این شرکت Invitation – WorldHostingDays هاستینگ هست اصلا؟ اعتباری داره؟ کسی چیزی دربارهش میدونه؟
این شرکت Invitation – WorldHostingDays هاستینگ هست اصلا؟ اعتباری داره؟ کسی چیزی دربارهش میدونه؟
اين شرکت متعلق به ريسلر کلاب هست و هر ساله کنفرانس هایی مرتبط با هاستينگ برگزار ميکنه.
معمولا هم دعوت نامه هاش از طريق ايميل و به صورت پستی برای مهمانانش ارسال ميشه.
از این شرکت خرید نکنید بهتره
چون به خاطر تحریم ها واسطون مشکل پیش میاد
خدمات میزبانی وب و ثبت دامنه ترنج هاست
ارائه سرور مجازی و اختصاصی از معتبر ترین دیتا سنتر های دنیا
ترنج هاست , ارائه خدمات هاست میزبانی ، سرور مجازی و ثبت دامنه
ممنون از پاسخ دوستان
اما محل خریدش کجای سایتش هست؟ اخه من فروش هاست رو ندیدم
یکی از دوستان میگه 3 درصد از سهام این شرکت رو داره آیا درست میگه؟ اصلا میشه از داخل ایران سهام این شرکت رو خرید؟
شرکت معتبر هست؟ هاست هاش چه جوریه؟ سایت فروش هاستش کجاست؟ نماینده داخل ایران داره؟
یکی به من بگه این در کل چی میفروشهههههههه![]()
دوستانی که اطلاعات از این شرکت یا موسسه دارن میتونن یکم بیشتر دربارش توضیح بدن؟ کلا کارش چیه؟ اخه یکی میگفت سهام این شرکت رو داره همیشه کنفرانس دعوتش میکنن و تبلت و چیزای گرون قیمت رایگان میدن هاستینگ هم برای ما خریده میگه از اینا خریده اما داخل سایتشون اصلا جایی برای فروش هاست نیست !
بهتره خرید نکنید.........
خب شدنش میشه مونده چه کسی باشه حالا من نمیدونم
اما اگر از اینجا خرید کنید حالا پلن ها مشکلی ندارن ادم میتونه تماس هم بگیره از طریق پشتیبانی ولی بعدا همونطور که دوستان گفتند مشکلاتی براتون پیش میاد که چندتاش میگم
1. تحریم ایران و قطعی سرور گاهی اوقات برای کشورمان
2.شاید مشکل زبان دارین و زبان خارجه نمیدونین اگه مشکلی به هاست بیاد خب باید از طریق پشتیبانی بپرسین یا نه.
3. معمولا سرعت پاسخ چنین شرکت هایی پایینه
4. و........
حالا اگر خواستین بخرین این همه شرکت خوب از ایران هست چرا از اونها خریداری نمیکنین
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)