با بقیه فرق میکنه---من وایرلس دارم(پین تو پوینت)ممکنه واسه اون باشه---خلاصه از هر دری بگی وارد شدم--(در ضمن ویندوزم هم ایکس پیه ,فرمت پارتیشن هام هم fat32هست) ممکنه نرم افزاری باشه بتونه این نقص و برطرف کنه؟؟اگه کسی میتونه کمک کنه بگه ممنون
![]()

پاسخ : مشکل در ویندوز لایو مسنجر
کاش یکی بتونه کمکم کنه---مشکل من از وقتی شروع شد که ورژن8.1 ویندوز لایف مسنجر دیگه قابل استفاده نبود-----خلاصه اگه مایکروسافت انلاین هلپ دار(مثل بیلوکس)بهم بگین"در ضمن درمود اررور هم بگم هیچ ارروری هم من دریافت نمیکنم که بخوام سرچش کنم"ودیگه اینکه من یه کم سیستم ان شدم با بقیه فرق میکنه---من وایرلس دارم(پین تو پوینت)ممکنه واسه اون باشه---خلاصه از هر دری بگی وارد شدم--(در ضمن ویندوزم هم ایکس پیه ,فرمت پارتیشن هام هم fat32هست) ممکنه نرم افزاری باشه بتونه این نقص و برطرف کنه؟؟اگه کسی میتونه کمک کنه بگه ممنون