رضا توکه دیگه کامل در جریان سرور من هستی . من روی سرور قبلی از گیگا همین مشکل رو داشتم . روی این سرور هم دارم اون هایپر وی ام بود این esxi پس مشکل از لینوکس هست . اما از چیشه ؟ از IO rate ? خوب این رو چه طوری میشه لیمیت کرد . یا چه طوری میشه cpu usage رو به طور اتوماتیک برای پروسس ها محدود کرد که هر پروسس مثلا به 60 % سی پی یو برسه پروسس بسته شه جای اینکه وی پی اس رو داون کنه .
توی نت افزار داشتن یه همچین سیستمی البته من یک بار اون رو هم داون کردم :دی . اما خوب سیستم نت افراز این طوری بود که پروسس مثلا رپیدلیچ یا هر جیز دیگری زیاد میشه terminate میکرد و بعد هم یک ایمیل اخطاریه میداد سیستم . بعد هم owner اون فایل یا دایرکتوری رو میکرد root دیگه نه میشد اجراش کنی نه تغییر بدی فقط میشد پاک کنی دوباره آپلود کنی . منم الان یه همچنین چیزی نیاز دارم . البته نت افراز مانیتورینگ می کردن واقعا سرور رو و گاهی خود ادمین می بست و می اومد اخطار میداد .
کسی از این استفاده کرده ؟
به نظرتون این ممکنه فایده ای داشته باشه ؟
CPU limit
این اتوماتیک کار نمی کنه آخه . باید پروسس آیدی رو دستی بدی لیمیت کنه . در صورتی که زمانی که لود زیاد میشه به چز FTP دیگر چیزی جواب نمیده که حتی بشه ssh کرد و از top , htop پروسس رو پیدا کرد . شما برای این مشکل چه راهی استفاده کرده اید ؟