Tell : 09102950430 .::|::. Skype : lizard.tiny .::|::. Gmail : lizard.tiny@gmail.comمحصولات, قالب, اسکریپت های خود را بدون هزینه به هزاران نفر معرفی کنید و بفروش برسانید
یکی منو کمک کنه چرا ارسال ایلیمش ارور میده و نمیفرسته؟؟
Tell : 09102950430 .::|::. Skype : lizard.tiny .::|::. Gmail : lizard.tiny@gmail.comمحصولات, قالب, اسکریپت های خود را بدون هزینه به هزاران نفر معرفی کنید و بفروش برسانید
سیستم عامل ویندوز 2008
دامنه و ... همه چی درست هست مشکلی نداره یه دونه ایمیل درست کردم میرم از webmail به هر کی ایمیل میفرستم ارسال نمیکنه
دوباره به اینباکس یه ایمیل ارور میاد که اینو نوشته
Your message did not reach some or all of the intended recipients.
Sent: Fri, 06 Dec 2013 2333 -0800
Subject: ----@yahoo.com
The following recipient(s) could not be reached:
-----@yahoo.com
Error Type: SMTP
Connection to recipients server failed.
Error: Host name: 66.196.118.36, message: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond
Tried 5 time(s)
hMailServer
مشخصات رو پ.خ کنید تا برسی کنم
سلام ورژن 1 رو دانلود کنیم یا منتظر باشیم ورژن 2 بیاد ؟ لطفا راهنمایی کنید
خسته نباشی عزیز خیلی خوب به نظر میاد
موفق باشی
سلامhttp://69.197.155.214/error2.jpg
Microsoft .NET Framework 2.0 Service Pack 2 روی سرور من نصب نمیشه همه نسخه هاشو هم تست کردم ارور میده
این ارور رو میده :
چی کار کنم ؟
سایت معماری ایران مهراز
www.IranMehraz.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)