ببینید سرور 4 تا cpu xeon 2.8 داره و رم 8 GB , و 2 هارد 750 داره .
رم و cpu رو به صورت share استفاده کرده ام . اما هارد رو به صورت مجزا و اختصاصی تعریف کرده ام . ( هر کدام از vps ها دارای virtual fat image مجزا خودشان هستند و مجموع فضا های اختصاص داده شده بیشتر از هارد نیست .
در کل 5 vps ساخته ام . 2 وی پی اس ویندوز سرور 2003 فقط برای انتقال فایل . 2 لینوکس centos 64 bit برای هاستینگ و یک وی پی اس مجزا برای یک دانلود سنتر
یک هارد رو به یکی از لینوکس ها داده ام.
هارد دیگر رو 300 گیگ به لینوکس اصلی . و 3 30 گیگ هم به آن وی پی اس ها . اما مثلا روی همان لینوکس با هارد مجزا با اینکه سرعت سایت ها بهتر هست و لود کمتر بالا میره اما بازهم امروز لودش آنقدر رفته بود بالا که ریست کردمش .
رم و سی پی یو هم در گراف های خود سرور هنوز در حد نصف هم مصرف نشده اند . حتی در زمانی که لود vps آنقدر بالا هست که داون میشه لود سرور نرماله و سایر وی پی اس ها راحت جواب می دهند .
یک سری گزینه برای share در esxi بود که درست متوجه نمیشم . مثلا shares high/normal/low رو هر کدام میگذارم فرقی نداره قضیه . یا مثلا با reserve کردن رم یا cpu مثلا 1 GB رم رزرو می کنم برایش یا یک سی پی یو رو . اما فرقی در کارکرد نمی کند . به نظرتون این شرابط رو چه طوری تنظیم کنم بهتر جواب میده ؟ به نظر من مشکل از تنظیمات لینوکسم هست چون ویندوز ها درست کار می کنند راحت تا 15 16 مگ سرعت با IDM دانلود می کنند . البته پورت 1gbps هست و انتظار خیلی بالاتر از این میره ازش اما نمی دونم قضیه چیه شاید سرورهایی که من ازشون دانلود می کنم لیمیت باشن اما بعیده . مثلا رپیدشیر پریمیوم یا سایت های دانلود ایرانی و خارجی مختلف... متاسفانه IDM همزمان بیشتر از 5 فایل رو نمی گیره . به هر کدام 16 کانکشن زدم و 5 فایل رو گرفتم تا رسید به 15 ... البته هارد هم IDE تعریف کردم در ویندوزه تا موقع نصب ببینه چون scsi رو نمی دید . ممکنه به خاطر خود این هم باشه که سرعت از 15 16 مگ بیشتر نمیره .
به هر حال ویندوز ها با نصب vmware tools درست میشن . مشکل سر لینوکس ها هست که هنگ می کنند .
در ضمن ماه پیش از یک سرور دیگر همین مشکل رو تا حدودی با openvz داشتم . برای همین فکر می کنم مشکل از کانفیگ لینوکس باید باشه .. کانکشن های آپاچی هم هنوز خالی داره یعنی اصلا به 256 هم ممکنه نرسه و داون شه . پس اون هم نمی تونه باشه مشکل.