دوستان من چند روز میخواستم از اساتک سرور بگیرم اونجور که تو سایتش زده بود از قسمت تماس با و یه ایمیل جدا هم زدم جوابی ندادند همچنین تلفنی هم که گذاشتن زنگ میزنم اما جوابگو نیستن
دوستان من چند روز میخواستم از اساتک سرور بگیرم اونجور که تو سایتش زده بود از قسمت تماس با و یه ایمیل جدا هم زدم جوابی ندادند همچنین تلفنی هم که گذاشتن زنگ میزنم اما جوابگو نیستن
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
از سال 1385 تا کنون
شاید خود آسیاتک بده به شما سوال کنید بنده حرف هام شنیده و تجربه دیگران بوده که به شما منتقل کردم (انگار هاست دی ال چون سایت های پربازدید ایران را میزبانی میکرده با همان هاست دی ال کلا همه آمدن آسیاتک و آسیاتک هم سپرده همه امتیاز را به آنها برای همین قیمتهاشون یکیه)
شاید هم یک کلاغ چهل کلاغ باشه خودتان تماس بگیرید مطمئن بشید و اگر چیز غیر از این بود همینجا بگید استفاده کنیم از تجربه جدیدتون.
مورد آخر را متوجه نشدم چه پیشنهادی ؟
یا حق
از سال 1385 تا کنون
تو پست قبلی عرض کردم که اسیاتک جواب نمیده الان 3 روزه هم تلفن هم ایمیل هم ارسال از طریق فرم تماس با ما
در مورد پیشنهاد منظورم سرور ایران بود که افری یا ...
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)